Ulker:70 - Galatasaray:57

Maçı Canlı olarak izledim, Bugün 4 gazete okudum ve birde basketbol programı izledim ve sonucu sizlerle paylaşmak istiyorum; Öncelikle Akşam Vatan ve Hürriyet gazetelerinde bizim maçımız öncelikli haberdi(fanatik hariç). Maçtan önce Atv'yi aradım ve sordum İtü Beşiktaş maçı mı daha öncelikli yoksa bizim maçımızmı diye. Oaradaki yetkili kişi gerçekten iyiniyetliydi bana açıklamalar yaptı ama ben tatmin olmadım tabiki. Sonuçta hangi maçın daha önemli olduğunu bence gazete haberlerinden de anlayabiliriz. Eski menajerimizde(Doğan Hakyemez Hürriyet) hakemlerin çok kritik kararlar verdiğini söylemiş ve onlara uyarıda bulunmuş. Ülker için önemli değil tabiki ama bizim takımımız için maçta çalınan çok kritik bir karar maçın sonucunu etkiliyor. (Nitekim nu maçta bibirden fazla oldu)Oyuncularımız canla başla oynadı ama gördüğünüz gibi dış etkenler de bunda rol oynadı. Kaan Kural(Vatan)da Burak olayına takılmış! Burak ile ilgili söyleyeceğim şu Halil hoca ikinci yarı başında özel olarak Burak ile ilgilendi topu ona kendi elleriye verdi ve 3 lük antremanı yaptırdı. İstatistiği tutan varmı bilmiyorum ama attığı şutların çoğu girmedi. İçimden maçta da böyle atarsa bittik biz dedim ve sonunda 11'de 1 attı... Little için ne söylenebilirki, onada haksızlık etmememiz lazım. Buraya gelmeden önceki durumu belliydi Halil Hoca'nın Sky Turk'e konuk olduğu programda Little için oldukça umutlu olduğunu söylemişti ama topuğunda bir sakatlık var demişti. Maçı izleyenler nasıl acı çektiğini görmüştür. Gerçekten Zukauskas ı çok iyi savundu ama hucumda malesef şu anda yeterli değil. Umarım düzelir..

Benim hedeflediğim 3 maç kaldı. Efes, Beşiktaş ve Fener.. Bu maçlardan bir galibiyet alırsak bizi üst sıralara taşıyacaktır. Diğer maçları zaten almamız gerektiğini düşünüyorum.
 
1.cisi: Kaan kural haddinden fazla karışıor bu işlere.. maçı izleyen bir adam maç yorumu yapacağına nelerle uğraşıor.. Çok şey merak edior sanırım. kendisini beğenerek izleyen biri olarak kınıyorum kendisini.
2.cisi ise Takımımız ii yolda Önümüzdeki hafta ii bir seri yakalamk için maçı alacağımıza inanıorum
 
Bir konuda yorum getireyim.
Burak in dis sutunda bir ilginclik vardi.Her zamanki sutundan cok farkli bir sekilde atti.Bir sakatlik mi vardi diye dusunmedim degil.
Sunuda ekliyeyim.Dunku ic savunmanin mimari Burakti.Izledigim en iyi savunmayi yapti.
 
Ben şu kanıdayım : Adam gibi tribün desteğiyle Ülker'i yenebilirdik..
 
koch' Alıntı:
1-All Star'da yaptığı smaç ve seyirciyle kurduğu iletişim.
2-Savunmaya sağladığı direnç.
3-Yaptığı bloklar ve estetik hareketler.
4-Takıma uyum sağlaması ve sıcakkanlı kişiliği.
Michael Jordan filan da Sultanahmetliymiş demekki.Hatta çoğu NBA oyuncusunun college'i Sultanahmet değil mi?Yuh be abi sizinkisi benim Ribery olayını da geçti. :x

Evet, Donald Little kesinlikle doğru kullanılırsa faydalı bir isim...

Sultanahmet Geyiklerine aldırmamak lazım fazla... Sanki 2.000.000 USD paramız vardı da ona verdik :)

"Ribery" konusu belki buraya ait değil, ama... çok enetresan bir adam. İnanıyorum ki 3 sene sonra onu almaya ne paramız yeterdi, ne de diğer kulüplerden fırsat kalırdı!
 
ben jhonson'u çok begendim. enerji dolu, savunmasi çok yipratici.
little savunmada gayet basarili ancak hücum gücü yok denecek kadar az. jocapson'dan da bekledigimiz sayilari bulamadik. burak bir türlü kiramadi seytanin bacagini, sol dipten bir tane üçlük buldu sadece.

ülker'i oldukça zorladik. itü ve telekom maçlarini aliriz diye düsünüyorum. tabi birazcik içerden oynamayi ögrenmemiz gerekiyor.
 

Üst