Unutmadık, unutmayacağız!

''Ekrem hoca varsa biz kafaya oynarız.'' kısmına katılıyorum.Yalnız bu cümle Ekrem Memnun'un kadın basketbolu için olabilecek en dominant,en doğru insan olmasından hayat buluyor.
Lindsay Whalen olayında kendisinin alacaklarını ödemeyip ayrılmasına ortam hazırladıktan sonra arkasından ''lezbiyen ve oportünist'' denmesinin Shangai Shenhua'nın bize tamamen aynı şartlarda transfer olan Didier Drogba için ''gay ve oportünist'' demesinden hiçbir farkı yok.Hem Ekrem Memnun'a darbe vur,hem de rezil bir üslupla oyuncunun arkasından kendini daha da küçük düşür.Şu kısım bir Galatasaray Yönetimi'nin yapabileceği maalesef en baba hatadır.
Whalen olayından ders alma bütçeyi daha da düşür.Yetmesin maaşları ödeme.Takımda kalmalarını tamamiyle oyuncuların karakterine,çabasına indirge;iş Ekrem Memnun'un mentörlüğüne kalsın.Üstüne ''ulan şu takım Euroleague'de 3. ligde 2. olsun da hepten dağıtalım'' diye bekle.Ki bu takım Türk spor tarihinin gördüğü en özel takım.Bir Galatasaray Yönetimi bu takımı yaşatmayacak da başka ne yapacak sorması ayıp?
Işıl kalmak istiyor,Alba sisteme uymuyor diye dört ayak üstüne düşmüş olmaları kendilerini kurtarmıyor.Sancho imzalasaydı da aynı rahatlıkta olabilecek miydik söz gelimi?
Son olarak hamasetten hoşlanan bir insan değilim.Vakti zamanında yapılan uyarının hayatta pek çok şeyi değiştirebileceğine,somutlaşan kötü bir durumdan sürekli yakınmanın da işi daha da kötüleştireceğini düşünüyorum.İlk kısım bu bildiriyle Gsbasket'in yaptığıdır,ikinci kısmı hayat felsefesi haline getiren Ekrem Memnun ise bu unutulmaz sezonun yegane mimarıdır şahsen.

Bahsettiğiniz yönetim hatalarında sorumluluğu Özyer çeker.Ama bu kadar tepki asla görmedi.Ben Galatasaray'ın iyi olmasını hep yukarılarda olmasını isterim.Fakat Manifesto koyarak bu iş olmaz kabul edelim.Bu forumu Yönetimden yada Gs basket yöneticilerinden okuyan varmı ? Yazdıklarımız önemli mecralar tarafından inceleniyor mu ? Yoksa boşa mı gidiyor ? bunu bilmediğim için soruyorum.

Ama tepki koyulacaksa hep beraber koyalım.Yada aramızdan yönetime yakın olan görüşen vb varsa gitsin isteklerimizi iletsin ama tepkiyi en başta Özyer'e koymadan olmaz bunu unutmayın.

Foruma üye olduğumdan beri pek övgü görmedim.Avrupa Şampiyonu olmuş takımın yönetimine TKBL finali 5. maçında istifa diye bağırmak ne kadar doğru ?
Söz gelimi Fatih Terim olayında doğru ama geç bir karar aldıklarını,yalnız felaket bir üslup kullanarak her şeyi batırdıklarını yazmıştım foruma.İstifa isteğine buradan yaklaşanlara katılmıyorum haliyle.Orada istifa değil de ''deplasmana gelmeyen s.ktirsin gitsin'' diye bağırıldı pota arkasından.Ki insan soruyor,bu yönetim kurulunda bir yiğit Necati Demirkol mudur da 2 deplasmana tek başına gitti diye?
Minimal beklentiler yerine getirilsin,olması gerekenler olsun.Kimse şapkadan tavşan çıkartılsın demiyor yoksa.

Bahsettiğiniz yönetim hatalarında sorumluluğu Özyer çeker.Ama bu kadar tepki asla görmedi.Ben Galatasaray'ın iyi olmasını hep yukarılarda olmasını isterim.Fakat Manifesto koyarak bu iş olmaz kabul edelim.Bu forumu Yönetimden yada Gs basket yöneticilerinden okuyan varmı ? Yazdıklarımız önemli mecralar tarafından inceleniyor mu ? Yoksa boşa mı gidiyor ? bunu bilmediğim için soruyorum.

Ama tepki koyulacaksa hep beraber koyalım.Yada aramızdan yönetime yakın olan görüşen vb varsa gitsin isteklerimizi iletsin ama tepkiyi en başta Özyer'e koymadan olmaz bunu unutmayın.
Emre bey Murat Özyer başlığında o kadar sert eleştriler oluyor ki yeri geliyor mesajları toparlıyoruz,yeri geliyor bir şüphe yaratarak ''hep kendisine yükleniyoruz da acaba iletiyor da Yönetim Kurulu mu gerekli adımı atmıyor?'' noktasına geliyorum artık.Bu öznel kısım benim için.Eleştrilerin yüzde 90'ına katılıyorum,onu belirteyim.Gsbasket'in 11 yıllık geçmişine vakıf biri olarak forum bünyesinde Murat Özyer'e yapılan eleştrinin hiçbir yöneticiye yapıldığına şahit olmadım,buna Ahmet Dedehayır da dahil.Ki kendisi fazlasını hak ediyordu bence.Murat Özyer'e eleştri noktasında içim rahat şahsen,hiçbir hata hoş görülmedi.
Bildiğiniz üzere tribün grubu değiliz.İnternet ortamında farkındalık yaratmaya çalışan bir oluşumuz.Sosyal medyanın ve internet kullanımının arşa çıktığı bir dönemde de işlevsel olduğumuzu düşünüyorum.Büyük resimde neyi ne kadar etkileyebiliyoruz sorusunun net bir cevabı yok tabi.

Emre bey Murat Özyer başlığında o kadar sert eleştriler oluyor ki yeri geliyor mesajları toparlıyoruz,yeri geliyor bir şüphe yaratarak ''hep kendisine yükleniyoruz da acaba iletiyor da Yönetim Kurulu mu gerekli adımı atmıyor?'' noktasına geliyorum artık.Bu öznel kısım benim için.Eleştrilerin yüzde 90'ına katılıyorum,onu belirteyim.Gsbasket'in 11 yıllık geçmişine vakıf biri olarak forum bünyesinde Murat Özyer'e yapılan eleştrinin hiçbir yöneticiye yapıldığına şahit olmadım,buna Ahmet Dedehayır da dahil.Ki kendisi fazlasını hak ediyordu bence.Murat Özyer'e eleştri noktasında içim rahat şahsen,hiçbir hata hoş görülmedi.
Bildiğiniz üzere tribün grubu değiliz.İnternet ortamında farkındalık yaratmaya çalışan bir oluşumuz.Sosyal medyanın ve internet kullanımının arşa çıktığı bir dönemde de işlevsel olduğumuzu düşünüyorum.Büyük resimde neyi ne kadar etkileyebiliyoruz sorusunun net bir cevabı yok tabi.

Ben kimseyi kırmak istemem hele bu forumda herkes benim için ayrı ayrı değerlidir.Benim sorunumun olduğu nokta yönetime yapılan ağır eleştiriler.
Sahip çıkmamış olabilirler yada takımın bu kadar başarılı olabileceğine inanmamışlardır.Hatalı olabilirler ama ben istifa istemem art niyet aramam.
Ünal Aysal 'Işıl kalacak' dedi.Ben güveniyorum kalacağını düşünüyorum.Alba kaybı ile muhafaza ederiz diye düşünüyorum kadroyu zaten seneye Yücel platin ile işimiz çok daha kolay olacak bu söylediğimde çok iddaalıyım.
Kimseyi kırmak değil amacım, fikirlerimi özgür ama hakaret etmeden ifade etme amacındayım.

Bende Murat Özyer başlığına eğer bu başarıda zerre kadar bir katkısı varsa teşekkürler tarzında bir yazı yazmış ve karşılığında onlarca eleştiri mesajı gelmişti. Görünen o ki bu forumda Murat Özyer'in geçmişte yapmış olduğu ve benim de yanlış yaptığı konusunda hemfikir olduğum bazı olaylar( Whalen, ilkan Ödemelerdeki özensizlik gb.) ne olursa olsun unutulmayacak ancak şahsi kanaatim bu eleştirilerin dozajının çok yüksek olduğudur. Zira dün başlayan sezon planlaması çalışmalarını görmeden kim gidecek kim gelecek bilmeden bu kadar ağır eleştirileri şahsen doğru bulmuyorum aksine düşünenler çoğunluktadır eminim onlara da saygı duyuyorum.

Şaşırdık mı? Hayır. Her zaman olduğu gibi yönetimin umrunda değil futbol harici branşlar

Lütfen Kadın takımımızın başarısında da katkıları olduğunu söylemeyin.Köstek olmak için herşeyi yaptılar ama başaramadılar (maaşları ödememe, takviye yapmama, takımı her alanda yalnız bırakma)

Bu yazıyı yanlış bulan arkadaşlar Arroyo'nun aylardır parasını alamadığı için kulübe ihtar çekmesini ve dünkü oyununu nasıl açıklayacak bakalım???

Bu yazıyı yanlış bulan arkadaşlar Arroyo'nun aylardır parasını alamadığı için kulübe ihtar çekmesini ve dünkü oyununu nasıl açıklayacak bakalım???

Şu düzeltmeyi yapmam lazım. CArlos parasını sonuna kadar isteyen bir adam ama GS veya bir başka takım farketmez hayatta oynadığı takımı satmaz. Eğer tanısanız görürsünüz nasıl bir karakteri olduğunu. Dün de maç boyu beline sıcak pres yapılmış havluyu tutmuşlar beline. Yani sağlam durumda değilmiş. Yoksa Arroyo 0/20 de atsa son dakikalar için Hoca onu oyuna alırdı.

Ama Cumartesi günü Carlos bu sözlerinizden üzülmenizi sağlayacak oyunu oynayacak ve galip gelmemizi sağlayacaktır. Lütfen bir yeri yererken bir tarafı da bozmayın

Sühan Bey, bu tip yorumlara tepki gösteriyorsunuz fakat Arroyo'yu tanımayan, karakterini bilmeyen milyonlarca insanın kafasında bu performanstan ve yapılan onca haberden sonra soru işaretlerinin kalması kadar doğal bir şey yok bence. Birçok gazete ve sitede benzer haberleri gördük. Üzerinden bir gün geçmesine rağmen ben kaçırmadıysam ne kulüpten, ne oyuncudan, ne Ergin Hoca'dan bir yalanlama gelmedi. Bu olayda gerçeklik payı yoksa oyuncunun medya tarafından haksız yere taraftarın önüne atılmasına kimse engel olmaya çalışmadı.

Maç içinde mimik ve hareketlerinden ciddi bir sakatlık yaşadığını ben anlayamadım. Keşke bakışlarıyla hevesini, hırsını biraz gösterseydi, sakatlığı ile ilgili de bir yetkili insanları bilgilendirseydi.

Ortada izleyenlerin fark edemediği bir sakatlık, ifadesiz bir surat, kötü bir performans, onlarca haber varken bile kimse burada yargısız infaz yapmıyor bence. Durum buysa ayıp etmiştir diyor herkes. Herkes böyle olmamasını dileyerek yazıyor zaten.

Umarız söylediğiniz gibi sebep para değildir, sonraki maçta bizi alıştırdığı gibi oynar, seriyi uzatırız.

Şu düzeltmeyi yapmam lazım. CArlos parasını sonuna kadar isteyen bir adam ama GS veya bir başka takım farketmez hayatta oynadığı takımı satmaz. Eğer tanısanız görürsünüz nasıl bir karakteri olduğunu. Dün de maç boyu beline sıcak pres yapılmış havluyu tutmuşlar beline. Yani sağlam durumda değilmiş. Yoksa Arroyo 0/20 de atsa son dakikalar için Hoca onu oyuna alırdı.

Ama Cumartesi günü Carlos bu sözlerinizden üzülmenizi sağlayacak oyunu oynayacak ve galip gelmemizi sağlayacaktır. Lütfen bir yeri yererken bir tarafı da bozmayın

Bende maçtaydım özellikle Arroyonun Enderin top kaybı sonrası oyundan alınışını izledim. Ergin hoca sakatlığı olsa bir hışımla değişiklik isteyip Arroyonun yüzüne bakmamazlık etmez diye düşünüyorum.

Arroyo sakat olsa davranışlarından anlarız sanırım kenara gelirken hiçbir sinir ve hırs ifadesi olmadan geldi.

Arroyonun kötü oynadığı zamanları gördük topu ısırıyordu , Barça maçından sonra burda ki maçta ayağı sakat olduğu halde nasıl oynadığını biliyoruz.

Maçtan önce de Arroyoda sakatlık var haberleri çıkmadı.

Bilmiyorum Sühan abi inşallah senin dediğin doğrudur biz yanılırız. Arroyo beni üzer inşallah :)

Hayroviç' e yapılan harcamanın yarısıyla önümüzdeki üç sene ligi ve avrupayı domine edecek bir kadro oluşturulabilir (di). Bunu nasıl göremiyor yönetim ve neden bu kızlara haksızlık yapılıyor inanılır gibi değil.