Güzel güzel, mutlu mutlu uyumak varken gecenin 1'inde MSN'yi açıp "birisiyle" karşılaşırsan uyuyamazsın tabii Onur. :roll:
Bizim serdarmengi abimiz var Ankara'da. Bütün maçlarda "defans" diye bağırır. Tek başına takımının defans yapması için uğraşır, tribün tezahürat ederken...Okan BAKIR' Alıntı:bu arada sadece defans diyen taraftar ilk kez duyuyorum...
Nuriye NUR' Alıntı:nasıl bir varlığım ben hiç uyumuyorum.Zerre uyku yok.Nasıl olacak böyle, yakında zombiye dönücem valla.
artk lebrondan korkuyorum adamı o kadar elleştirdim adam musallat oldu o yine abdi ipkçiye gelcxek varya kafasına sakızımı tükürcem uyutmuyo ya adamGökce Başaran' Alıntı:Yok yahu bulmadım oyuncu. ama Vickie yerine birini ayırıyorum.Yani en azından bir 3 numara, Fenerbahçenin aldığı Nicola Powell ile baş edebilecek biri lazım.
rüyayda süpermiş.
Hangi laflar? He senin dediklerin galiba tamam. Çok sıcak.![]()
Gökce Başaran' Alıntı:Kewell uyutmuyor yahu.![]()
Burak Barut' Alıntı:Kewell geldi bende Sorensen'i bekliyorum![]()
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Burak Barut":15p2s0xi]Kewell geldi bende Sorensen'i bekliyorum![]()
Burak Barut' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":3jm1sxmu][quote="Burak Barut":3jm1sxmu]Kewell geldi bende Sorensen'i bekliyorum![]()
Burak Barut' Alıntı:Es Es büyüktür ama kendi arasındaCiddiye alınacak durum yok
Takmamak lazım gençleri
![]()