Umudumuz Tükeniyor-Sabrımız Taşıyor...

Hakikaten bu konuda artık bana cevap vermemi gerektirecek birşey söylemeyin, ben de susayım.
Yahu kardeşim sen avukat mısın, sözcü müsün nesin ? Seni mi gönderdiler buraya yazılıp çizilene cevap ver diye ?

Vallahi komedi :lol:
 
kanı kırmızı yeşil akardı vatandaşın demek.. Ya İzmir'de olaylı kaf-kaf maçından sonra takım otobüsünden inip inşaattan kaptığı sopayla karşıyakalı taraftar kovaladı, konuşuyorsunuz ama...

BAk ne güzel söyledin..Artık benim de bu konuda söyleyecek bişeyim yok.. Bak bir gün kanı yeşil kırmızı akıyor başka gün KSK taraftarı kovalıyor.(KSK taraftarı da onu çok sever merak etme :D ).Bir gün FB li ertesi gün GS lı oluyor. İşte H.Ü bu. Biz de farklı bişey demedik güzel kardeşim.

P.S YArın başka takıma gitsin ilk maçta GS tribününe neler yapacak göreceğiz.. Gerçi yapmıştı zaten yapacağını.
 
Ya güzel kardeşim işte tarih bilgisi noksan olup, kulaktan duyma şeylerle fikri sabit yapınca böyle tuzağa düşersin...
Galatasaray'da Dawkinsli, Michaellı, iziçli kadro varken bu anlattığım olay oldu.
Maçtan çıkıp otele giderken konakta taraftarlar otobüsü sıkıştırmıştı, neredeyse linç edeceklerdi, otobüsten ilk inen Halil Üner'di zaten adam kovalandı evet, Karşıyaka'nın başına geçişi daha sonradır...
Merak etme o zaman bayıla bayıla getirdiler takımın başına, o taraftar da gayet severdi, izmir'de az olay çıkartmadılar bir hareketiyle... o zamanlar şöyle yazılırdı Halil Üner tahrik etti, Karşıyaka taraftarı olay çıkarttı diye...
Yani önce kovaladı, sonra başına geçti, sonrada başkalarını kovalattı
ok...
 
itslikethat entersan adamsın vesselam.. Ben diyorum "Hoca yanar döner, nabza göre şerbet veriyo" sen olayı anlıyorsun da işine gelmediği için laf ebeliği ile örtmeye kalkıyorsun. Olayların tarih sırası ne farkeder? Pardon abi ksuura bakma tarih bilgimiz zayıf H.Ü in haydutluklarının çetelesini tutamıyoruz sağlıklı olarak.. Bak şimdi KSK taraftarı H.Ü den nefret eder. Neden acaba?

Yani önce kovaladı, sonra başına geçti, sonrada başkalarını kovalattı

Aman ne güzel marifet.. Her koçun yapması gereken şeyler. Bu tip şeylere hoş gözle baktığına göre H.Ü i savunman da pek anormal değil. Ne diyim yolun açık olsun. Sana bol H.Ü li günler.

Yaşın küçük desem gülüp geçicem de Dawkins zamanlarını hatırladığına göre böyle bir ihtimal de yok. Daha aklı başında yorumlar bekliyorum..

P.S. Rakip takımın başındayken GS tribünlerine çektiği hareketler de yalandır eminim..
 
ozzy' Alıntı:
Aman ne güzel marifet.. Her koçun yapması gereken şeyler. Bu tip şeylere hoş gözle baktığına göre H.Ü i savunman da pek anormal değil. Ne diyim yolun açık olsun. Sana bol H.Ü li günler.

Takımın otobüsüne saldırmışlar, linç edileceğiz, zaten acaip bir maçtı soyunma odasında bile harp çıkmıştı, bıçaklar atılmıştı sahaya, oradan çıkılmış, yorgun argın... adamlar otobüsü takip etmiş, yol kestiler... Manyak değildi kimse, durup dururken İzmir'de Konak meydanında adam kovalayacaktı...

Ya iyi niyetli bakarsan yazdığını yazmazdın... Hadi, o yüzden kesin olarak ne yazarsan yaz, ya da diğerleri cevap vermeyeceğim artık...
 
bana o maçları anlatma ben de o maçları izledim ortamı yakından biliyorum..
GS tribününe hareket çekmesinde ya da eski oyuncusu ibo ya küfür edip saldırmasına da bir sebep bulursun.

Neyse farklı frekanslarda konuşuyoruz. GAyet net şeyler yazdım çizdim zaten kimin ne olduğunu herkes biliyor. Eminim HÜ GS da olduğu için saygısından susanlar da var. Buradan gittiği zaman onu iyi şekilde anacak 2-3 kişiden fazla olursa dişimi kırarım..
 
halil fenerin başındayken biz tribünde ne kadar fenerli varsa diye bağırırken 5 m önümde arkasına döndü ve ben de ne kadar galatasaraylı varsa dedi. tamamen benim önümde oldu. bu büyük galatasaraylı sene başında basının önünde benden büyük galatasaraylı yok hodri meydan lafları etmişti. ben de buyur hodri meydan o gün yanımda olan 20 kişi ile birlikte görüşelim bakalım büyük galatasaraylı nasıl oluyormuş dedim. ama burayı takip ettiği iddia edilen zatı muhteremden ses çıkmadı.

bu adamın fenerliliğinden dolayı değil karakterinden ve yeteneksizliğinden dolayı adı geçmeye başladığı günden beri karşıyız. ve hem karakter hem de yönetim olarak maalesef bizleri haklı çıkardı gerçi maalesef çok anlamsız her şey o kadar ortadaydı ki 40-50 taraftar ve yönetim kurulu hariç herkes karşıydı ve galatasarayda oluşmaya başlayan basketbol seyircisinin büyük çoğunluğu bu adamı protesto ederek maçlara gelmemeye başladı. ancak görüyoruz ki 2 senedir düşmemeye oynamamıza rağmen bazı insanlar için galatasarayın başarısından önemli noktalar mevcut ki bu adam hala desteklenebiliyor.
 
yahu arkadaşlar, bu itslikethat nickli kardeşle niye 1 haftadır burada laf yarıştırıyorsunuz anlayamadım açıkcası. HÜ aleyhine ne derseniz deyin, bu kardeşimiz allem edip kallem edip illaki yazacak iyi birşeyler buluyor veya yaratıyor, aslında söylediklerine kendi de inanmıyor herhalde ki kendi içinde çelişkili durumlara düşüyor. çok yüksek ihtimalle ya HÜ yakın bir arkadaşı veya akrabası. onun için kendinizi hiç boşuna üzmeyin ve yormayın, bırakın kendi çalsın kendi oynasın.

itslikethat, şimdi bana bir alay çelişkili laf kalabalığı yaparsın biliyorum ama son sözüm sana: ister kabul et,ister etme, HÜ bu ligin en yeteneksiz ve en kötü hocalarından biridir,umarım en kısa zamanda bu takımı bırakır veya bıraktırılır da bizler de bir oh çekeriz. bence çok düşük bir ihtimal ama eğer bundan sonra kendine 1.ligde çalıştıracak bir takım bulabilirse oraya gittiğinde de ne kadar büyük!!!! bir Galatasaraylı olduğunu hep beraber görürüz.

hepiniz sağlıcakla kalın...
 
Küme düştük düşeceğiz,kendini takımın önünde gören taraftar zihniyetinden nefret ederim ama bu takımı bizden başka kimse düşünmüyor!
 
onurcukkk' Alıntı:
az kaldı
bekleyin


bekliyoruz kardeşim acelemiz yok. zaten 2 hafta daha geçti mi ondan sonra istifa edeceğine eminim. kalan maçlardan dolayı düşeceğimiz garanti olduğundan ve bu cin kişiliğin düşen takımın başında olmayacağına emin olduğumdan bu heriften kurtulmamıza az kaldığına garanti verebilirim.
 
Bugünkü bu rezil tablonun en büyük sorumlularından biride 2sezondur takımı uçuruma götüren h.üner'i kovmayan şune yönetimidir
 
halil hoca kendisinide takımı da tüketti.Olmuyor hocam ısrar etme.Artık gençlere dönelim.Hiç değilse kendi yağımızla kavrulalım.Hoca adayım Ömer PETORAK.Nerelerde ne işle uğraşıyor.Takımın başında onu görmek isterim.
 

Üst