Umudumuz Tükeniyor-Sabrımız Taşıyor...

ben de gecen yazımda kadronun kotulugunden, yabancıların yetersizliginden bahsetmiştim..Buna katılıyorum...

Ancak halil unere basarılı demek, iyi koç demek basketbola gercekten haksızlık etmektir. Sporda iki taraf var. Basarılılar ve basarısızlar...halil uneri ben hic basarılılar tarafında gormedim, tahminimce gormeyecegim de..
 
üstadım bence de biraz yatıp uyuyun...Zira uykusuzluk fena sarsmış, okuduklarınızı doğru algılayamıyorsunuz. Yücel Platin bile daha optimal bir çözümdür lafını uykunuzu aldığınız vakit "yücel platin süper bir hocadır" olarak algılamayacağınızı tahmin ediyorum. Bile diyorum bile! Üstüne bir de 26 aralık gecesi 9.42 de attığım mesajı okuyun. Eğer hala sen yücel iyi hocadır dedin, diye ısrar ederseniz yapabileceğim birşey yok...

Neyse akşam akşam bu kadar eğlence yeter. HAkikaten daha fazla konuşmuyorum...

antiparantez : bile ve optimal kelimelerinin anlamlarına sözlükten bir bakıverin uyanınca...
 
Offf hakikaten gordon... Bu sıktı artık... Ben yine seninle tartışmaktan vazgeçiyorum. Yazdığını alıp kopyalıyorum, orada başka yazdıkların da vardı, beni ahlaksızlıkla bile suçladığın yazı var ona hiç girmedim...

Ya halil Üner'e karşılık Yücel Platin'i Optimal bulmak bile olacak iş değil...

Bence asıl basketbol'un manası için sözlüğü açıp bir bak olur mu...

Hadi gittim ben, uğraşamam optimal optimal komediyle
 
yücel platin bile bu takımı halilden iyi yönetir

hatta gordonla ben bile bu takımı halilden iyi yönetiriz

hatta ve hatta benim 7 yaşındaki oğlum bile bu takımı bundan kötü duruma düşüremez

en azından cihat boş turnike atacağı yerde yediği tokat aklına gelerek dışarı dönmez.

bir de bir şehir efsanesi dolaşıyor ortalıkta yine millet inanacak bu takım şampiyon olduğunda halil yardımcılardan biriydi coach değildi.. galatasaray halilin geçmişindeki mükemmel kadroları (fenerbahçe-darrüşafaka) rezil ettiği deneyimlerine eklediği yeni halka oldu. allah zeval vermez başımızdan eksik etmezse hayırlısıyla 3 vakte kadar 2. ligde zirveye oynayan takımımızın başında olacak.
 
2. ligde zirveye oynayan takımımızın başında olacak.



Roberto hocam ne yaptın sen öyle? Bu kadro ligin en kötü kadrosu. HAtta 2. ligde bile tutunamaz bu kadro. H.Ü bu kadro ile 2. ligde anca 5.-6. olabilir. 2. ligde H.Ü den şampyionluk beklemek hayalperestlik olur elindeki kadro ne ki??. :D

Ben artık kovulmasını istemiyorum. Bu aşamadan sonra kovulursa biliyorum ki burada onu kahraman ilan edecekler, "Halil Hoca gitti o yüzden düştük diyecekler" var. Sezon sonuna kadar takımın başında kalsın. Düşeceksek te (inşallah o günleri görmeyiz) onunla düşelim. Küme düşmenin utancı suçsuz günahsız bir adama kalmamalı..

P.S. Aralık ayı geçeli 2 ay oldu.. yoksa hoca 2006 aralığı mı kasdetmişti??
 
ozzy' Alıntı:
P.S. Aralık ayı geçeli 2 ay oldu.. yoksa hoca 2006 aralığı mı kasdetmişti??

bir de sezon başında benden iyi galatasaraylı varsa hodri meydan demişti biz de buyrun hodri meydan görüşelim demiştik. acaba burada da hodri meydan derken kocaeli taraftar grubunu mu övmek istemişti hodri meydanda daha iyi galatasaraylı bulabilirsiniz mi demek istemişti?
 
bir de sezon başında benden iyi galatasaraylı varsa hodri meydan demişt

Abi ne GS lısı? Adamın fenerbahçedeyken verdiği röportajı buraya koymuştum. Üşenmesem yine bulup koyarım. Adam açık açık "Benim yakın olduğum camia FB camiasıdr" diyordu o zamanlar. HAlil Üner ne FB lidir ne GS li ne KSK lı.. Gittiği her takımda tribünlere oynayan, sırtını tribüne dayamaya çalışan, ben bu takımın gönülden taraftarıyım diyerek tribünlere şirin gözükmeye çalışan biridir.

Üşenmedim buldum can alıcı kısmını koyuyorum alın en harbi GS lı halil Üneriniz..


FL: Son iki sezondur çok yabancı değiştirilmesi ve komisyonculuk suçlamaları için ne diyorsunuz?

HU: Geldiğimde takım oluşmuş durumdaydı. Karşıyaka takımının koçuydum. Çok ısrar ettikleri için teklifi kabul ettim. 981 yılında Fenerbahçe'yi gençlerde Türkiye Şampiyonu yapmıştım. Yani Fenerbahçe ile bağlılığım çoktu. Tabi sadece Karşıyaka değil, Gs'da, Cukurova'da da şampiyonluğum var. Bu arada Gs'li olduğum ile ilgili sözler var. Ben profesyonel koçum ve Gs'lı da değilim. Dediğim gibi Fenerbahçe genç takımını Türkiye şampiyonu yaptım. Fenerbahçe'nin tarhindeki ilk şampiyonluğuydu. Bunu kullanmak istiyorlar. Tabi ki şampiyon olduğun takımla sevineceksin. Profesyonel olarak görev yaparken şampiyon olduğun takımla sevinmemek gibi bir şey yok. Benim de sempatim buraya zaten. Takımımı bırakıp Fenerbahçe'ye niye geldim, çok para aldığım için mi? Hayır.

Röportajın tamamını okumak isteyen

http://www.fenerlist.org/soylesi/halil_uner.htm

den okuyabilir. H. Üner dün FB li idi bugün GS lı yarın en harbi BJK lı olur çıkar.


“Ben Galatasaraylıyım”

“Ben profesyonel bir hocayım ve Türkiye Basketbol Ligi’nde bir çok takım çalıştırdım ancak Galatasaray’da göreve geldiğim şu 3-4 günden beri internet de Galatasaraylı taraftarların hakkımda çeşitli eleştirileri olduğunu okuyorum. Profesyonel bir hoca olmama rağmen- madem bu kadar hassasiyet var- bende buradan söylüyorum: Ben Galatasaraylıyım. Ben 1985-1986-1987 senelerinde; bu üç senede yaşanan iki şampiyonluk, bir final, iki tane Cumhurbaşkalığı Kupası onurunu, ruhunu yaşamış biriyim. Ve yine tekrar ediyorum bu onuru ve ruhu tekrar yaşamak için geldim Galatasaray’a. Ben profesyonel bir hoca olmama rağmen söylüyorum, 3-4 gün önce imzamı attıktan sonra annem, babam aradı ve “uzun yıllar sonra seni takrar gönülden destekleyeceğiz” dediler. Bu da benim ve ailemin Galatasaray’a bakışını gösterir. Beni eleştiren arkadaşlara da söyleyeceğim, nasıl bir hoca, nasıl bir Galatasaray’lı olduğumu Dawkins’e sorsunlar.”

röportajın tamamı için:
http://www.galatasaray.net/taraftarin_k ... iluner.asp


Buyrun bu da geçen sene galatasaray.org da yayınlanan röportajı.. Bu nasıl bir ikiyüzlülüktür? Bunun yanıtını H.Ü vermez veremez de belki onun adına yanıt vermeye meraklı itslikethat arkadaş verebilir.


P.S. GS lı olup olmaması benim açımdan önemli değil FB li bir coach da GS ı idare edebilir ancak ikide bir çıkıp "en harbi GS liyim" masalları anlatmasın iki yüzlülük yapmasın..
 
Ron Johnson anketinden ne haber?

:)

PS:Bu kadro okadar kötüdür,o kadar kötüdür ki yabancısı olmayan B.Kolej'e bile yenilmiştir.

Halil Hoca ne yapsın?Zaten birşey yapmıyor,o da bizim gibi seyrediyor...:)
 
Bu konuda son kez yazacağım...
Halil Üner Galatasaraylıdır... Fener'in başına geçtiği zamanki lafları, profesyonelce bir cambazlıktır. Sakın şimdiki lafları da öyledir falan diye kötü niyet göstermeyin, ayıp oluyor çünkü...

PS: Başka örnekler vermiştim ama vazgeçtim, buarada kimseyi başka takımdayken Galatasaraylı diye ateşe atmanın manası yok...
 
Fener'in başına geçtiği zamanki lafları, profesyonelce bir cambazlıktır. Sakın şimdiki lafları da öyledir falan diye kötü niyet göstermeyin, ayıp oluyor çünkü...

Vay be GS li iken gibip "ben FB liyim" demek ayıp olmuyor "profesyonel cambazlık" oluyor da bunun ikiyüzlülük olduğunu söylemek ayıp oluyor.

Adamın FB li GS li olması umurumda değil ama 3 sene önce ben FB liyim 3 sene sonra ben GS liyim diyorsa ortada "profesyonel cambazlık" tan çok karaktersizlik vardır. Sen bu adamın GS lılığına inanabilirsin ben inanmıyorum. GS lı adam "Ben FB liyim" demez. Cambazlık yapacaksa "BEn profesyonelim" der. "BEn FB liyim" demek profesyonel cambazlık değil olsa olsa "taraftara yalakalık" olarak adlandırılabilir.
 
itslikethat' Alıntı:
Bu konuda son kez yazacağım...
Halil Üner Galatasaraylıdır... Fener'in başına geçtiği zamanki lafları, profesyonelce bir cambazlıktır. Sakın şimdiki lafları da öyledir falan diye kötü niyet göstermeyin, ayıp oluyor çünkü...

Peki Dacka'nin basindayken oynanan bir Dacka-Fener macinda kendisine kufur eden Fenerlilerin yanina gidip cep telefonundaki Fener marsini dinleterek "bana kufur ediyorsunuz ama ben işte böyle Fenerliyim" demesi hakkındaki yorumlarınızıda ögrenebilir miyiz?
Kimse kusura bakmasın ama bu tür profesyonelce cambazlıkların Galatasaray'da yeri olmamalıdır. Halil Üner dünyanın en iyi koçuda olsa Galatasaray'da görmek istemezdim böyle bir hocayı.. Adam hem kisilik olarak yaramaz hemde Türkiye'nin hic tartısmasız en başarısız, en kötü koçu.. Gecen yıl kılpayı kurtarmıstık pacayı ama bu yıl biraz daha zor olacak gibi görünüyor..
 
Orada değildim, kulaktan dolma laflara inanmam, fenerlilerle birlikteydin de olayı duyduysan bilemem...

Neyse, son noktayı koydum bu tartışmaya...
 
Bu arada Gs'li olduğum ile ilgili sözler var. Ben profesyonel koçum ve Gs'lı da değilim.

BAk bu çok açık bir ifade. LAf ebeliği veya cambazlığı yok. Adam "Ben GS li değilim" diyor. Sen yakından tanıyormuşsun GS li olduğunu söylüyorsun. Demek ki 2000 de söyledikleri yalanmış..
 
Arkadaşlar artık şu Galatasaraylı fenerli muhabbetlerini bitirsek

Murat Didinde çok koyu fenerbahçeli geldi bizde çalıştı
keza çetin yılmaz çok koyu beşiktaşlı fenerbahçede neler yaptı

bu tartışma bizi hiçbiryere getirmez
yok fenerli yok beşiktaşlı
 
Getirir getirir. O kıyaslamalarla bir değil bu. Bir vatandaş ötede öyleyim beride böyleyim diyorsa üstünde durmak lazım.
 
Tequila' Alıntı:
Arkadaşlar artık şu Galatasaraylı fenerli muhabbetlerini bitirsek

Murat Didinde çok koyu fenerbahçeli geldi bizde çalıştı
keza çetin yılmaz çok koyu beşiktaşlı fenerbahçede neler yaptı

bu tartışma bizi hiçbiryere getirmez
yok fenerli yok beşiktaşlı

Tequila mesajları dikkatli okursan adamın hangi takımı tuttuğunun önemli olmadığını belirttik. Aydın Örs FB li bilinir ve de hiçbir zaman gizlemedi FB li olduğunu. Yarın öbür gün GS ın başına gelse "BU herif FB li ne işi var " mı diyeceğiz? FB li olsun adam gibi adam olsun başımın üstünde yeri var.

Ortada ikiyüzlü bir davranış var. 3 sene önce "Ben GS li değilim" diyen biri bugün en koyu GS li oluyor. KSK dönemlerini de yakından bilirim o zaman da kanı yeşil kırmızı akardı bu vatandaşın..
 
Bak ismi lazım değil, rakip bir kulüpte ismi lazım değil, iyi bir galatasaraylı abimiz var yıllardır... Ağızınndan galatasaraylıyım lafı çıkmaz, sorsan söylemez, ama arada belli eder, geçen sezon bir maçta olduğu gibi...

net bir örnek de vereyim Lütfi Arıboğan da öyleydi...

iş hayatı bu... merak etmeyin bu sezon ortasında bile isteyeni vardı, gitmedi, hatta hatırlasanız, ''Galatasaray'da istifa müeessesi çalışmaz''diye bir laf etti...

Hakikaten bu konuda artık bana cevap vermemi gerektirecek birşey söylemeyin, ben de susayım.

Ps: kanı kırmızı yeşil akardı vatandaşın demek.. Ya İzmir'de olaylı kaf-kaf maçından sonra takım otobüsünden inip inşaattan kaptığı sopayla karşıyakalı taraftar kovaladı, konuşuyorsunuz ama...
 

Üst