Uykusuz Her Gece

Güzel güzel, mutlu mutlu uyumak varken gecenin 1'inde MSN'yi açıp "birisiyle" karşılaşırsan uyuyamazsın tabii Onur. :roll:

Okan BAKIR' Alıntı:
bu arada sadece defans diyen taraftar ilk kez duyuyorum...
Bizim serdarmengi abimiz var Ankara'da. Bütün maçlarda "defans" diye bağırır. Tek başına takımının defans yapması için uğraşır, tribün tezahürat ederken...

Hüzüntülü başlayan bir geceye ilerleyen saatlerde sabahın yaklaştığı saatlerde mutluluğa ulaşmak gerçekten harika duygu.Bu yüzden iyi ki uykusuz kaldım diyorum.

Gökce Başaran' Alıntı:
Yok yahu bulmadım oyuncu. ama Vickie yerine birini ayırıyorum. :p Yani en azından bir 3 numara, Fenerbahçenin aldığı Nicola Powell ile baş edebilecek biri lazım.

rüyayda süpermiş. :)

Hangi laflar? He senin dediklerin galiba tamam. Çok sıcak. :)
artk lebrondan korkuyorum adamı o kadar elleştirdim adam musallat oldu o yine abdi ipkçiye gelcxek varya kafasına sakızımı tükürcem uyutmuyo ya adam :p

Harbi öyle Tugay, 4lere kadar beklediğimi hatırladım. Sanki gece haberi koyacak biri var ahaha. Heyecanın sonuçları bunlar.

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Burak Barut":15p2s0xi]Kewell geldi bende Sorensen'i bekliyorum :)

Sen burada mıydın yahu ? :D[/quote:15p2s0xi]

Msn'e girmiyorum annanemdeyim abuk subuk bilgisayar virüs atıyor sağa sola :) Bende site içi yazıları kontrol ediyorum :)

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":3jm1sxmu][quote="Burak Barut":3jm1sxmu]Kewell geldi bende Sorensen'i bekliyorum :)

Sen burada mıydın yahu ? :D[/quote:3jm1sxmu]

Msn'e girmiyorum annanemdeyim abuk subuk bilgisayar virüs atıyor sağa sola :) Bende site içi yazıları kontrol ediyorum :)[/quote:3jm1sxmu]

Burak beni soracak olursan Mynet'te okey oynarken Eskişehir taraftarlarının arasına karıştım.. :)

Eskişehir çok büyük bir kulüpmüş.Büyük derken bizden de büyükmüş.He bir de bize yani Galatasaray taraftarlarına uyuz oluyorlarmış.. :muhaha

esesliler geldi izmite kardeşiz kardeşiz diye kocaeli -eses maçına bu sene...çok da önemli bir maç 80 de bi gol attık bunlar tel örgüleri filan yıktı sinirden kardeşlik filan kalmadı onun için esesi çok takmamak lazım
gerçi şu da var malumumuz kemal abi :p

Merhabalar. Umarım bu kapatma olayı herkesin aklını başına getirir.Son dönemde yazılanlar çok çirkin, saygısız bir hal almaya başlamıştı.

"Bir musibet bin nasihatten iyidir"