Tutku Açık

Furkan, subede o kadar sacma sapan adimlar atildi ki son gunlerde, Tutku Acik hamlesi de sasirtmaz beni.

Tutku, Andric ile iyi bir ikiliydi, Andric gittigine gore Tutku'yu tutmanin anlami yok dese bir aklievvel, adam dogru soyluyor ya diyen yoneticiler cikabilir.
 
Engin Atsür gelecekse gitmesi gereken oyuncu Ender Aslan' dır Tutku değil. Ender geçen sene neredeyse sıfır katkı verdi.
 
Tutkuyu harcayan yönetim değil yalnız teknik kadro.Bunu bilin de ona göre yorum yapın.Endere final niteliğindeki maçta 20 dakika süre verip Tutkuyu oynatmadı Oktay Hoca.Aynı şekilde sezon içinde de hep önceliği Enderdi.Tutku gözden düştüyse suçlusu bellidir
 
Tutkuyu harcayan yönetim değil yalnız teknik kadro.Bunu bilin de ona göre yorum yapın.Endere final niteliğindeki maçta 20 dakika süre verip Tutkuyu oynatmadı Oktay Hoca.Aynı şekilde sezon içinde de hep önceliği Enderdi.Tutku gözden düştüyse suçlusu bellidir

Merakımı maruz gör, herşeyde Oktay hoca suçlu ya, bu yönetimin bana basketbolda 2 tane olumlu işini söylermisin?
 
Yönetimde basketbolu bilen bir kişi bile yoktu zaten.Her şeyi Oktay hocanın insiyatifine bıraktılar

Basketbolu bilmeyen bu 4x4 lük yöneticiler neden Hakan beyi küstürdüler? Veya takım EL de başarı kazanana kadar, salona uğramayıp, sonrasında ulan burada bir oluşum var girelim. Biz yapmış olalım dediler?
Hoşlarına gitti burada olanlar... Ele geçirmek ben yaptım demek lazım dediler...
İlk Tulum haberi çıktığında belliydi, takımın içine edileceği...
Senin hocan doğranıyoruz, biraz ağırlık koyun dediğinde. Senin başkanın şampiyonluk kutlamaya çalışıyordu... Bunuda unutma genç arkadaşım...
Alkışların hepsini kendisine almaya çalışan, ego düşkünü, hiçbiri basketboldan anlayamayan ve takıma moral motivasyon anlamında faydayı geçtim iç huzursuzluk ile sıkıntı yaratan bir yaradır bu yönetim...
Sen hala tek suçu oktay hocaya at ve biat kültürüne devam et...
Yaşasın yeni kral dediğin günde ben burda olup... Yaşasın Galatasaray diyeceğim...
 
Çok ciddi bir biçimde soruyorum. Ünal Aysal'ın torunu musun? Yoksa Bülent Tulun'un yeğeni mi? Yoksa yeni hoca adaylarından birinin oğlu falan mı?Deprem olsa Oktay Mahmuti yapmıştır diyeceksin.

Valla sorma. Siteye girmek gelmiyor içimden. Mesaj yazıyım diyorum iki okuyorum çıkış diyorum direk. Bunları yazmak için dediklerinin 1 tanesi bile olmak yetersiz bence direk yazdıklarının alayı. Hem yeni hoca adayının oğlu, hem başkanın torunu hem Tulun'un yeğeni. Şu an Tulun-Aysal-Ataman arasındaki bağı çözmeye çalışıyorum. Kim kimin nesi falan.
 
Çok severim, çok iyi basketbolcudur ancak öncelik Galatasaray da diyerek giderse kendi kaybeder. Önümüzdeki sezon şampiyon olacak kadroda bulunması gerekir bana kalırsa.
 

Üst