Şamil Turançiftçi' Alıntı:Abi inşallah kısmet olur. Lise ile her zaman gurur duymuşumdur Allah kısmet ederse ilerde çocuğumu da orada okutmak tek dileğim eğitimi açısından ama. Liselilerin Galatasaraylı diğer insanlarla ilgili ve yönetimsel olarak klüpte kurdukları hegamonyayı gözden geçirmeleride şart.
Mehmet E. Güneş' Alıntı:Sporcular genç yaşta çeşitli altyapılarda sporculuk yeteneklerini geliştirmek için eğitim alırlar; doktor, mühendis, öğretmenler... bu makama gelmeden önce yıllarca eğitim görürler.bu hepimizin bildiği bir hayat döngüsüdür.
Ama benim bilmediğim ve anlamadığım GS Spor Kulübünde yöneticilik yapmak için Gs lisesinde eğitim görmek mi gerekir, buradan çıkmamış insanlara niye eskilerin amerikasında olduğu gibi zenci muamelesi yapılıyor, niye sürekli öteki adam muamelesi görüyor, niye sürekli tacizler oluyor?(bir yılını doldurmamış bir başkanı indirmek için belli bir zihniyetin temsilcilerinin imza toplaması ve bunu ayyuka çıkarmaları benim literatürümde tacizdir.)
Çok köklü ve saygın bir kurum olması onlara bunu yapma hakkı tanımaz.
Ha eğer lisede meb müfredatının dışında Gs spor kulübü yöneticilik ve ağabeylik(!) dersi veriliyorsa o ayrı mesele.eğer öyle bir durum varsa açıklayın da biz de bilelim.
Erdem Akkaş' Alıntı:Galatasaray Spor Kulübünü Liseli Gençler Kurmuştur ve bu gidişlede Liseli İhtiyarlar bitirecektir...
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Peki Mithat abi Özhan Canaydın desteklemeseydi Liseli olmayan başkanımız ağzı ile kuş tutsa seçilebilirmiydi lütfen abi hangi şartlarda nasıl destreklediğini kimleri yönetimde direttiğini biliyoruz Özhan bey'in. Bu arada Yiğit Şardan Galatasaray eğitim kurumlarında orta okulu okumuştur.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Robert mezunu ama orta okulu Galatasaray'da Lisyi Robertte okudu Yiğit Şardan.
Bir isim Mehmet Helvacı, hani Ribery olayında kesin haklıyız deyip Galatasarayı acayip bi hale düşüren sayın avukat.
Mithat Duran' Alıntı:[quote="Mehmet E. Güneş":31htamq1]Sporcular genç yaşta çeşitli altyapılarda sporculuk yeteneklerini geliştirmek için eğitim alırlar; doktor, mühendis, öğretmenler... bu makama gelmeden önce yıllarca eğitim görürler.bu hepimizin bildiği bir hayat döngüsüdür.
Ama benim bilmediğim ve anlamadığım GS Spor Kulübünde yöneticilik yapmak için Gs lisesinde eğitim görmek mi gerekir, buradan çıkmamış insanlara niye eskilerin amerikasında olduğu gibi zenci muamelesi yapılıyor, niye sürekli öteki adam muamelesi görüyor, niye sürekli tacizler oluyor?(bir yılını doldurmamış bir başkanı indirmek için belli bir zihniyetin temsilcilerinin imza toplaması ve bunu ayyuka çıkarmaları benim literatürümde tacizdir.)
Çok köklü ve saygın bir kurum olması onlara bunu yapma hakkı tanımaz.
Ha eğer lisede meb müfredatının dışında Gs spor kulübü yöneticilik ve ağabeylik(!) dersi veriliyorsa o ayrı mesele.eğer öyle bir durum varsa açıklayın da biz de bilelim.
Mithat Duran' Alıntı:[quote="Şamil Turançiftçi":2zd2ca53]Abi inşallah kısmet olur. Lise ile her zaman gurur duymuşumdur Allah kısmet ederse ilerde çocuğumu da orada okutmak tek dileğim eğitimi açısından ama. Liselilerin Galatasaraylı diğer insanlarla ilgili ve yönetimsel olarak klüpte kurdukları hegamonyayı gözden geçirmeleride şart.