Ünal Aysal

abd%C3%BCrrahim+albayrak


Ben bu adamı yönetimde gerçekten görmek istemiyorum,Galatasaray yönetimi ciddi insanların olacağı bir yer,parası var diye Galatasaray yönetimine girip kendini tatmin edemez,onun açıklamaları yüzünden kulüp ceza ödeyecekmiş ama bu birşey değil zamanla göreceksiniz bu adam daha çok sıkacak canımızı.Bu tarz adamlar fenerbahçeye yakışır,parayı gösterirsin girersin yönetime ama burası Galatasaray.
 
Doğrudur zaten ben yazımın içinde belirttim " Belkide Adnan Öztürk oldukça aktiftir ama medyada yer almıyordur"

Adnan Polat yönetimindede Yiğit Şardan fazla medya önünde gözükmüyordu ama o dönemin projelerinin çoğunun altında onun imzası var.Medyada daha çok maç sonlarında Mehmet Helvacı konuşurdu,futbol şubesiyle ilgili Haldun Üstünel,Statla ilgili Işın Çelebi.

Birde benim merak ettiğim resmi sitede niye herkesin görev dağılımı yazmıyor,sadece ikinci başkan,başkan yardımcıları,genel sekreter falan yazıyor diğerlerinin altı boş,oysa voleybol şubesinden sorumlu yönetici falan belli,resmi sitedede yazması lazım.

Bence şu anda o kadar yapılanma detayı verecek durumda değiller Bayram.
Bu göreve hazırlıksız yakalandılar, gerçek anlamda nefes alma şansları bile olmadı hemen ekonomi,transfer,komiteler, Florya muharebeleri, vs derken bence oturup adam gibi yapılanılamadı bile. Hatta Abdülrahim Albayrak'ın bu denli göze kötü batmasının sebebide budur kardeşim. Yoksa Albayrak iyi bir yöneticidir, kendisine verilen işi bitirmeden gelmez, maddi manevi her fedakarlığı yapar çok zeki değildir sadece ama iyi bir görev adamıdır bence. Ki bence onun varlığının asıl meyvesini lig başlayınca yiyeceğiz . Bu adamın en pis huyu oyunculara yapışmasıdır. Dialoğu çok iyidir oyuncularla ama bir okadarda hafiyedir kendisi kim hangi saatte ne yapıyor, gece kulübünle olanlar kimler, vs herşeyi takip eder.

Şu transfer dönemi bir geçsin,şu yönetim bir oturup nefes alıp, detaylara karar verebilsin işlerin yoluna gireceğini düşünüyorum.
 
Umarım dediğin gibi olur.Ben bu yönetimde başkan olarak Ünal Aysal'a çok güveniyorum,Adnan Öztürk'ten beklentilerim büyük,Ali Dürüst'ün güçlü ve önemli bir isim olduğunu düşünüyorum,Ali Gürsoy çok genç ve çok başarılı bir yönetici olacaktır diye düşünüyorum.Diğer isimlerinde neler yapabileceğini ilerliyen zamanlarda göreceğiz.Ben birtek A.Albayrak'a sıcak bakmıyorum,yönetim içinde bocalamalar olabilir dediğin gibi çok yeni bir yönetim,Ünal Aysal ortamı daha yeni tanıyor,oda tecrübe kazanacaktır,ikinci döneminde çok daha güçlü bir yönetim kuracaktır.
 
Profesyonelleşeceğiz diye gelen başkan ve ekibinin 2. kere SPK dan ceza yemesi hakkaten düşündürücü:

Bu arada SPK, Aysal’dan veto yiyen Lauro’nun transferini kendilerine bilgi vermeden açıklayan Abdürrahim Albayrak yüzünden Aslan’a 114 bin TL ceza verdi.
 
İlk geldiğindeki olumlu hava tersine döndü.Ünal Aysal,Ali Dürüst,Bülent Tulun,Abdürrahim albayrak...Hiçbirinin birbirinden haberi yok.Hepsi ayrı telden çalıyor.
 
Abdurrahim Albayragi bir an once yonetimden cikarsin baskan.Albayragin taraftara sempatik geldigini zannediyor olabilir benim cevremde herkesin antipatik buldugu bir karakterdir Albayrak.
 
Ne transfer için eleştiririm, ne de başka bir şey için, ama eğer şu şike olayı sonrasında, Fenerbahçe'yi küme düşürmesinler dediyse, işte o zaman ''YAZIKLAR OLSUN''. Başlarım böyle aristokrasiye, böyle rekabete, böyle temiz lige...
 
Sakin olalım, yorum yapmayalım laflarını anlıyorum, bir Galatasaray Başkanı'nın yapması gereken de budur. Ama eğer görüşmelerde, Kulüpler Birliği'nde, TFF toplantılarında ''Düşmesin(!)'' deniliyorsa... Neyse, bir şeyi net bilmeden yorum yapmak da istemiyorum.
 
İlk geldiği zamanlarda çok ümitlenmiştim ama transferdeki sözleri daha sonra değiştirmesi,kasada para olmadığını bilirken biz kaynak yaratacağız,transferde bütçe ne sorusuna ne kadar gerekiyorsa o kadar cevabını veren sonra bu lafları söylememiş gibi değiştiren başkana güvenim bu olaydan sonra iyice azaldı.
Cemal Nalga olayını ortaya çıkartmak,bizi küme düşürmek için federasyon ve kuluplerle birlik adına yapmadığını bırakmayan bu köpeklerin yanındasınız öyle mi?
Ben değilim...
Yazıklar olsun!!!
 
Yahu neden bizim taraf olmamızı bekliyorsunuz ki arkadaşlar? Bu sizce bizim yararımıza mı olacak ?

Ne güzel işte yargı taraf olmuş bizim aynı bu şekilde tavır almamızdan daha akıllıca bir davranış yoktur bence.Savunuyoruz diyip diyip küme düşünce vah vah deriz camia olarak bizde taraftar olarak güleriz işte.
 
Taraf olmamızı istemiyoruz kesinlikle zaten,nötr olunmalı ne destek ne köstek...Nihat Özdemir'in Ali Dürüst'ün elini öle bi sıkıp,sağolun deyişi var ki bariz belli ki en büyğk destekçi biziz..
 
Eger klupler birligi toplantisinda Galatasaray baskan vekili Fenerbahce dusmesin diye bir ifade kullandiysa klupten ihrac edilmelidir.
 
Adnan Polat'tan hiçbir farkı yokmuş demek ki.Bana Galatasaray'ın haklarını koruyacak başkan lazım.Fenerbahçe'yle dostuz diyeceğine,kendisi ve yönetimi yurt dışı kampı başlayana kadar transferleri yetiştirseydi Galatasaray camiasının yararına hizmet vermiş olurlardı.Galatasaray ve Fenerbahçe dost değildir ve hiçbir zamanda olmayacaktır.Kimse ikili oynamasın.Fasulyeden Cemal Nalga olayı için Fenerbahçe'nin nasıl ortalığı inlettiğini,masa başında kaç tane maçı satın aldığını,bayan basket final serisinde 1 gün içinde kaç kez hakem değiştirterek,olası şampiyonluğumuzu nasıl elimizden aldıklarını gördük.Dost kazığı dedikleri bunlar olsa gerek !
 
Fenerbahçe ile dost olmak için Galatasarayı ezdiren kim varsa Allah'a havale ediyorum. Gün yüzü görmesin..
Dostlarını çok sevenler yanına gitsinler.. Metris orada işte..
Şerefli insanın, şerefsiz arkadaşı olmaz.
 

Üst