Ve Yeniden Duman..

DUMAN, 4 yıl aradan sonra 2 yeni albümle geliyor!
Türk Rock Müziğinin en önemli gruplarından "DUMAN" bir ilke imza atıyor.

Her birinde 10 yeni şarkının yer aldığı 2 ayrı albüm, 18 Mart'ta SONY MUSIC etiketiyle müzik marketlerde yerini alacak.

Prodüktörlüğü DUMAN tarafından yapılan albümlerdeki tüm şarkıların kayıtları İrlanda'da Grouse Lodge Studio'da 65 günde tamamlandı.

Dinleyicilerle buluşmasına çok az bir zaman kalan albümlerin her birinden birer şarkı ile DUMAN radyolarda sizlerle.

DUMAN 1
"Dibine kadar - söz&müzik: Kaan Tangöze"

DUMAN 2
"Senden daha güzel - söz&müzik: Kaan Tangöze"

Bu yeni albümlerin ilk konseri 5 Nisan Pazar Bostancı Gösteri Merkezinde saat 18.00'de!!!

5 Nisan da muhakkak izlicem konseri zaten evimede yürüme mesafesi Bostancı gösteri merkezi. Çok uzamıştı bu ara, hemşehrilerim yau Ankara'dan çıkan birsürü müzik topluluğundan birisi aslında Duman, Ankaranın nesi meşhur deseniz alternatif müzik yapan grupları birde Beypazarı.

Müzik dinlemeye bu adamlarla başladım.Özellikle konser albümü ve aynı sıralarda çıkan konser dvd'si Grubun tavan yaptığı noktaydı.Bu albümde umarım beklettiklerine değer de beklentilere cevap verir.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
5 Nisan da muhakkak izlicem konseri zaten evimede yürüme mesafesi Bostancı gösteri merkezi. Çok uzamıştı bu ara, hemşehrilerim yau Ankara'dan çıkan birsürü müzik topluluğundan birisi aslında Duman, Ankaranın nesi meşhur deseniz alternatif müzik yapan grupları birde Beypazarı.

İstanbulda'Kİ hiçbir performansını kacırmadım bunuda kacırmıcam görüsürüz orada samil bey :)

Duman'la lise birinci sınıfta tanıştım. O zaman ki sınıf arkadaşlarım dinler hatta okul'un hoparlörlerinden şarkılarını çaldırırlardı, o zamanlar bir iki derken ara ara bende dinlemeye başladım..

Gel yanıma gir, hangi oje yakışmaz ki sana, beni yak kendini yak vs. vs. O zamanlar tam hit parçalardı bunlar..

Yeni albümlerinde ki şarkıları dinlemedim ama güzel olacağını biliyorum.. ;)

bu senden daha güzel isimli parça sanki eski bir parçanın devamı gibi, mesela seni kendime sakladım, ezgiside benziyor gibi..
ya da bana öyle geldi.

EsraGerçek' Alıntı:
bu senden daha güzel isimli parça sanki eski bir parçanın devamı gibi, mesela seni kendime sakladım, ezgiside benziyor gibi..
ya da bana öyle geldi.

Dinlerken belki andırıyor olabilir ama ritim konusunda mesela biraz daha hareketli bir parça Seni Kendime Sakladım'a oranla..Bilmiyorum şarkı eski Duman albümlerinden bir şarkı dinliyor havasında hissettirdi beni..
:)

EsraGerçek' Alıntı:
ya da bana öyle geldi.

Parçanın içinde de Seni kendime sakladım geçiyor :). Facebookta filan var şarkı dinlemek isteyen arkadaşlar için..

Arda Öztürk' Alıntı:
DUMAN 1
"Dibine kadar - söz&müzik: Kaan Tangöze"

DUMAN 2
"Senden daha güzel - söz&müzik: Kaan Tangöze"

Bu yeni albümlerin ilk konseri 5 Nisan Pazar Bostancı Gösteri Merkezinde saat 18.00'de!!!

Konser saati neden 18.00 ki :)
Yaş ortalaması düşen fanları olma olasılığından mıdır acaba ???

+18 bir konser değil o nedenle o saat normal yani :) Bilet fiyatlarının bir süreliğine 34 TL olduğunu da ekleyeyim hemen.. Kaliteli bir albüm bekliyorum, çünkü kayıtlar; Muse, Snow Patrol, Manic Street Preachers, R.E.M, The Editors, The Departure gibi ünlü gruplarında çalıştığı Grouse Lodge stüdyolarında önemli müzisyenlerle birlikte yapılmış. Zaten yine albümün geneline o bilindik Duman sound'ı hakim olacaktır, kendi çizgilerinden çıkmazlar asla. Albüm promosyon döneminin ilerleyen günlerinde kendileriyle bir söyleşi yapabilirim, gerçekleşince paylaşırım burdan da. Seveni çokmuş bu forumda da gördüğüm kadarıyla :)