Wilkinson Gönderildi mi ?

Nur Gencer iş başında!

Forma skandalı sonrası basketbol şubesinde genel menajerlik görevine gelen Nur Gencer, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

fft1mm791656.jpg


?Takımda teknik grubun arkası film dekoru gibi bomboşmuş. Bu organizasyon eksikliği de değil, bir facia? diyen Gencer, federasyona da çattı: ?Federasyonun yaptığı işlem, akla ve mantığa uyacak bir şey değil. Bu kararları aklı başında bir kurul vermez...?

Wilkinson gönderiliyor
Diğer yandan takımdaki revizyon da başladı! İlk olarak yetersiz görülen forvet oyuncusu Wilkinson gönderildi. Amerikalı basketbolcuya eski kulübü Aris talip oldu. Cim Bom?un yeni yabancılarla takımı güçlendireceği öğrenildi.


KAYNAK:http://fanatik.ekolay.net/Nur-Gencer-is-basinda_3_Detail_32_154497.htm
 
Re: Wilkinson Gönderildi ?

Eğer haber doğruysa Wilkinson'un yerine gerçek bir pivot ve diğer yabancı kontenjanı ile'de bir oyun kurucu alabiliriz.
 
Re: Wilkinson Gönderildi ?

Karşıyaka maçı öncesi gündeme gelmesi kötü oldu bence. Zaten uzun problemi yaşıyoruz,üstüne Wilkinsonda oynamazsa baya sıkıntı yaşarız.
 
Re: Wilkinson Gönderildi ?

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Eğer haber doğruysa Wilkinson'un yerine gerçek bir pivot ve diğer yabancı kontenjanı ile'de bir oyun kurucu alabiliriz.

Yönetim işte bunu yaparsa çok yanlış yapar.Şuan bir yabancı gelse dahi pota altında yetersiziz diyoruz bir de üstüne Wilkinson giderse ne olacak?Yeni yabancımız+Rancik 40 dakikayı çıkarır artık.Wilkinson gönderilecekse bile 2 tane pota altına transfer yapılmalı.
 
Re: Wilkinson Gönderildi ?

Mike Wilkinson giderse bu sefer 4 numarada sıkıntı yaşarız.Rancik'in yedeği kalmaz.Bu da kendisini çok yorar.Yerine daha iyi bir 4 numara alınmıyacaksa[ki kesin almazlar.2 tane 4 oynamayan pivot alırlar.] kesinlikle gönderilmemeli.Rancik'e yazık olur.
 
Re: Wilkinson Gönderildi ?

Bana göre'de öyle olmalı ama yapılan açıklamalar'a göre konuşuyorum Nur Gencer diyor'ya oyun kurucu'da almayı düşünüyoruz diye o yüzden.
 
Re: Wilkinson Gönderildi ?

Umarım böyle bir durum gerçekleşmez ve Mike takımda kalır...Hazırlık maçlarındaki performansını çok beğenmiştim..Ve bu zamanda ondan iyi bir uzun bulabileceğimizi düşünmüyorum.Oyuncu arayışlarına girilecekse bence sezon sonu beklenmeli şimdiki oyuncular elde tutulmalı ve motivasyonları desteklenmeli...Aksi takdir de sezon sonunu getirmemiz çok zor :? .Yeni oyuncu alınıcak da takıma uyumu sağlanıcakta zorrr çok zoorr :shock:
 
Re: Wilkinson Gönderildi ?

Fiyatımı pahalıydı acaba? şimdi onu gönderip iki ucuz yahni pivot alınmaz inşallah.. KSK maçında allah cem hocanın yanında olsun. burdan yapıyorum ediyorum takımı kuramıyorum ben.. JASi'yi bu maç için 4 numaraya kaydıracaklar sanırım polatta 3 numaraya oturacak.
 
Re: Wilkinson Gönderildi ?

Şuan gittiği kesin olmadığı için başlık "Wilkinson Gönderildi mi?" diye diye değiştirilse daha iyi olur sanırım.
 
Haydaa bu haber nereden çıktı şimdi bayram günü. Ya zaten kadro dar birde wilkinson ı göndermek ne akla hizmet umarım yanlış haberdir.
 
Böyle bir hamleyi 5 numaranın yanına birde oyun kurucu eklemek için yapmıyorlardır...İki 5 numara almak için böyle bir hamle yaptıklarını düşünüyorum...4 numarada Rancik ve Polat rotasyonu,Eren ve alacağımız 5 numara rotasyonundan daha mantıklı gelmiş olabilir...Eğer düşünce buysa katılıyorum...Wilkinson iyi oyuncu ancak 5 numara performansı çok yetersiz...Kalıplı iki beş numara alınacaksa mantıklı olabilir...Birde eklemek gerek Murat bey'in dediği çok doğru Türk rotasyonunda bir değişiklik yapmadan 5 numara dışındaki tüm hamlelerimizin çok artısı olmayacaktır...Zaten ilk beşte 3,4,5 numaralarda yabancı oynatmak gibi bir zorunluluğumuz varken alınacak 1 numara çokta katkı veremiyecektir...Diyeceğim oki Can Akın'a ilk beşte yer açmak lazım...Ben güveniyorum kendi adıma...
 

Üst