Ufuk Ceylan

• Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
Sühan Cem' Alıntı:
Ben Aykut'u her zmana Ufuk'dan üstte tuttum zaten. Israrla da burada sordum Ufuk'un iyi oynadığı maç söyleyin diye. FM de iyi gözükebilir ama gerçek hayat böyle olmuyor..

Şu halleri ile ne biri ne öteki, ,ikiside koruyamadı kalemizi.Teknik adamlarlarımızın en beğendiğim tarafları ikisine de yeteri kadar şans verdimeleri idi.Ama gösterdikleri performansları ile çuvalladılar malesef.

Üzüldüm Ufuk adına. Beceriksizliğine şanssızlığı da eklenince kendisine verilen formayı elinin tersiyle itmiş oldu.

Ama sakın kimse Ufuku eleştirirken Aykut demesin. Onu da biliyoruz yani Dünyada yaşıyoruz bizde Marsta değil...

İkisini de kaleye koysak bir şey olmaz.

Aykut iyi kaleci olmak istiyorsa; 1-o saçlar kesilecek 2- sakız çiğnenmicek...

ha bunlar ne alaka diyebilirsiniz, hiç alakası yok sadece sinir oluyorum disiplinsiz hareket :)

Her ne kadar maç içinde bolca küfür etmiş olsamda,sezon sonuna kadar bence kaleyi Ufuk korumalıdır. Sene sonunda ise anlaşılır gidip gitmeyeceği.

Son 2 maçtır 18'de bile olmadığına göre üstü bir daha silinmeyecek şekilde çizilmişe benziyor.Sana Bank Asya 1. Lig'de başarılar Ufuk.Orada ortalama bir kaleci olacağına inanıyorum.

Ufuk eleştirilirken Aykut nasıl savunulur bunu anlamıyorum gerçekten.Aykut un bulduğu şansı hiç kimse bulmadı son yıllarda.7 yıldır GS de adamın 3 tane iyi maçı yok.Hadi 3 yıl falan önünde Mondi vardı fazla şans bulamıyordu.Sonra Orkuna bile kaleyi kaptırdı bu adam düşünün artık gerisini.Ufuk a çok güveniyordum ama ondan da birşey olmayacağı ortaya çıktı. Sonuç olarak Aykut ile Ufuk 1 kaleci etmez.

Şu anda başarısız ise bunun sorunu yetenek değil , büyük takım yükünü kaldıramamasındandır.Hele birde şimdi Demet Akalın çıkmış ne mutlu !

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama zekin yok mu be çocuk. Klipte filan eyvallah ama en az 100 kere gerçekte gördüm ( bizim oralı olunca migros kasasında arkanda sıra beklerken bile görebiliyorsun) ve cidden normal bile değil bildiğiniz çirkin yani hiç kusura bakmasın. Sen Allah bilir kokoreç ve midye dolma da sevmiyorsundur Ufuk :)

Daha neler var Ufuk'la ilgili. Demet'in dansçılarını kovmasının nedeni, Demet turnedeyken, dansçıların Ufuk'la birlikte olmasıymış. Dansçılara yol verip Ufuk'u elde tutmuş Demet anlaşılan.

Adamın kalede saçma sapan goller yemesinin nedeni anlaşıldı. Aklı bir türlü kafasına gelmemiş...

İmam .....sa cemaat olayı Çağlar ve Serkan Kurtuluştanda bişeyler bekliyorum..işin çivisi çıktı zaten yeterince

Ali Haşhaş'ın dediği gibi."Nazar var oyuncularımızın üstünde" bu nazardan en çok da Ufuk etkileniyor.Ama kurşun döktürsek Petr Cech'den farkı kalmaz.Ben inanıyorum Ufuk'a.