''Ekrem hoca varsa biz kafaya oynarız.'' kısmına katılıyorum.Yalnız bu cümle Ekrem Memnun'un kadın basketbolu için olabilecek en dominant,en doğru insan olmasından hayat buluyor.
Lindsay Whalen olayında kendisinin alacaklarını ödemeyip ayrılmasına ortam hazırladıktan sonra arkasından ''lezbiyen ve oportünist'' denmesinin Shangai Shenhua'nın bize tamamen aynı şartlarda transfer olan Didier Drogba için ''gay ve oportünist'' demesinden hiçbir farkı yok.Hem Ekrem Memnun'a darbe vur,hem de rezil bir üslupla oyuncunun arkasından kendini daha da küçük düşür.Şu kısım bir Galatasaray Yönetimi'nin yapabileceği maalesef en baba hatadır.
Whalen olayından ders alma bütçeyi daha da düşür.Yetmesin maaşları ödeme.Takımda kalmalarını tamamiyle oyuncuların karakterine,çabasına indirge;iş Ekrem Memnun'un mentörlüğüne kalsın.Üstüne ''ulan şu takım Euroleague'de 3. ligde 2. olsun da hepten dağıtalım'' diye bekle.Ki bu takım Türk spor tarihinin gördüğü en özel takım.Bir Galatasaray Yönetimi bu takımı yaşatmayacak da başka ne yapacak sorması ayıp?
Işıl kalmak istiyor,Alba sisteme uymuyor diye dört ayak üstüne düşmüş olmaları kendilerini kurtarmıyor.Sancho imzalasaydı da aynı rahatlıkta olabilecek miydik söz gelimi?
Son olarak hamasetten hoşlanan bir insan değilim.Vakti zamanında yapılan uyarının hayatta pek çok şeyi değiştirebileceğine,somutlaşan kötü bir durumdan sürekli yakınmanın da işi daha da kötüleştireceğini düşünüyorum.İlk kısım bu bildiriyle Gsbasket'in yaptığıdır,ikinci kısmı hayat felsefesi haline getiren Ekrem Memnun ise bu unutulmaz sezonun yegane mimarıdır şahsen.
Bahsettiğiniz yönetim hatalarında sorumluluğu Özyer çeker.Ama bu kadar tepki asla görmedi.Ben Galatasaray'ın iyi olmasını hep yukarılarda olmasını isterim.Fakat Manifesto koyarak bu iş olmaz kabul edelim.Bu forumu Yönetimden yada Gs basket yöneticilerinden okuyan varmı ? Yazdıklarımız önemli mecralar tarafından inceleniyor mu ? Yoksa boşa mı gidiyor ? bunu bilmediğim için soruyorum.
Ama tepki koyulacaksa hep beraber koyalım.Yada aramızdan yönetime yakın olan görüşen vb varsa gitsin isteklerimizi iletsin ama tepkiyi en başta Özyer'e koymadan olmaz bunu unutmayın.