Geçmiş sayfalarda yapılan tartışmaları okumadan kendi fikrimi yazayım.
Öncelikle Seimone hani klişe bir tabir olacak ama bizden biri diyebileceğimiz, bizim takımı çok benimsemiş bir oyuncu.
Bu WNBA şampiyonluğuna ve MVP olmasına çok ama çok sevindim. Kendisini de çok seviyorum, herkes seviyor.
Hatta sezon başı bizim Taurasi hamlesinden sonra Fenerbahçe Augustus'a teklif yapar mı diye korkmadım değil, gitse de çok üzülürdüm.
Belki bu sene olmaz ama ilerleyen senelerde yine takımımızda görmeyi çok istiyorum.
sahi Avrupa'da transfer yaptı mı bu sezon ?yapmıştır da nereye yaptı ? ben o kısmı kaçırdım
Taurasi'ye gelince onun da oyunculuğunu,kariyerini tartışmak yersiz bence.
Bu oyunun en iyilerinden, kimilerine göre en iyisi.
Umarım bu sene oynayacağı oyunla takımımızı da şampiyonluğa taşır.
İkisini de teknik olarak karşılaştırma yapılabiliriz, herkesin de tercihi farklı olabilir.
İkisi de iyi oyuncu.
Bizim teknik ekip Taurasi'yi tercih etti, şu dakikadan sonra Seimone'a kariyerinde başarılar dileyip (bir gün geri dönmesini bekleyerek-ben öyle yapıyorum) Taurasi'ye desteğimizi vermeliyiz. Seimone'nın yerine tercih edildi diye Taurasi'ye sırt çevirilmemeli.
Son kez tekrar edeyim ben olsam ben Seimone'ı tercih ederdim ama bizim teknik ekip Taurasi dedi, bu saatten sonra yapacak bir şey yok.