Maçı Canlı olarak izledim, Bugün 4 gazete okudum ve birde basketbol programı izledim ve sonucu sizlerle paylaşmak istiyorum; Öncelikle Akşam Vatan ve Hürriyet gazetelerinde bizim maçımız öncelikli haberdi(fanatik hariç). Maçtan önce Atv'yi aradım ve sordum İtü Beşiktaş maçı mı daha öncelikli yoksa bizim maçımızmı diye. Oaradaki yetkili kişi gerçekten iyiniyetliydi bana açıklamalar yaptı ama ben tatmin olmadım tabiki. Sonuçta hangi maçın daha önemli olduğunu bence gazete haberlerinden de anlayabiliriz. Eski menajerimizde(Doğan Hakyemez Hürriyet) hakemlerin çok kritik kararlar verdiğini söylemiş ve onlara uyarıda bulunmuş. Ülker için önemli değil tabiki ama bizim takımımız için maçta çalınan çok kritik bir karar maçın sonucunu etkiliyor. (Nitekim nu maçta bibirden fazla oldu)Oyuncularımız canla başla oynadı ama gördüğünüz gibi dış etkenler de bunda rol oynadı. Kaan Kural(Vatan)da Burak olayına takılmış! Burak ile ilgili söyleyeceğim şu Halil hoca ikinci yarı başında özel olarak Burak ile ilgilendi topu ona kendi elleriye verdi ve 3 lük antremanı yaptırdı. İstatistiği tutan varmı bilmiyorum ama attığı şutların çoğu girmedi. İçimden maçta da böyle atarsa bittik biz dedim ve sonunda 11'de 1 attı... Little için ne söylenebilirki, onada haksızlık etmememiz lazım. Buraya gelmeden önceki durumu belliydi Halil Hoca'nın Sky Turk'e konuk olduğu programda Little için oldukça umutlu olduğunu söylemişti ama topuğunda bir sakatlık var demişti. Maçı izleyenler nasıl acı çektiğini görmüştür. Gerçekten Zukauskas ı çok iyi savundu ama hucumda malesef şu anda yeterli değil. Umarım düzelir..
Benim hedeflediğim 3 maç kaldı. Efes, Beşiktaş ve Fener.. Bu maçlardan bir galibiyet alırsak bizi üst sıralara taşıyacaktır. Diğer maçları zaten almamız gerektiğini düşünüyorum.