Ünal Aysal

İlhan Cavcav, ''Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal'ın yapmış olduğu bu açıklamaları Türk futboluna indirilmiş bir darbe olarak görüyorum ve kınıyorum. Bununla birlikte TFF'ye, bizlere göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı sonsuz teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum''

Müthiş açıklamalar geliyor.

Türk Futbolu'nun temizlenmesi için bir mücadele, bir savaş verilmesi gerekiyordu. Sanırım bu savaşı biz başlatacağız. Bu yolda yürüdüğümüz sürece, kendimizi ezdirmediğimiz sürece, pısmadığımız sürece yapılan her işin arkasındayız. Herkes birbirini kollarken, danışıklı dövüş sürerken, örtbas için çalışmalar sürerken, eğer anladığım veya anlamak istediğim gibi bir mücadeleyi yaparsak, işet o zaman gerçek Galatasaray'ı herkes görecektir.

Herkes susup bu sessiz tiyatroyu izlerken, çıkıp Türk Futbolu'nda liderliği biz yapmalıyız, bütün kirliliği temizlemek için başta olmalıyız, ele güne Galatasaray'ın gücünü göstermeliyiz. Fenerbahçe ile savaş ise Fenerbahçe'yle, TFF ile savaş ise TFF'yle, Türk Futbolu'nda bazı şeylerin değişmesi için her türlü desteğe varız. Siz yeter ki Galatasaraylı duruşunu gösterin, Başkan...
 
Klupler birligi ve Federasyona karsi baskanin arkasinda oldugunu hissettirmeliyiz.Taraftar bugun gorevini yapmalidir.Artik gorev taraftarda.Baskan yolumuzu cizmistir.
 
Tff yi anladımda bu İlhan Cavcav a ne oluyor?Olumlu yada olumsuz herşeye yorum yapma gibi bir mecburiyeti olmadığını biri ona anlatmalı.Ünal Aysal ın taraftarın tepkisine kulak vermesi güzel.Lauro transferindede böyle buna benzer bir durum olmuştu.
 
Tff yi anladımda bu İlhan Cavcav a ne oluyor?.

Ne olacak hepsi şike olaylarına karıştı. Şu anda tutşmuş durumdalar.
Başkanımız yürütülen şaibeyi örtme, Fenerbahçe'yi ve Türk futbolunu kirleten diğerlerini kurtarma çalışmalarına savaş açmıştır.

Dün Başkan'ımıza o kadar sallayan bizler taraftar olarak bugün susarsak, Kulüpler Birliği ve TFF'nin başkanımızı yemesine göz yumarsak yazıklar olsun bizlere!
Bu konuda bütün taraftar forumları da sesini çıkarmalıdır. Anasayfadan bildirim yayınlanmalıdır.


Ayrıca TFF'nin mail adresini bilen varsa paylaşabilir mi lütfen? Bir mail bombardımanını hakettiler!
 
TFF'ye mail kampanyası:Adalet herkes içindir


Türkiye Futbol Federasyonuna

Türk futbolunu sarsan şike operasyonunu ve yaşanan gelişmeleri bizde her futbol sever olarak kaygı ile takip etmekteyiz.

Türk Ceza Kanununda işlenilen suç ve bunun karşılığındaki cezai müeyyideler belli iken,bir takım çıkar gruplarının,belli ekonomik kaygılar nedeni ile kamu oyunda baskı oluşturmaya çalışması ve Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Sayın Mehmet Ali Aydınlar'ın özel bir tv kanalında vermiş olduğu beyanat bizi ve bizim gibi düşünen bir çok futbol severi endişelere sevk etmiştir.

Türk Futbolu ,eteğindeki taşları döküp yeni bir döneme başlıyacaksa,bu dönem kişilerin maddi kaygısını gözederek değil,hukukun üstünlüğünü kabul ederek olmalıdır.

Adalet zenginden ve güçlüden yana değil,haklıdan yanadır.

Ortada bir suç varsa şayet,bunun karşılığı bellidir,kanunlar kişiye özel değildir.

Adalet herkes içindir.

Mail adresi:tff@tff.org

Buyrun TFF'ye tepkisini göstermek isteyenler için...
 
sonuna kadar arkandayız başkanım şikecilere prim verme gerekirse digitürk havuzundan çekilelim şu anadolu kulüplerine iyi ders olsun
 
Sitenin girisine bir yazi konulsun Baskana destek verildigine dair.Boyle zamanlarda destek verilmezse ne zaman verilecek.Ultraslanlar zaten salsatma derdinde en azindan boyle platformlardan destek verelim.Baskanim asla yalniz yurumeyeceksin.Dik durmaya devam et bu omurgasizlarin son cirpinislari.
 
Galatasaray'a ve Galatasaray başkanına aklınca uyarı yapmaya kalkan,kınamaya kalkan kurumlar ve kişiler akıllarını başlarına toplasınlar,Galatasaray asla sahipsiz değil bunu bilmiyorlarsa çok yakında öğrenirler.
 
Bugün oluşan durum beni çok mutlu etti, ''biz tek, siz hepiniz'' modundayız ve tekrar gücümüzü göstereceğimiz günlere doğru ilerlemek çok sevindirici.

Geri adım atmak yok, Başkan böyle durduğu sürece, biz de arkasındayız.
 
http://scoutgs.com/

ScoutGS sitesi böyle bir bildirim yaptı. Umarım sakınca yoktur paylaşmamda.
Şahsen GSbasket'in de anasayfada bir bildirim yapmasını dilerim. Tabiki doğrusunu yöneticilerimiz bilir.

Dün hepimiz sallıyorduk Başkan'a nasıl Kulüpler Birliği'nin ve TFF'nin aldığı bu kararlara destek olur diye.
Bugün Başkan'ımızın mükemmel bir duruş gösterdiğini gördük.

Hemen ertesinde görüyoruz ki ( tutuşan! ) diğer kulüplerden Başkan'ımıza kınama ve TFF'nin şaibelerin üstünü kapatma organizasyonuna destek geldi. Hepsi bir olmuş şu anda yemeye çalışıyorlar bizi.

Bu saatten sonra biz taraftarlara düşen Başkan'ımızın arkasında durmaktır.

Ne mutlu Galatasaray'lıyım diyene. Böyle karanlık günlerde "başı dik" duruş sergileyebilen tek camia bizmişiz.

Şimdi görüyoruz zamanında 17 takım bir biz tek diyenleri, nasıl birlik beraberlik mesajı veriyorlar. 17 takım karşısında asıl "TEK" olanı bir kez daha gördük...
 
Bugün oluşan durum beni çok mutlu etti, ''biz tek, siz hepiniz'' modundayız ve tekrar gücümüzü göstereceğimiz günlere doğru ilerlemek çok sevindirici.

Geri adım atmak yok, Başkan böyle durduğu sürece, biz de arkasındayız.

Başkan böyle dursun gerekirse o Bank Asya'ya bizi düşürsünler her maç gider desteklerim takımımı, başkanımı.
 
Dün sinirden buraya yazamadığım şeyleri bana yutturduğun için çok ama çok teşekkür ediyorum SAYIN BAŞKANIM. Bundan böyle değil bank asyaya varsın bölgesel amatöre göndersinler bir gram üzülmem. Dik duruşlu bir başkanım var derim en azından.

Cavcav'a ne oluyor diyenlere tek birşey diyorum. Futbolcu satışlarından kazandığı paranın 10 katını şikeden kazanan bir başkandan ne bekliyordunuz. 1 milyonluk Orhan ŞAM nasıl olduda 4 milyon lira oldu sanıyorsunuz. Ayrıca çok iyi bir şekilde inceleyin fenerin şampiyon olduğu bütün sezonlardan sonra gençlerden ederinin üzerinde bir bedel ile kaç oyuncu aldığını çok açık bir şekilde göreceksiniz.

Başkanıma yönetim içindeki İRLANDALILARA karşı dikkatlı olsun dileklerimi sunuyorum.
 
Ayrıca buradan herkese açık bir şekilde davet ediyorum ben yarın sabah ilk iş olarak lig tv aboneliğimi iptal ediyorum. Digitürk kazanacağına stada giderim oradan izlerim klübüm ve dik duruşlu başkanım kazansın. Dün buradan benim gibi atıp tutanlar şimdi başkanın arkasında olduğunu gösterme vaktidir. Herkes lig tv aboneliğini iptal etsin...
 
Bir gün önce söylediklerimi geri alıyorum, bu davranışı çok mutlu etti beni. Diğer kulüpler gibi yalakalık yapmıyoruz çok şükür. Desteğimizi hep arkasında hissetsin başkan, sonuna kadar arkasındayız elimizden geldiğince..
 
Ünal Aysal'ı yayınladığı bildiriden dolayı kutluyorum.
Burada yorum yapan Galatasaraylıların gerçek aslan gibi Galatasaraylılar olduğu çok et. Çünkü çıkar gözetmeyen sadece kendi düşündükleri hissettikleri şeyleri yazıyorlar.
Ünal Aysal'da keşke en başındna böyle bir açıklama yapsaydı.

Son günlerde GÖRÜYORUZ Kİ Türk futbolunda farklı bir tiyatro oynanmaya başlandı. Şike içinde pislenen her futbol yöneticisi çıkıp FB ye destek vermeye başladı pislik pisliği çekmektedir.
Galatasaray bu oynan maskeli Baloda asla olmayacaktır. Ve Şike yapanların ceza görmesi için takipçi olacaktır.
 
başkana destek. tebrikler. diğer kulüplerin derdi Fenerbahçe nasıl olsa küme düşecek bari maç yapıp para kazanalım. Fenerbahçe de bir şekilde yırtarım diye düşünüyor. başkanın açıklamaları UEFA ile de örtüşüyor.
tekrar tebrikler ve teşekkürler
 

Üst