• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ünal Aysal

Ünal Aysal Rekoru kırarak başkan oldu..

tam 2998 oy ve yeni rekor....

Gönlümdeki isim başkan oldu yine.İnşallah Ünal Aysal yüzümüzü kara çıkarmaz.

Hepimize geçmiş olsun.

durmak yok mosyo kiran.onumuzdeki secimlerde de yine bekleriz.renk katiyorsun

BU forum çok iyi ama çok fazla bilen var ! İnsanlar fikirleri değil fikirleri ortaya atanlarla çatışmaktan başka bir şey yapmıyor yada yapamıyor genelde ama yinede her zaman geri dönüş için bir fırsat vardır ve bugun polat eziyetinin bittiği bir günde herşey için ve herkes için yeni bir başkangıç yapılabilir.

En azından bu günden itibaren yeni bir dönem başlıyor arma sevdalıları için varoldukları heryerde. Gelene hoşgeldin gidene güle güle diyerek....Hoşgeldin ÜNAL BAŞKAN ve EKİBİ

HADİ YOLUNUZA koltuk sevdalıları .....verecek hesabınız çok .

Bu saatten sonra Polatin nasil bir Galatasaray biraktigini cok daha detayli ogrenmis olacaz.Ben Polat ve ekibinin yaptigi goz boyamalara hic inanmadim.Isin Celebininde bircok seyden habersiz oldugunu saniyorum.Bakalim ne gibi anlasmalar yapmislar GS degerlerini ipotek altina alan 1 aylik sure icinde sekillenir tum tablo.

Yeni bir başlangıç.

Dibe vuran bir kulüp,mutsuz,küskün yıllar geçiren bir kulüp ve taraftarları için bugün yeni bir başlangıç.

Galatasaray'ın bu kadar kötü günler göreceğini tahmin etmiyorduk ama gördük,Öyleyse Galatasaray'ın müthiş günler görmesi,geçmişte elde ettiği başarıların çok daha büyüklerini elde etmesininde ihtimali var.

Bugün oy kullanan kulüp üyelerini tebrik etmek isterim,çok doğru bir karar verdiler.Bugün kişilerden çok listelere oy verildi,en güçlü olan liste rekor oyla sandıktan birinci sırada çıktı.Rakiplerimiz şuan tedirgin,Ünal Aysal'ın başkan olmasından rahatsızlar çünkü Adnan Polat döneminde meydan onlara kalmıştı oysa şimdi camiası tarafından kendisinden çok büyük şeyler beklenen ve bu beklentileri karşılamak için herşeyi yapabilecek bir isim var Galatasaray'ın başında.

Çok kötü bir sezon geçirdik ama bugünden itibaren bu kötü sezonu bize unutturacak kadar büyük umutlarımız var.Yepyeni bir stadımız var.Hayatta hiçbirşeyin garantisi yok elbet ama bugünden itibaren milyonlarca seveni olan bir kulüp herşeye sıfırdan başlıyor.

Son yıllarda sadece hayalini kurabildiğimiz güzel günlerin bundan sonra gerçekleştiğini görmek dileğiyle başkanlığın hayırlı olsun Ünal Aysal.

Ben ögle saatlerınde katılım sayısını gorunce soru ısaretlerıyle başka dusunuyordum fakat son anda katılımcının 4017 olması ve cıdden gurur kırıcı bır oy farkı ve yuzdesıyle Unal beyın kazanması cok sevındırıcı oldu. Sımdı bu saatten sonra bence yapılacak her baska olusum bu oy yuzdesıni gordukten sonra daha cekıngen olacaktır.

Vızyon olarak kendısıne hep en yukseklerı koyan bır baskana ve altında kı yonetıcılere sahıp olmamız bızı gercekten heyecanlandırıyor. ılk soylemlerde gercekten gurur verıcı sanırım bu yaz cok hareketlı gececek her dalda transferlerle. Insallah gonlumuzde kı teknık dırektor de kulube de olur tekrar eskı gunlerımızın ustune koyarak yola devam ederız.

Tebrıkler başarılar Unal Aysal ve ekıbı

güzel oldu güzel..

ilk günden demeçler bile farklı , biri derdi ki 31 Ağustos'a kadar vaktimiz var gerekli yerlere bütçemiz dahilinde oyuncuları alıcaz..

dün gece Maraton'da Ünal Aysal , seneye Avrupa'da yokuz diye yatırım yapmıcak değiliz en kısa zamanda oyuncuları alıp CL'ye hazırlıycaz..

özlemişiz valla , hoşgeldin başkan yolun açık olsun..

Şampiyonlar ligi kura çekimlerinde;Milan,Juventus,Liverpool,PSV gibi takımlar bizim ile eşleşince eyvah Galatasaray ile aynı gruptayız diye 3 buçuk atarkenli günlerden;Kasımpaşa,Buca ve Manisa gibi takımlar ile bir tutulan taraftarlarının kümede kal Galatasaray tezahüratları yaptığı bir klübe dönüştük....

özellikle şu son sene yaşanmadı farzediyoruz ve yine Avrupada esen o eski Galatasarayî bekliyoruz,Ünal başkana ve yeni yönetimine olan güvenim tamdır bu konuda.....

Ünal Aysal: "Galatasaray'ın hocası bu hafta belli olacak."

Elmander ve Kallström'ü çok istiyoruz...

başkan Kim Kallström ve Elmander'in transferini çok istediklerini , ayrıca 4-5 yıldızın takıma kazandırılcağını ve bunların içinde direk 11'de oynayacak Türklerinde olduğunu söyledi. Ciddi önemli olumlu görüşmelerin olduğunu söyledi. İçimdeki ses sözleşmesi bitecek 1-2 oyuncuyu ikna ettiğimizi söylüyor Selçuk,Hamit,Ceyhun vs. heyecan ve yüz güldüren bir transfer dönemi bizi bekliyor.

Ünal Aysal Serhatı canlı yayında kızarttı..Helal başkan...

Elini de öp !
Canlı canlı özür diletti :D

Helal olsun Başkan verdi ayarı :)

Ne konuşuyor beeeeeeee bir tek Drogba konusunda üzdü beni gündemimizde yok diyerek.Konuşmalarından anlaşılan 7-8 oyuncu gidecek.Kewell'da bunların arasında olacak.Kallstrom efsanesi bitecek seneye parçalı içinde olacak yanında da Elmander.

Ünal Aysala artık daha çok inanıyorum.Allahım o nasıl bir ayar dır ya.Resmen çok nazikçe rajonun babasını kesti başkanımız.Helal olsun.

Kallström ve Elmander de nokta atışı olur,inşallah transferleri biter.Yerli olarakta bence Selçuk İnanı işaret etti.,

Ama F.Terim e soğuk baktığı izlenimi verdi.Tek üzüldüğüm ve katılmadığım konu bu.Fatih hoca kariyer olarakta t.direktör becerisi olarakta Gerets ve Martin Jol ün çok önünde bence.

Geri