Türkiye Kupası Maçları

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
önce trene binilir konduktör ve bilumum yolcuya arifiye durağında inmek istediğinizi yabancısı olduğunuzu söylersiniz malum ramazan münasbetiyle bütün vagon size yardımcı olacaktır.. indikten sonra orada gözüne kestirdiğin ilk adama sppor salonuna nasıl gidebileceğini sorarsın sana muhtelen şu minibüse bin der minibüsçüye parayı verirken abi ben spor salonunda ineceğim gelince haberdar et ben yabancıyım bilmiyorum dersin bu durumda o da seve seve yardımcı olur ve sorunsuz bir şekilde herhangi bi,r matematik hesabına gerek kalmadan salona ulaşılır

evet evet türkiye burası :D:D:D:D:D:D
 
kondüktör size yardımcı olur
yanımdaki adam inceği yerden 3 durak sonra kondüktörü çağırmış ve inmek istedii yeri sölemişti gülmekten yarılacaktım
bu arada ben maça gelemiom saatler ters yaş 15
durum kötü
pehhhhh bea
 
Skyturkten canlı yayınlanacak maçlar da bellı oldu.

28 EKIM PERSEMBE
15:00 EFESPILSEN - TEKEL
17:00 BESIKTAS COLA TURKA - TOFAS
19:30 FENERBAHCE ULKER - MERSIN BŞB.

29 EYLUL CUMA
17:00 CASA TED A. KOLEJLILER - EFES PILSEN
19:00 MERSIN BŞB. - BESIKTAS COLA TURKA
21:00 TOFAŞ - FENERBAHCE ULKER

30 EYLUL CUMARTESI
17:00 FENERBAHCE ULKER - BESIKTAS COLA TURKA
19:00 BANVIT - TURK TELEKOM
21:00 TOFAŞ MERSIN BŞB.

1 EKIM PAZAR
16:30 BEYKOZ - BANVIT
19:00 TURK TELEKOM - SELCUK UNIVERSITESI
21:00 PINAR KARSIYAKA - GALATASARAY

2 EKIM PAZARTESI
17:00 SELCUK UNIVERSITESI - BANVIT
19:00 PINAR KARSIYAKA - OYAK RENAULT
21:00 GALATASARAY - ALPELLA
 
Şimdi CUMARTESİ gitilmesini isteyen arkadaşlar varmı sabah basket aksam Sakarya 'dan cıkıp 152 km sonra Ali Sami Yen ' de oluyoz (yaklasık arabayla 2 saat) yani futbol macına yetişilebiliyor...
 
bu arada gider ayak bir hakem skandalı yaşandı. fb-tofaş maçında solomon ayağı çizgideyken son saniye şutunu sayıya çevirdi. maç 75-73 tofaş lehine devam ederken tofaş benchine yakın hakem 2 sayı işareti yaptı. Çok netti hem de, televizyondan gördüm. Fakat öteki taraftaki hakem 3lük verdi ve uzatmaya gitmesi gereken maçı fb kazandı.

şunu da söylemek gerekir ki, tofaş ve ted kolej gerçekten iyi takımlar kurmuşlar. umarım bizim uyum sürecimiz çabuk biter. bütün takımlar gerçekten iyi hazırlanmışlar. efes ted'i zar zor yenebildi.
 
Hakem rezaletinden sonrada bir ilk gerçekleşti.Maç bittikten sonra itirazlar sonucu kararı değerlendiren hakemler maçı yeniden başlattılar.
Ve maçı Tofaş kazandı.
Seyredemediğim için yorum yapmak istemiyorum maçla ilgili ama yöntem güzel bir yöntem.
 
X' Alıntı:
Hakem rezaletinden sonrada bir ilk gerçekleşti.Maç bittikten sonra itirazlar sonucu kararı değerlendiren hakemler maçı yeniden başlattılar.
Ve maçı Tofaş kazandı.
Seyredemediğim için yorum yapmak istemiyorum maçla ilgili ama yöntem güzel bir yöntem.
X abi senden fazla beklemesemde saka yapıyosun herelde?dimi?
 
Valla olayın bole oldgunu bılmıodum amc sonucu hakkında bılgım vardı ama ılgınc hayret Azız pasa gruplardan cıkamazlarsa delırecek :)
 
Doğrudur kardeşim.Bu sene yürürlüğe giren bir kararın ilk uygulamasınıda görmüş olduk.
Hemen sıcağı sıcağına uygulanması gerekiyor yanlız bu kararın yoksa saçmalık olur.
 
ama gerçekten maç tofaşın hakkıydı diye düşünüyordum ya bir kere bizim tv lerden gördüğümüz şeyi onlar yanında nasıl görmez ya işallah fener bjk ya kaybeder tofaşta mersini yenerde bjk la tofaş çıkarda fener çıkamaz
 
arkadaşlar bizde pazar günü karşıyaka maçına gitmek istiyoruz istanbuldan toplu gidilme olayı var mı yoksa nasıl ulaşabiliriz salona şimdiden teşekkürler.
 
Solomon'un basketine 3'lük vermlerini rezalet olarak foruma yazacakken babam haber verdi Onur maç yeniden başlıyor diye. :)
Bu kuraldan çoğunluğun haberi yoktu.Ben de hakemlerin vicdanı rahat etmediği için böyle anormal bir uygulama yapıldı diye düşünürken yeni kuralın böyle olduğunu öğrendim.Kararların adilleşmesi açısından iyi oldu.Bu kural 3 sene önce olsa Telekom maçını kazanmış olabilirdik.
Konya grubu beklendiği gibi ölüm grubuna dönüştü.Beşiktaş bugün kazanırsa Fenerbahçe Ülker daha gruplardan veda decek kupaya. :) Fenerbahçe ve Tofaş kazanırsa grup 3'lü averaja kalacak.Böyle olursa Fenerbahçe-Beşiktaş maçında -eğer kazanabilirse- Fenerbahçe'nin kaç sayı farkla kazanacağı belirleyici olacak.
Gönlüm Beşiktaştan yana. :)
 
yanlız nba'de izliyoruz da ben ilk defa iki türk takımının böyle heyacanlı maç oynadığına şahit oldum. son saniye basketleri, girmeyen şutlar, kaçan fauller tam anlamıyla yüreğimi ağzıma getiren hadiselerdi (tabi dün tofaşlı olduğum için :))
 
hep söledim bjk ct kapalı kutu diye ve görüldüki açıkca pota altı ve guard pozisyonlarında çok kötü durumdalar sadece dışarıdan atacakları 3 lüklere bakıyorlar iyi de bu takımda ki adamların hepsi de ray allen falan değilki 75-80 yüzde ile soksunlarda takım maç kazansın azıcık içeriyi iyi savunan ve iyi hücum eden her takım bjk yi yener

tofaş maçına gelince zaten açıkça belliydi iki sayı olduğu o şekilde maçı verselerdi fb ye çok ayıp olur du geç de olsa tecelli etti adalet ama tofaş eline geçen fırsatı kullanamadı bu sene ilk dört çekişmesi çok çetin olacak sanırım fb ve efes büyük ihtimal ilk ikiyi alır ama diğer iki sıra için banvit türk telekom mersin gs hatta kolej bile zorlar orayı ama bu bjk takımı oynatacak guard bulamazsa çok maç kaybeder bu ligde

bu sene gerçekten çok heyecanlı bir lig izlicez
 
redsong' Alıntı:
ilk 2'de efes ile biz olacağız!!

dostum umarım dileğin yerine gelir ama ben kalbimle değil seyrettiğim maçlardaki performansa bakarak yorum yaptım beğenmemekte özgürsün tabi ama şu anda görünen köy de kılavuz istemez
 

Üst