Beni sadece Galatasaray ın başarıları mutlu eder.
Takım av.Şampiyonu olmuş.Başarılar ortada.daha transfer görüşmeleri başlamadan yapılan bu eleştirilere canım sıkılıyor.
Bu taraftar neyle mutlu olur anlamıyorum.
Yeni gençlik nekadar mutsuzluk yaratmaya meraklı.
Yönetime manifesto yazılacak kadar ne yapmış bu yönetim.
Bana kalsa bence bukadar olmayan şeylerden mutsuzluk üreten bir taraftarın takıma faydası olmaz.
sevgi üretmek lazım.
Takımı koçu seviyorumama yönetim kötü.Varmı böyle şey ya.
Bazıları 2000 L ye kombine almış mış. Oyüzden yönetime verip veriştirme hakkı var sanıyor.
Bir kombineyle klübü satın al istersen derler adama.
Neyse burda Galatasaray yönetimini eleştirmek hemde bir neden yokken çok sıkıcı geliyor bana.
Zaten eleştirenlerde hep aynı mutsuz kişiler.Sayıları 10-15 i geçmez.
herkes aynı negatiflikte olsa bu forma girmeye bile değmez.Düzgün insanlar çoğunlukta da onlar tartışmaya girmiyorlar.
Galatasaray lılık bu değil.Yönetimi aklına geldiği gibi eleştiremezsin.
Haa adminlerin bazılarıda negatif olduğu için izin veriyorlar.
Ne derseniz deyin.Benim tanıdığım Galatasaray lılar bu değil.
Bu yazı tartışmaya kapalıdır.
Yönetimi eleştirecekseniz(Ortada bir sebep yokken)bana cevap yazmayın lütfen.
Madde madde halinde yazmışsınız bende size madde madde cevap vereyim istedim;
Bizi sadece Galatasaray'ın başarıları mutlu etmez o başarılara giden yol da bir o kadar önemlidir.
Takımın Avrupa şampiyonu olacağına gram inanmayan yönetim sorun! Takımı orada yalnız bırakan yönetim sorun! Kadın basketbolunda nisan ayında takımlar şekillenirken hala ne olacağı belli olmayan bir şubeyi yönetenler sorun!
Bu taraftar geçen sene şampiyon olamayan ama karakter koyan takım gördüğünde mutlu olur. Bu şube başarılı parayı akıtalım bu başarısız yüzüne bile bakmayalımcılarla mutsuz!
Yeni geçlik konusunda katılıyorum. Maalesef çoğu SİZİN GİBİ BAŞARI DELİSİ!
Sıkıntı burada zaten yönetim hiç bir şey yapmamış. Bizler de yapmasını istiyoruz!
Zaten size kalmıyor! Sizin gibi başarı delileri sadece final maçına gelip istemediği sonuçta oyuncusuna ana avrat sövüp gidiyor. Sizin deyiminizle faydasızlar ise sonuç değil arma sevdasıyla ne olursa olsun takımının peşinden gidiyor!
Koçu seviyorum yönetim kötü diye bir şey yok yanlış olanı eleştirme var. Tabi ANLAYABİLENE!
Yukarıda yazmıştım biz taraftar olarak azınlığız diye yeni nesil sizin gibi BAŞARI DELİSİ SEYİRCİ!
Yanlışı eleştirmek negatiflik değil öncelikle bunu idrak ederseniz kendiniz için iyi olur. Hiç bir şey için geç değil sonuçta.
Galatasaray'lılık tam da bu. En yakın örneği ezeli rakibinde ki gibi gücü ve başarıya tamah edip sus pus oturmak değil. En başarılı olduğu dönemde en güçlüye bile yanlışı söyleyebilmek, eleştirmek!
Allah'a şükür sizin tanıdığınız Galatasaray'lılardan değilim.
''Bazıları 2000 L ye kombine almış mış. Oyüzden yönetime verip veriştirme hakkı var sanıyor.
Bir kombineyle klübü satın al istersen derler adama.'' Aslında şu yazdığınızdan sonra evet tartışmaya kapalısınız.