• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Vladimir Micov

Sırp kontenjanından Obradovic ya da Alimpijevic getirmezse direk istifa etsin!

"Hedef BCL şampiyonluğu ve ligde ilk dört."

Galatasaray MCT Technic'in yeni sportif direktörü Vladimir Micov:

“Bu takım ikiye bölünmüş durumda; yerli oyuncular ve Amerikalılar. Ben antrenör değilim ama ne istediğimi biliyorum. Zaman gerekecek.

Koç Yakup Sekizkök’ü çok iyi tanıyorum. Ataman’ın Galatasaray’daki yardımcısıydı, ben de o zaman oradaydım. On yıldır tanışıyoruz. Bir şey dayatmam ama gelecekte oyuncu transferlerinden ben sorumluyum.

Bu yarım sezon için bile bazı fikirlerim var ama önce kulüple konuşup bütçede alan olup olmadığına bakacağız. Fenerbahçe ve Efes’le yarışamayız, Bahçeşehir ve Beşiktaş da az farkla önümüzde.

Hedef yine Dörtlü Final, mümkünse BCL şampiyonluğu ve ligde ilk dört."

Micov geldi hepimiz mutluyuz, heyecanlıyız; yaklaşık 1.5 sene sonrasi şimdiden planlama deniliyor vs. ama ne kadar imkansız verilecek, ne kadar sabir edilecek ve ne derece guven verilecek kendisine sonrasi da destek tabi merakla bekliyorum...

"Şimdi BCL seviyesinden bahsediyoruz, ben daha önce Sırbistan ligindeydim. Bu çok düşük bir seviye.

Oyuncu bulmak zor, herkes highlight’larda Jordan gibi. Kendi taleplerime bile gülüyordum.

Burası bildiğim bir seviye. Galatasaray’ın kesinlikle bir şutöre ihtiyacı var çünkü Will Cummings sakatlandı. Türkiye’de yerli oyuncu kuralı çok önemli. Kaliteli yerlisi olan büyük avantaj sağlar.”

Yönetimin asıl sorunun nerede olduğunu ısrarla görmek istemediğini gösteren bir transfer olmuş. Micov a saygımız sonsuz ama takımın en büyük probleminin ne olduğunu basketbol topunu görse kavun zannedecek insanlar bile biliyor artık, ne hikmetse bir yönetim bilmiyor.

Eurohoops röportajında şu bölüm dikkati mi çekti ki tespiti yerinde:

Bu takım ikiye bölünmüş durumda; yerli oyuncular ve Amerikalılar. Ben antrenör değilim ama ne istediğimi biliyorum. Zaman gerekecek. Koç Yakup Sekizkök’ü çok iyi tanıyorum. Ataman’ın Galatasaray’daki yardımcısıydı, ben de o zaman oradaydım. On yıldır tanışıyoruz. Bir şey dayatmam ama gelecekte oyuncu transferlerinden ben sorumluyum. Bu yarım sezon için bile bazı fikirlerim var ama önce kulüple konuşup bütçede alan olup olmadığına bakacağız.

Ben de bu röportaja takıldım. Takımda bölünme mi var yani ? Ayrıca ''Bu yarım sezon için bile bazı fikirlerim var.'' Kısmını merak ediyorum. Oyuncu transferi konusunda mı yoksa başka bir planlamadan mı söz ediyor ?
Micov'un bu mevkide daha önce bir tecrübesi yok sanırım. Yanlış biliyorsam düzeltin. Bu bağlamda kendisinin geldiğine çok sevinen tarafta değilim. Tamamen soru işareti olarak bakıyorum. Umarım çok iyi dokunuşlarla şubemize can verir.

Geri