• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Türkiye Sigorta BSL 2. Hafta | Maç sonucu : Galatasaray 76-80 Tofaş

Puanları 0
Çözümler 0
@Mert Dervişoğlu
#YenilmezArmada

📅13 Ekim Pazar günü
⌚15:30
Galatasaray - Tofaş basket
📌Basketbol gelişim merkezi .
📺Bein Sports 5

Çok zor maç.
Geçen hafta Beşiktaş’ı yenen morali yüksek bir rakip ile oynayacağız.
Umarım kazanırız.

Kesinlikle bir alt lig takımıyız, şu kısacık sürede yaptıklarımız asla bu lige yakışmıyor. Bu takımın yıldızı Göksenin olur, kendisnden de eleştirilerim için özür dilerim,

İlk çeyrek sonucu : Galatasaray 22-24 Tofaş

Ne saçma bir maç ya yemin ederim. Maçı açmışım ama göz ucuyla bile bakmamışım, 28-29 olmuş maç hangi ara.

Blumbergs kahkaha attırıyor ya

İlk yarı sonucu : Galatasaray 45-43 Tofaş

Bu Blumbergs 200'den fazla alıyorsa tasarruf transferi olamaz bu arada, adama tasarruf transferi diyip küfür edesim gelmiyordu benim günahsız diyordum, eğer 200'den fazla alıyorsa dümdüz kazık. Kakalamaya çalışsan kakalayamazsın. Efe Vatan bir ara yabancı scouting sayfalarının gözdesiydi, kendi Kerem Konan'ımızı bulabiliriz hala geç değil.

4 numara yok diyoruz ama Otiz de çok var gibi değil

Savunma yine yok. 2.yarı Tofaş'ın pota dövmesini bekleyeceğiz. Tek savunma stratejisimiz de sanırım bu zaten.

3.çeyrekten sonra fark artarak gidecektir gibi.

Büyük ihtimalle 80+ sayı yicez.
Bu kadar sayı yediğimiz maçı kazanmamız gerçekten çok zor..

İnanılmaz kötü hücum ediyoruz. Son 3-4 dakikadır sayımız yok. Tofaş biz maçı kazanmak istemiyoruz diyor. Biz de ne münasebet biz zaten kazanamayız diyoruz 🤦‍♂️

67-62'den sonra kaç tane hücumu boş geçtik sayamadim. ne izliyoruz abi hahah.

Çok üzülerek söylüyorum bu takım düşmeme mücadelesi verir. Yazık...

Yani takımda penetre etmeyi bilen bir tane adam yok herkes durup durup şut deniyor sadece

69-63, son 3 dakika. top bizde. bakalım nasıl bir hücum yapacağız.

Geçmiş olsun. Bende söz bitti artık

İlk 6 haftayı 2-4 kapatma ihtimalimiz çok yüksek. Denizli ve Mersin'i yeneriz, Bahçeşehir'e de kaybederiz haftaya. Denizlispor sonrası deplasmanda karşıyaka, sonra içerde Mersin.

Geçen hafta Telekom maçını kazansak o kadar koymazdı bu mağlubiyet, sezon gidiyor bir nevi bu mağlubiyetlerle. İlk yarıyı 10-5, 9-6 kapatsak gene kâfi. olmayacağını bilmek üzüyor insanı. Avrupa'ya kafa yormaca artık.

İpekçi'ye dönüş yapılan sezonda tribünler Sinan erdem'den de kötü. Nymburk maçı maç kafa kafaya gelmişken gençlik marşı söylüyorlar, burda en düdük çaldırıp maç almaları gereken yerde aynı ruhsuz besteyi söylüyorlar.

Sahadakiler İpekçi'deki 3 maçta 1 galibiyet 2 mağlubiyet. Hiç böyle hayal etmemiştim bu dönüşü, vah vah.

Geri