E
Emin Doğanca
Misafir
bence çok kötü bi kura çektik . eğer elersek ispanyol canaria ile eşleşeceğiz . bu daha da kötü
Gökce Başaran' Alıntı:Bence güzel bir kura oldu. Asvel en kötü 2. olsa da grubu pek aman aman grubu değil kanımca.Fransız rakip iyidir.Eleyeceğimizi düşünüyorum.
Fatih Erdem' Alıntı:Bjk'li arkadaşlara göre ballıymışız. Kuralara bakılırsa onlarmı birinci çıkmış bizmi anlaşılmıyormuş.
Allah Allah!!! anlam vermek zor.
Metin Ertürk' Alıntı:[quote="Gökce Başaran":devbsugs]Bence güzel bir kura oldu. Asvel en kötü 2. olsa da grubu pek aman aman grubu değil kanımca.Fransız rakip iyidir.Eleyeceğimizi düşünüyorum.
Emir Kalyoncu' Alıntı:[quote="Fatih Erdem":6mj1rzb1]Bjk'li arkadaşlara göre ballıymışız. Kuralara bakılırsa onlarmı birinci çıkmış bizmi anlaşılmıyormuş.
Allah Allah!!! anlam vermek zor.
Turgut MEMISOGLU' Alıntı:http://www.galatasaray.org/basketbol/de ... rID=303535[/url]
Metin Ertürk' Alıntı:[quote="Gökce Başaran":2a84e9px]Bence güzel bir kura oldu. Asvel en kötü 2. olsa da grubu pek aman aman grubu değil kanımca.Fransız rakip iyidir.Eleyeceğimizi düşünüyorum.
pardon arkadaslar bir hata yapmisim herkesten ozur diliyorum fatih kardesimki dogruMetin Ertürk' Alıntı:hapoeli geçerlerse benettonla oynayacaklar..ergin hoca bu gece rahat uyuyabilirmi
pardon arkadaslar bir hata yapmisim herkesten ozur diliyorum fatih kardesimki dogru[/quote:3b2dxhjv]Turgut MEMISOGLU' Alıntı:[quote="Metin Ertürk":3b2dxhjv]hapoeli geçerlerse benettonla oynayacaklar..ergin hoca bu gece rahat uyuyabilirmi
pardon arkadaslar bir hata yapmisim herkesten ozur diliyorum fatih kardesimki dogru[/quote:2slmyaw8]Fatih Erdem' Alıntı:[quote="Turgut MEMISOGLU":2slmyaw8][quote="Metin Ertürk":2slmyaw8]hapoeli geçerlerse benettonla oynayacaklar..ergin hoca bu gece rahat uyuyabilirmi