• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ünal Aysal

yahu bi yerde bir yanlış var galiba seçimin favorisi Turgay Kırandı hatta Mithat ağabey acıklamıştı,yoksa renkler mi karıştı sarı renk Turgay bey olabilir mi:)

9. Sandik - Unal Aysal 124 oy, Turgay Kiran 22 oy, Mehmet Helvaci 20 oy

ÜNAL AYSAL 1097 , TURGAY KIRAN 238 , MEHMET HELVACI 152

Unal Aysala sevinmemin en onemli nedeni GS baskaninin itibarini yerin dibine geciren Polattan sonra bu makamin tekrar sayginligini kazanacak olmasidir.

Mr. Turgay Kran bonne façon de croisières France..

Hahaha. :D

Genel toplam
sari 1097
kirmizi 152
grİ 238
beyaz lİste 82
İptal 6

Turgay bey için tek üzüntüm ligten düşmeye calışan Fransız Nancy klubünün hocası ve 4,5 oyuncusu ile anlaşmıştı,ne güzel futbolda düzlüğe cıkacaktık olmadı:)

Turgay Kirana oy atanlara kotu davranmayin diyorum hala devam ediyorsunuz.O nerden bilsin Polatin ipiyle kuyuya inilmeyecegini.Ama surasi kesin Polat bir dusman daha kazandi bu secimden sonra.

10. Sandik - Unal Aysal 110 oy, Turgay Kiran 34 oy, Mehmet Helvaci 16 oy

ÜNAL AYSAL 1207 , TURGAY KIRAN 272 , MEHMET HELVACI 168

Ünal Aysal ve camiamıza hayırlı olsun.Cuma günü 3 isim açıklanacak deniliyor.Drogba ismi geçiyor herkeste aslan uyanmaya başlıyor!

Değil Drogba, Messi de gelse bu sistem içerisinde başarılı olması mümkün değil..

Yönetim Kurulu Florya´daki sistemi düzeltme, takımdaki pislikleri ayıklama sözü versin önce. O zaman güvenirim Aysal ve ekibine.

Lise koridorlarında Ünal Aysal ın,Drogba ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladığı konuşuluyormuş.

Fatih Hoca'yı bekliyoruz.

forvet Drogba olurda,arkasında Sarp,Ayhan,Barış,Balta,Stancu olursa ne işe yarar....

çok yolcu var cok...

Refik Arkan : " İlk işimiz Galatasaray TV’nin şifresini kaldıracağız. "

11. Sandik - Unal Aysal 135 oy, Turgay Kiran 21 oy, Mehmet Helvaci 25 oy

ÜNAL AYSAL 1342 , TURGAY KIRAN 293 , MEHMET HELVACI 193

Genel toplam
1342 Başkan

293 Kıran

193 helvacı

UEFA kriterleri diye diye klubu bu hale getiren tunelci Polat ve ekibi UEFA ya gidemez hale getirerek klubu devrettiler.GS tarihinin en kotu baskani Polat bir daha seninle yollarimiz kesismez insaAllah.

je vais bien ne t'en fais pas le şarap le hüsran:)

1508 Başkan
318 Kıran
210 Helvacı

son durum....

Geri