Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":3i9u846y]Polyanna falan değiliz, bazı arkadaşlar iyice coştu!
Yada biz Polyanna isek, sizde losersınız!
Biz takımımıza, geleceğimize sahip çıkıyoruz, bütün olumsuzluklara rağmen mücadele ediyoruz, onun için kombine alacağız aldıracağız!
A.İpekçi'yi her maç kim doldurmuşki bizde dolduralım, bizim iddaamız başka, biz o salonda basketbol ligimizin en fazla seyirciye oynayan takımı olacağımızı iddaa ediyoruZ!
İstediğimiz fiyatlardan o kombineler satışa çıktığında bazıları çok fena utanacak!
Yine tepki alacağım ama söylüyorum, inanmayanlara saygı duyuyorum ama bir şeyler yapmak isteyenlere mücadele edenlere saygı duyun lütfen!
Bizim hala ümidimiz var, basketboldada hakettiğimiz yerlere geleceğiz, getirteceğiz!
GÖLGE ETMEYİN!
Eyüp Abi,
Daha birkaç hafta önce zihniyete tepkimizi ortaya koyuyorduk, tepki verilmeli diyorduk.
Birkaç hafta sonra ne oldu da yeniden olumlu tablolar çizilmeye başlandı. Geçen seneki rezil takımdan sonra, bu sene çok daha fazla mücadele den bir takım olacaktır doğru; ama bu başarılı olduğumuzu göstermez.
CV'si ortada olan, coachla kurulan takıma destek konusunda sinerji yaratılmaya çalışılıyor şu anda. Bakın, bayan takımına ZK gelecek deniyor, doğru düzgün tepki yok.
Biz demiyor muyduk zihniyet gitmedikçe bu iş olmaz, isimlerle alakası yok diye. Peki Okan Çevik hangi kriterler göz önüne alınarak bu takımın başına getirildi? Neden tepki yok, neden geçen senenin başındaki gibi bir tablo var?
Bazı şeyler değişecekse o salon boş da kalmalı, bir sezon heba da edilmeli, sesler de yükseltilmeli.[/quote:3i9u846y]
Aynen öyle Emreye katılmamak elde değil biz haftalardır burada bunun mücadelesini veriyoruz bunun içinde LOSER olduk.Tam tersi ben hayatım boyunca hep WiNNER dım.
Bu kulüp onların malı değil başarı gelmesi içinde zihniyet değişmeli
zihniyetin değişmesi içinde tepki gerekli.Sen her şartta onlara destek verirsen onlar küçülmeye devam edecek gerekirse salonlar boş kalmalı bu kulübün sahipsiz olmadığını bu kulüpte doğru yapılan her şey alkışlandığı gibi yanlış yapılanlarda yuhalanmalı ve yanlış yapılanlara da gerekirse en sert biçimde tepki verilmeli.