Ufuk Ceylan

• Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":10coni4n]Doğan bugün yediği ilk golü bende izledim ve çok şaşırdım,öyle bir golü amatör kaleciler bile yemez diyebilirim,çok kötü bir gol yemiş.Ama şimdi nasıl bir sonuca bağlayalım,taraftar ne istiyor bu sezon kötü bir performans sergiledi,hiç maç kurtaramadı diye Ufuğu gönderelim mi ? Tamam gönderelim yerine kim gelsin,kimi istiyor taraftar ?

Bana soruyorsan direk olarak bjk ile konuşur Cenk'i isterim onlardan.Yerli alternatifler oluşur ama ben 3 yıldır takip ettiğim Cenk'i önerebilirim.

Yabancı diye sorarsan bolca alternatif çıkarırım her ekonomiye uygun şekilde.[/quote:10coni4n]
Cenk'i Beşiktaş vermez bence,Rüştü'nünde futbol hayatı bitmiş gibi haberler çıktı geçenlerde,Hakan Arıkan'da bizim kaleciler gibi taraftarları memnun değil ondan o yüzden Cenk'i alamayız bence.

Tabii ki Doğan. Bu taraftarın en sevdiği adamalrdandır Mondi ama o bile yuhlandı anlamında verdim o örneği. Kötü oynarsan yuhlanırsın bunun lamı cimi yok. Ama mondi çokda kurtardı. Ufuk bize bir maç kaznadırdı diyip maç ismi verecek varmı aranızda? Bak Onur Ufuk'un yedeğiydi milli takımda ama cevherini gösterdi bir maçta tüm Türkiye'ye. Tıpkı Arda'nın bodeslav maçında 90 dakikada cevherini gösterdiği gibi. iyi futbolcu bir şekilde gösterir içindeki cevheri.

Benim Kaleci önerim ilk başta Stekelenburg. Sonra Kameni. kisinide alabilecek potansiyelimiz ama ne yazıkki yönetimimiz yok.

NOT: Hagi de sonuçta kaleci istemiş yönetimden.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Cenk'i Beşiktaş vermez bence,Rüştü'nünde futbol hayatı bitmiş gibi haberler çıktı geçenlerde,Hakan Arıkan'da bizim kaleciler gibi taraftarları memnun değil ondan o yüzden Cenk'i alamayız bence.

Akılları varsa vermezler ama geçende haberde Sinan Bolat'ı istiyorlar gibi bir şey okudum Bayram.Schuster'in Cenk'i ilk 11 de düşünmediğide belli artık.O yüzden bir ihtimal yoklanabilir.

Olmuyorsa yabancı kaleci alıp getirirsin atla deve değil ya.

Abi o kişiler hakkında haklısın ben hiçbir zaman öyle bir şey demedim ama bu en kötü sezonda bile belki tek bir kazancımız olabilir dedim.
İkiside şuan ki durumlarıyla Gs kalecisi değiller ama 86 lı olması ve ilk defa Galatasarayın bir yerli kaleci çıkarması umuduyla ümit besliyoruz o da hersederinde bizi haksız çıkarıyor maalesef ama abi kariyerinde bu yaşına gelmiş bir adam hiçbir hedefi olmaz mı? Geçen sene Haldun Üstünel seni istemiyoruz dediğinde dahi gitmeyen ( gönderilmeyen ) bir adam Aykut.Kendiside biliyor Gs'ın kalesine geçemeyeceğini.Bilmiyorum ama Ufuk bu yaşına rağmen kesinlikle Aykut tan fazla sahaya çıkmıştır.Son olarak 4 demişsin ama abi o sayı kesinlikle fazladır ve böyle iddiasız bir durumda o hataları yapmamıştır.Eğer güven bir kurtarış yaptıktan sonra yere yatıp kapalıdan alkış almak için beklemekse bu aykutta ki güven değil başka birşey .Bilmiyorum ya ben Aykut'a fazla önyargılıyım yada bu dediklerim doğru.

Sühan Cem' Alıntı:
Benim Kaleci önerim ilk başta Stekelenburg. Sonra Kameni. kisinide alabilecek potansiyelimiz ama ne yazıkki yönetimimiz yok.

NOT: Hagi de sonuçta kaleci istemiş yönetimden.

İkiside iyi isimler üstelik bize uygun isimler abi ama bana soracak olursan önce Kameni'yi isterim ikinci tercihim Stekelenburg olur.

Neyse sonuçta genç çocuklar bunlar. Maçı izlerken kzımadım bile. Bu arada ne oley çektim ne futbolcumu yuhladım. Yanımdakiler şahittir. yıllar sonra da içim rahat oalcak. Çok çok çok kötüde oalbilirler ama genede bu onalrın suçu dğeil. Şimdi GS yönetimi bana dese GS'da oynarmısın koşa koşa giderim. Ha yeterlimiyim değilim. Demeki beni oraya alanalr suçlu. Yoksa bu çocukalrın hepsi ister tabiiki GS'da top oynamak. Güçlerince veriyorlar mücadelelerini. Ufuk GS'ın kalecisi değil ben bunu bilir bunu söylerim. Ha 7 sene sonra GS'da oynarmı oynar. Ama o an şu an değil.

Stekelenburg'un adı sezon başında Arsenal ile anılıyordu,hem Ajax'ın hem de Hollanda'nın 1. kalecisi,kolay kolay transfer edilemez.

Doğan Aksu' Alıntı:
Stekelenburg'un adı sezon başında Arsenal ile anılıyordu,hem Ajax'ın hem de Hollanda'nın 1. kalecisi,kolay kolay transfer edilemez.

Doğan haklısın. Gerçekten çok iyi kaleci. GS'ın kalecileri de hep iyi kaleciler olmuştur. Simociç 84 avrupa şampiyonasında Fransadan 5 yemese gelemezdi. Mondragon desen Fransadaki pasaport yolsuzluğundan doalyı AB'de bir ülkede oynayamayacağı için geldi. Yani iyi kalecileri bir şekilde düşeşe getirdik. Ben taraftarım isterim. Yönetim aynısını veya muadilini almadığı anda eleştiririm. :)

Ya Sühan abi senin yaşını hatırlatan mı var nerden çıktı senin yaşın :p .

Keşke zamanında Roma'dan Doni'yi alsaydık :( .

Umarım üzülmemişsindir Sühan abi.

Bu arada benim iletim tam en alttayken neden alıntı yaptın anlamadım Sühan abi.Alıntılamadan da söylesen olurdu :) .

Yok üzülmem ama söylediğim iki ismi tercih ederdim. Genede Tafii getirrise ve Taafarel dekaleci antrenörümüz oalcaksa sevinirim bile.

Senin iletini kopyaladım. Çünkü başlık hızlı akıyor başkası yazmış bulunur üzerine alınmasın diye:)

ben galatasaray da bu kadar kötü kaleci görmedim
hayrettini arattı valla
kaleye gelen 3 toptan da 2 si gol
degaj yapamıyor
topu yanında ki adama atmakta aciz
yazık çok yazık
kalemize kime emanet........

Sühan abi senin iletinden önce başkası ileti yazarsa iletin gönderilmeden uyarı geliyor.Ona bakarak yazımı alıntılamazdın ya da alıntılardın. :)

Doni umarım yabancı hakkımızı dolduruduğumuza değer.

Doni hiç beğenmediğim bir kalecidir. Kaleci antrenörlüğüne Taffarel'in getirilmesi şartıyla Doni getirilirse gıkım çıkmaz. Ama Doni getirilip antrenörüde Nezih Ali Boloğlu olacaksa kalsın. Altyapıdan kaleci kazanmaya bakalım.

Kaleci icin bonservis ödenmez diye bir kaide yok ya. Bas parayi al Leverkusen'den Adler'i müthis kaleci. 10-12 yil kaleci sorunumuz olmaz.

Onu bunu bırakalımda Sühan abi hakikaten Doni söylentilerimi var :oops:

Umarım olmaz(olursada beni yanıltsın).