Unutmadık, unutmayacağız!

Beni sadece Galatasaray ın başarıları mutlu eder.

Takım av.Şampiyonu olmuş.Başarılar ortada.daha transfer görüşmeleri başlamadan yapılan bu eleştirilere canım sıkılıyor.

Bu taraftar neyle mutlu olur anlamıyorum.

Yeni gençlik nekadar mutsuzluk yaratmaya meraklı.

Yönetime manifesto yazılacak kadar ne yapmış bu yönetim.

Bana kalsa bence bukadar olmayan şeylerden mutsuzluk üreten bir taraftarın takıma faydası olmaz.

sevgi üretmek lazım.
Takımı koçu seviyorumama yönetim kötü.Varmı böyle şey ya.

Bazıları 2000 L ye kombine almış mış. Oyüzden yönetime verip veriştirme hakkı var sanıyor.

Bir kombineyle klübü satın al istersen derler adama.

Neyse burda Galatasaray yönetimini eleştirmek hemde bir neden yokken çok sıkıcı geliyor bana.

Zaten eleştirenlerde hep aynı mutsuz kişiler.Sayıları 10-15 i geçmez.

herkes aynı negatiflikte olsa bu forma girmeye bile değmez.Düzgün insanlar çoğunlukta da onlar tartışmaya girmiyorlar.

Galatasaray lılık bu değil.Yönetimi aklına geldiği gibi eleştiremezsin.

Haa adminlerin bazılarıda negatif olduğu için izin veriyorlar.

Ne derseniz deyin.Benim tanıdığım Galatasaray lılar bu değil.

Bu yazı tartışmaya kapalıdır.

Yönetimi eleştirecekseniz(Ortada bir sebep yokken)bana cevap yazmayın lütfen.

Ben sebeplerin bazılarını önceki mesajımda yazmıştım ama göremediniz sanırım, yada işinize gelmedi görmek. Siz bilirsiniz.

Bu şubede yıllardır yaşanan rezaletleri eleştirmeyin diyen biri bana göre bu işlerin altına imza atandır. Bu kadar basit.

Murat özyer'e gık demeyen insanlar şimdi kalkmış yönetime sallıyor.Herkes ne çabuk sahiplendi başarıyı.
Yönetime kızılıyor.Avrupa şampiyonluğuna inanmamış, kızların yanında olmamışlar.Siz Eka'yı yeneceğimize inandınız mı ?
Çok inanıyordunuz da neden lig maçlarını İpekçi'de 10 kişiye oynadık.Ben bu kadar sallamadım yönetime 6 maça gitmişim içerde hele birinde 20 kişi yoktu salonda.
Asın kesin hemen devam edin.Alba zaten gidecekti.Işıl kaldı.Nuria ile Nevlin geldi.Şuan ne bekliyorsunuz ? C.parker 'ı almayı mı?

Beni sadece Galatasaray ın başarıları mutlu eder.

Takım av.Şampiyonu olmuş.Başarılar ortada.daha transfer görüşmeleri başlamadan yapılan bu eleştirilere canım sıkılıyor.

Bu taraftar neyle mutlu olur anlamıyorum.

Yeni gençlik nekadar mutsuzluk yaratmaya meraklı.

Yönetime manifesto yazılacak kadar ne yapmış bu yönetim.

Bana kalsa bence bukadar olmayan şeylerden mutsuzluk üreten bir taraftarın takıma faydası olmaz.

sevgi üretmek lazım.
Takımı koçu seviyorumama yönetim kötü.Varmı böyle şey ya.

Bazıları 2000 L ye kombine almış mış. Oyüzden yönetime verip veriştirme hakkı var sanıyor.

Bir kombineyle klübü satın al istersen derler adama.

Neyse burda Galatasaray yönetimini eleştirmek hemde bir neden yokken çok sıkıcı geliyor bana.

herkes aynı negatiflikte olsa bu forma girmeye bile değmez.Düzgün insanlar çoğunlukta da onlar tartışmaya girmiyorlar.

Galatasaray lılık bu değil.Yönetimi aklına geldiği gibi eleştiremezsin.

Haa adminlerin bazılarıda negatif olduğu için izin veriyorlar.

Ne derseniz deyin.Benim tanıdığım Galatasaray lılar bu değil.

Bu yazı tartışmaya kapalıdır.

Yönetimi eleştirecekseniz(Ortada bir sebep yokken)bana cevap yazmayın lütfen.

Madde madde halinde yazmışsınız bende size madde madde cevap vereyim istedim;

Bizi sadece Galatasaray'ın başarıları mutlu etmez o başarılara giden yol da bir o kadar önemlidir.

Takımın Avrupa şampiyonu olacağına gram inanmayan yönetim sorun! Takımı orada yalnız bırakan yönetim sorun! Kadın basketbolunda nisan ayında takımlar şekillenirken hala ne olacağı belli olmayan bir şubeyi yönetenler sorun!

Bu taraftar geçen sene şampiyon olamayan ama karakter koyan takım gördüğünde mutlu olur. Bu şube başarılı parayı akıtalım bu başarısız yüzüne bile bakmayalımcılarla mutsuz!

Yeni geçlik konusunda katılıyorum. Maalesef çoğu SİZİN GİBİ BAŞARI DELİSİ!

Sıkıntı burada zaten yönetim hiç bir şey yapmamış. Bizler de yapmasını istiyoruz!

Zaten size kalmıyor! Sizin gibi başarı delileri sadece final maçına gelip istemediği sonuçta oyuncusuna ana avrat sövüp gidiyor. Sizin deyiminizle faydasızlar ise sonuç değil arma sevdasıyla ne olursa olsun takımının peşinden gidiyor!

Koçu seviyorum yönetim kötü diye bir şey yok yanlış olanı eleştirme var. Tabi ANLAYABİLENE!

Yukarıda yazmıştım biz taraftar olarak azınlığız diye yeni nesil sizin gibi BAŞARI DELİSİ SEYİRCİ!

Yanlışı eleştirmek negatiflik değil öncelikle bunu idrak ederseniz kendiniz için iyi olur. Hiç bir şey için geç değil sonuçta.

Galatasaray'lılık tam da bu. En yakın örneği ezeli rakibinde ki gibi gücü ve başarıya tamah edip sus pus oturmak değil. En başarılı olduğu dönemde en güçlüye bile yanlışı söyleyebilmek, eleştirmek!

Allah'a şükür sizin tanıdığınız Galatasaray'lılardan değilim.

''Bazıları 2000 L ye kombine almış mış. Oyüzden yönetime verip veriştirme hakkı var sanıyor.

Bir kombineyle klübü satın al istersen derler adama.'' Aslında şu yazdığınızdan sonra evet tartışmaya kapalısınız.

Yönetime kızıyorum çünkü; sezon başında Sancho, Işıl, Nevriye, Alba gibi oyuncuların sözleşmesi bitmiş olsaydı bu takım olur muydu? Ya da oldu da finaller kazanılmayıp kaybedilseydi şu an ne durumda olurduk?

İki sorununda cevabı aynı ortada takım filan kalmazdı. Çıkıp kupa ile poz vermekle olmuyor. Taraftar olarak biz sadece bu takıma değil çoğu amatör şubeye ayıp ediyoruz zaten ama ikisi aynı şey değil..

Sayıları 10-15'i geçmez demişsiniz. Düzgün insanlar da çoğunlukta, onlar da tartışmaya girmez demişsiniz. Bu forumda Mahmuti'den Nevriye'ye kadar onlarca mevzu üzerine fikir ayrılıkları oldu. Üslup olarak çok seviyesiz tartışmaları da gördük. Ancak bu konuyu bir "tartışma" olarak görmüyorum. Bu bir "hatırlatma"dır. Görevini layığıyla yerine getirme hatırlatması. O nedenle konunun açılışındaki metnin altına imzamı atayım da en azından safımız belli olsun. Belli mi olur 10-15 kişiden fazla olduğumuz görülür.

+1

Murat özyer'e gık demeyen insanlar şimdi kalkmış yönetime sallıyor.Herkes ne çabuk sahiplendi başarıyı.
Yönetime kızılıyor.Avrupa şampiyonluğuna inanmamış, kızların yanında olmamışlar.Siz Eka'yı yeneceğimize inandınız mı ?
Çok inanıyordunuz da neden lig maçlarını İpekçi'de 10 kişiye oynadık.Ben bu kadar sallamadım yönetime 6 maça gitmişim içerde hele birinde 20 kişi yoktu salonda.
Asın kesin hemen devam edin.Alba zaten gidecekti.Işıl kaldı.Nuria ile Nevlin geldi.Şuan ne bekliyorsunuz ? C.parker 'ı almayı mı?

Emre, insanları itham ederken daha dikkatli olmanı tavsiye ederim.

Açıklamayı yapanların Özyer´i yüzyüze de sosyal medya (özellikle Özyer´in çok yoğun kullandığı için eleştirildiği Twitter) üzerinden de eleştirmiştir en yoğun biçimde. Tabii ki hepimiz için EL Şampiyonluğu hayal gibi bir şeydi ama mesele oyunculara ve teknik kadroya inanmamak değil, onları yalnız bırakmak.

Gittiğim 6 maçta tribünde 10 kişi var diye eleştiriyorsun ya, kalan 9´un çoğunluğu da bu açıklamaya imza atanlar. Ve senin gidemediğin 20 küsür maçtaki bir elin parmağını geçmeyen kişiler de onlar. Amaç yönetimi kötülemek, Galatasaray´a zarar vermek olsaydı; sezon içinde yaşanan sorunlar foruma ve sosyal medyaya yanstılarak taş üstünde taş bırakılmazdı.

Hedef Candice Parker ya da Diana Taurasi değil; hedef şubesine, oyuncusuna sahip çıkan ve verdiği sözleri tutan, tutmak için çaba sarf eden bir yönetim.

Eline sağlık Onur abi. bundan daha güzel açıklanamazdı ''Hedef Candice Parker ya da Diana Taurasi değil; hedef şubesine, oyuncusuna sahip çıkan ve verdiği sözleri tutan, tutmak için çaba sarf eden bir yönetim.''

Av.Şampiyonu olmuş bir takım üstünden Galatasaray yönetimini eleştirenler,gerçekten hayretler içersindeyim.

Galatasaray yönetimini nekadar çok eleştirirsen okadar çok Galatasaray lı olmuyorsun.

Gerçi bu kardeşlerin çoğu çok seviyoruz dedikleri kadın takımı oyuncularınada zamanında eleştiri de sınır tanımamışlardı ya neyse.

Ben eleştiriden çok açılışta ki manifestoya anlam veremedim.

Genede söylüyorum.O manifesto hele 3 kupalı bir sezondan sonra hiç olmadı.Bu fikrim aynen devam ediyor.

Teşekkür ederiz Ahmet bey düşünceleriniz için. Galatasaray'ın menfaatlerini ve daha iyi olmasını isteyen bizlerin fikirleri de aynen devam ediyor ve bildirimiz etkin kalmaya devam edecek.

Emre, insanları itham ederken daha dikkatli olmanı tavsiye ederim.

Açıklamayı yapanların Özyer´i yüzyüze de sosyal medya (özellikle Özyer´in çok yoğun kullandığı için eleştirildiği Twitter) üzerinden de eleştirmiştir en yoğun biçimde. Tabii ki hepimiz için EL Şampiyonluğu hayal gibi bir şeydi ama mesele oyunculara ve teknik kadroya inanmamak değil, onları yalnız bırakmak.

Gittiğim 6 maçta tribünde 10 kişi var diye eleştiriyorsun ya, kalan 9´un çoğunluğu da bu açıklamaya imza atanlar. Ve senin gidemediğin 20 küsür maçtaki bir elin parmağını geçmeyen kişiler de onlar. Amaç yönetimi kötülemek, Galatasaray´a zarar vermek olsaydı; sezon içinde yaşanan sorunlar foruma ve sosyal medyaya yanstılarak taş üstünde taş bırakılmazdı.

Hedef Candice Parker ya da Diana Taurasi değil; hedef şubesine, oyuncusuna sahip çıkan ve verdiği sözleri tutan, tutmak için çaba sarf eden bir yönetim.

Bir takım Avrupa şampiyonu olmuş bu forumun gülüp eğlenmesi gerekirken.Her gün Alba gitti , Işıl gitti vb diyoruz.Zevkini yaşayamadık.
Bu yönetimin hiç mi iyi yanı yok.Bu kadar mı vasıfsız ? Biz taraftar olarak elimizden geleni yaptık mı ?
Kimseyi itham altında bırakma veya saygısızlık yapma niyetinde değilim.Ama Alba ve ışıl gitti başarı bitti mantığına destek çıkmayın.
Ekrem hoca varsa takımın başında ne yapar yapar biz kafaya oynarız.Bundan eminim.
Ben Yönetime , Ekrem hoca'ya ve takıma güveniyorum.Alba olayı istisna zaten gitmek istiyordu.
Manifesto yayınlayacak kadar bir hata yapmadı bu yönetim.Ayıptır.

Bu siteyi bu yüzden seviyorum. Başarı geldi diye yapılan yanlışları unutup kafasını kuma gömen balık hafızalı insanlar olmadığı için. Kim düşündüyse tebrik ederim. bildiriye sonuna kadar katılıyorum, umarım mesaj gereken yere gider.

Yönetim 3 kupa hedefiyle, 3 kupa alabilecek bir kadro kursa, elindeki oyuncuları kaçırmayacak politikalar izlese, zamanında oyuncularla görüşse, ödemelerde gecikme yaşatmasa kimse zaten oturup da yönetim kötü yazmaz.
Bu sene kurulan kadro ve ayrılan bütçeye bakınca yönetimin hedefinin 3 kupa falan olmadığını rahatça anlayabilirsiniz.
Eldeki dar rotasyondan bir kişi bile eksilse o kupaların çoğunu alamazdık.
Oyuncular beklenenin çok üzerinde oynadı diye, Hoca inanılmaz bir performans gösterdi diye yönetimi alkışlamak zorunda değil kimse.
Bunları geçtim, oyuncusuna 3 kuruş ödeme yapamayıp elinden kaçıran, arkasından atıp tutan yönetimi neden eleştiremeyecekmişiz ben anlamadım.
Bu işler için para alan insanların elindeki oyuncuların sözleşmelerini okuması, takımdaki oyunculara şu forumdaki insanlardan daha çok ilgi göstermesi en büyük dileğimiz...

Çok güzel bir uyarı mesajı, umarım gereken mesaj alınır ve bugüne kadar hep göz ardı edilip ilgilenilmeyen bu takıma sahip çıkılır.

Yazmak zorunda kaldığım ve yazarken de hiç haz etmediğim mesajları ilgili kişilerin okumuş olması sebebiyle forumdan sildim.

Mesajlarımın içerisinde yer alan ve dile getirmekten hiç hoşlanmadığım ifadelerden dolayı harici kişilerden özür dilerim.

Bir takım Avrupa şampiyonu olmuş bu forumun gülüp eğlenmesi gerekirken.Her gün Alba gitti , Işıl gitti vb diyoruz.Zevkini yaşayamadık.
Bu yönetimin hiç mi iyi yanı yok.Bu kadar mı vasıfsız ? Biz taraftar olarak elimizden geleni yaptık mı ?
Kimseyi itham altında bırakma veya saygısızlık yapma niyetinde değilim.Ama Alba ve ışıl gitti başarı bitti mantığına destek çıkmayın.
Ekrem hoca varsa takımın başında ne yapar yapar biz kafaya oynarız.Bundan eminim.
Ben Yönetime , Ekrem hoca'ya ve takıma güveniyorum.Alba olayı istisna zaten gitmek istiyordu.

''Ekrem hoca varsa takımın başında ne yapar yapar biz kafaya oynarız.'' o yüzden en kilit oyuncumuzun parasını ödemeyip kaçmasına sebep olabiliriz.
''Ekrem hoca varsa takımın başında ne yapar yapar biz kafaya oynarız.'' o yüzden oyuncuların parasını ödemeyerek kulübe ihtarname çekmelerine sebep olabiliriz.
''Ekrem hoca varsa takımın başında ne yapar yapar biz kafaya oynarız.'' o yüzden sonuç odaklı olup duruma göre takımı dağıtmaya ya da korumaya karar verebiliriz.
''Ekrem hoca varsa takımın başında ne yapar yapar biz kafaya oynarız.'' o yüzden F8 gibi bir organizasyonda takımı yalnız bırakabiliriz.
''Ekrem hoca varsa takımın başında ne yapar yapar biz kafaya oynarız.'' bu böyle uzar gider.

Galatasaray yönetiminin bu branşa bakış açısı eleştiriliyor. Nasıl ki yaptıkları doğruları övmesini biliyorsak yanlışları da konuşmasını biliriz.

''Ekrem hoca varsa takımın başında ne yapar yapar biz kafaya oynarız.'' o yüzden en kilit oyuncumuzun parasını ödemeyip kaçmasına sebep olabiliriz.
''Ekrem hoca varsa takımın başında ne yapar yapar biz kafaya oynarız.'' o yüzden oyuncuların parasını ödemeyerek kulübe ihtarname çekmelerine sebep olabiliriz.
''Ekrem hoca varsa takımın başında ne yapar yapar biz kafaya oynarız.'' o yüzden sonuç odaklı olup duruma göre takımı dağıtmaya ya da korumaya karar verebiliriz.
''Ekrem hoca varsa takımın başında ne yapar yapar biz kafaya oynarız.'' o yüzden F8 gibi bir organizasyonda takımı yalnız bırakabiliriz.
''Ekrem hoca varsa takımın başında ne yapar yapar biz kafaya oynarız.'' bu böyle uzar gider.

Galatasaray yönetiminin bu branşa bakış açısı eleştiriliyor. Nasıl ki yaptıkları doğruları övmesini biliyorsak yanlışları da konuşmasını biliriz.

Foruma üye olduğumdan beri pek övgü görmedim.Avrupa Şampiyonu olmuş takımın yönetimine TKBL finali 5. maçında istifa diye bağırmak ne kadar doğru ?

''Ekrem hoca varsa biz kafaya oynarız.'' kısmına katılıyorum.Yalnız bu cümle Ekrem Memnun'un kadın basketbolu için olabilecek en dominant,en doğru insan olmasından hayat buluyor.
Lindsay Whalen olayında kendisinin alacaklarını ödemeyip ayrılmasına ortam hazırladıktan sonra arkasından ''lezbiyen ve oportünist'' denmesinin Shangai Shenhua'nın bize tamamen aynı şartlarda transfer olan Didier Drogba için ''gay ve oportünist'' demesinden hiçbir farkı yok.Hem Ekrem Memnun'a darbe vur,hem de rezil bir üslupla oyuncunun arkasından kendini daha da küçük düşür.Şu kısım bir Galatasaray Yönetimi'nin yapabileceği maalesef en baba hatadır.
Whalen olayından ders alma bütçeyi daha da düşür.Yetmesin maaşları ödeme.Takımda kalmalarını tamamiyle oyuncuların karakterine,çabasına indirge;iş Ekrem Memnun'un mentörlüğüne kalsın.Üstüne ''ulan şu takım Euroleague'de 3. ligde 2. olsun da hepten dağıtalım'' diye bekle.Ki bu takım Türk spor tarihinin gördüğü en özel takım.Bir Galatasaray Yönetimi bu takımı yaşatmayacak da başka ne yapacak sorması ayıp?
Işıl kalmak istiyor,Alba sisteme uymuyor diye dört ayak üstüne düşmüş olmaları kendilerini kurtarmıyor.Sancho imzalasaydı da aynı rahatlıkta olabilecek miydik söz gelimi?
Son olarak hamasetten hoşlanan bir insan değilim.Vakti zamanında yapılan uyarının hayatta pek çok şeyi değiştirebileceğine,somutlaşan kötü bir durumdan sürekli yakınmanın da işi daha da kötüleştireceğini düşünüyorum.İlk kısım bu bildiriyle Gsbasket'in yaptığıdır,ikinci kısmı hayat felsefesi haline getiren Ekrem Memnun ise bu unutulmaz sezonun yegane mimarıdır şahsen.