Ümitvar Olunuz!

Loserlar burada, Pollyanacılarda buradaymış :)
Ben bu yaz sezonunu sakin ve sessiz geçirmek için ortada kalma kararı alıyorum.
Ümidim var mı yok, zihniyet aynı çünkü.
Tepki gösterilmeli, Efes'in galibiyetine bizi sevindirten zihniyete isyan edilmeli.
 
Emre Sarp kardeşim çoğu konularda doğru konuşuyor. Bende katılıyorum bu fikirlerine. bizler bir tepki koymazsak yönetim küçülmeye devam edecek. Bu yüzden ne yapmamız gerektiğini iyi planlayıp hayata geçirmemiz gerekiyor. Ne yapmamız gerekiyor ? İşte en önemli soru bu
 
niye ümitli olalım sen galatasaraysın senin fenerbahçeden neyin eksik sponsor bulamıyorsun çok yazık fenerbahçe her sene şampiyonluk kadro kuruyor ve sponsora dayamış sırtını şu hayatta hiç sevmedim fenerbahçeyeyi bak adamlar bütün branşları sponsorları var vede her dalda şampiyonluga oynuyor vede kendi cebinden çıkarmıyor parayı hep sponsorlar sayesinde malesef fenerbahçe bu işlerde çok iyi kendim açımdam söylüyom fenerbahçeyi kıskanmamak mümkün degil bana bu lafları söyletenler utansın koskoca galatasaraysın sen niye fenerbahçe gibi sponsor bulamıyorsun şunu anladım fenerle aramızda fark var gerçekten şu hayatta hiç sevmedigim fenerbahçeyi örnek alsalar malesef biz futbol futbol futbol her şey futbol futbola saysızlık olmasın
 
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":3i9u846y]Polyanna falan değiliz, bazı arkadaşlar iyice coştu!

Yada biz Polyanna isek, sizde losersınız!


Biz takımımıza, geleceğimize sahip çıkıyoruz, bütün olumsuzluklara rağmen mücadele ediyoruz, onun için kombine alacağız aldıracağız!

A.İpekçi'yi her maç kim doldurmuşki bizde dolduralım, bizim iddaamız başka, biz o salonda basketbol ligimizin en fazla seyirciye oynayan takımı olacağımızı iddaa ediyoruZ!

İstediğimiz fiyatlardan o kombineler satışa çıktığında bazıları çok fena utanacak!

Yine tepki alacağım ama söylüyorum, inanmayanlara saygı duyuyorum ama bir şeyler yapmak isteyenlere mücadele edenlere saygı duyun lütfen!

Bizim hala ümidimiz var, basketboldada hakettiğimiz yerlere geleceğiz, getirteceğiz!

GÖLGE ETMEYİN!

Eyüp Abi,

Daha birkaç hafta önce zihniyete tepkimizi ortaya koyuyorduk, tepki verilmeli diyorduk.

Birkaç hafta sonra ne oldu da yeniden olumlu tablolar çizilmeye başlandı. Geçen seneki rezil takımdan sonra, bu sene çok daha fazla mücadele den bir takım olacaktır doğru; ama bu başarılı olduğumuzu göstermez.

CV'si ortada olan, coachla kurulan takıma destek konusunda sinerji yaratılmaya çalışılıyor şu anda. Bakın, bayan takımına ZK gelecek deniyor, doğru düzgün tepki yok.

Biz demiyor muyduk zihniyet gitmedikçe bu iş olmaz, isimlerle alakası yok diye. Peki Okan Çevik hangi kriterler göz önüne alınarak bu takımın başına getirildi? Neden tepki yok, neden geçen senenin başındaki gibi bir tablo var?

Bazı şeyler değişecekse o salon boş da kalmalı, bir sezon heba da edilmeli, sesler de yükseltilmeli.[/quote:3i9u846y]
Aynen öyle Emreye katılmamak elde değil biz haftalardır burada bunun mücadelesini veriyoruz bunun içinde LOSER olduk.Tam tersi ben hayatım boyunca hep WiNNER dım.

Bu kulüp onların malı değil başarı gelmesi içinde zihniyet değişmeli
zihniyetin değişmesi içinde tepki gerekli.Sen her şartta onlara destek verirsen onlar küçülmeye devam edecek gerekirse salonlar boş kalmalı bu kulübün sahipsiz olmadığını bu kulüpte doğru yapılan her şey alkışlandığı gibi yanlış yapılanlarda yuhalanmalı ve yanlış yapılanlara da gerekirse en sert biçimde tepki verilmeli.
 
Seneye şampiyon olur muyuz bilemem ama...
Zevkle bu takımı izleyeceğimizden eminim...
Evren'in transferi beni çok mutlu etti açıkcası, ligin alınabilecek durumda olan en iyi yerli oyuncusuydu...
Can Akın eğer ikinci guard olarak düşünülüyorsa çok iyi bir transfer.Bencden gelerek katkı yapacaktır...
Graves, Hosley ve Hüseyin kalırsa bu seneden daha kötü bir takımımız zaten olmaz...
Ayrıca küçülüyoruz dendi ama o açıklamada futbol içinde Bülent Korkmaz ile devam edebiliriz denmişti, peki kim geldi ??...
Bekleyelim görelim bakalım...Şimdiden yönetimi asmaya gerek yok...
Bu arada umarım yeni gelecek denilen yerli oyuncu "Cevher" dir...
 
Ah Emrah abi ahh bizde acaba diyoduk acaba feyk mi atıyor yönetim ama iyi takım kuracak adam takımın başına Okan Çevik'i mi getirir abi sen bizlerden daha tecrübelisin daha iyi bilirsin sen söyle abi.
 
İnanç dersek Renklerimize Olan inancımız her zaman var ümit dersek en azından kendi adıma söyliyeyim şuan ki ortama göre eğer kaliteli yabancılar alamazsak play off'a kalmamız bile zor olacak.
 
:) Şamil Abi, geçen sene süper transferlerden sonra Skibbe'yi getirmiştik :p

Yanlış sulardasın burası Galatasaray Kulubu iki doğru üst üste olmaz...
 
Burakcım hidi skibbe gençlere değer veriri altyapılarda hocalık yapmış biri altyapıdan bi kaç adam çıkartır belki yada ne bileyim genç gelecek vadediyor falan diye geldi de Bayan takımı bile için yeterliliği tartışılan bi ismi ne diye erkek takımının başına getirirsin.
 
Ben zihniyetten memnun değilim, peki ne yapmalıyım?

Öneriniz nedir?

Eğer elimizi eteğimizi çekip, kombine almayıp, salonlara gitmemekse, ben bu işte yokum!

Bizim önerimiz belli, salonları ve kombine almayı bırakmayacağız, küçülmelerine izin vermeyeceğiz!

Eğer biz bu şubeden bir şey olmaz dersek, onların ekmeğine yağ sürmüş oluruz!

Kısaca '''Biz aşağıdan devrim'' yapacağız!
Çünkü liderlerimiz iyi değil!!!
 
Ben zihniyetten memnun değilim, peki ne yapmalıyım?

Öneriniz nedir?

Eğer elimizi eteğimizi çekip, kombine almayıp, salonlara gitmemekse, ben bu işte yokum!

Bizim önerimiz belli, salonları ve kombine almayı bırakmayacağız, küçülmelerine izin vermeyeceğiz!

Eğer biz bu şubeden bir şey olmaz dersek, onların ekmeğine yağ sürmüş oluruz!

Kısaca '''Biz aşağıdan devrim'' yapacağız!
Çünkü liderlerimiz iyi değil!!!
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Ben zihniyetten memnun değilim, peki ne yapmalıyım?

Öneriniz nedir?

Eğer elimizi eteğimizi çekip, kombine almayıp, salonlara gitmemekse, ben bu işte yokum!

Bizim önerimiz belli, salonları ve kombine almayı bırakmayacağız, küçülmelerine izin vermeyeceğiz!

Eğer biz bu şubeden bir şey olmaz dersek, onların ekmeğine yağ sürmüş oluruz!

Kısaca '''Biz aşağıdan devrim'' yapacağız!
Çünkü liderlerimiz iyi değil!!!

Abi sende hemen kzıyosun alacağım dedim kombineyi ama bana iş vermen lazım kafede Kombine parası için biliyosun :) .

Sen nargilelerin başına beni geçiriyomusun onu söyle. Tek yetkili olurum ama nargile konusunda müdahale istemem haberin olsun :) :) .
 
Eyüp Abi aslında yeni bir başlık açmak geldi aklıma.Yönetime karşı ne yapabiliriz diye.Bazı arkadaşlarımız tepki koymayı kombine almamak olarak kabul ediyor,bundan en büyük zararı Galatasaray görür.Onun yerine böyle bir başlık açsak,burd yapabileceğimiz somut faaliyetler konuşulsa güzel olmazmı?
 
Ben yönetici olsam erkek takımından kestigim paraların hepsini bayan takımı ve diğer amatör branşlara harcarım.Erkek takımı bu seneki bütçeyle bile hiç bi kupa kazanamamışken bayan takımı o bütçenin daha düşüğüne neleri basardı yada bakınız tekerlekli sandalye basketbol takımı
 
Her maç salona giderim, adam da getiririm. Ki UNI olarak seneye çok daha fazla olacağız. Buna önem veriyoruz.

Yalnız şampiyonluk hedefi konulmayan bir takım için ümitli olmamı beklemesin kimse. Biz Oyak, Karşıyaka değiliz. Ayrıca Galatasaray taraftarı yavaş yavaş herşeyden haberdar oluyor. Karşılarında enayi yok. Görevi bırakacağım diye tepkileri kestirenler çocuk oyununu bıraksınlar önce.
 
A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Yardımcı hocanın head coach'dan iyi olduğu ortamda neyin ümidi Alperen? =)

Normal sezonda vakit öldürüyoruz işte..
Aynen öyle...
Gençleşecez diyosun tamam ama ilk hamlede hata yapıyosun Okan Çeviki koç yapmakla.gençleşeceksende bu takımın koçu bence Yücel Platin olmalıydı.
 
Eyüp abinin de anlattığı gibi "salonun boşalması ve kombine alınmaması" şeklinde tepki olmamalı. Bu takımı cezalandırmak ve belkide yönetime küçülme kararını haklı gösterecek "taraftar zaten ilgi göstermiyor" anlamına gelecek bir koz vermek olur. Bu hataya düşmeyelim. Aksine taraftar küçülme gibi bir kararı kabul etmeyeceğini salonlardaki sayısını büyüterek göstermelidir. Belki de bu sezon bizim gelecek yılları kurtarma (diğer seçeneği yazmak istemiyorum) sezonumuz olacak.
 

Üst