www.altyapibasket.com

abi eline sağlık harika 1 iş yapmışsın keşke izmir adana bursa gibi şehirlerin de haberlerini verbilsen
 
anladım abi ben adanada yasıyorum burda ki takımları tanıyorum

isterseniz size adana yıldızlar liginde elimden geldiğince yardımcı olabilirim
 
Ali Emre' Alıntı:
duman 1905":c8906]abi eline sağlık harika 1 iş yapmışsın keşke izmir adana bursa gibi şehirlerin de haberlerini verbilsen[/quote] veriyoruz kardeş iyicene menülere bak araştır bursa var ankara var izmir daha başlamadı adana için malesef herhangi bir iletişim kuracağımız insan yok ayrıca pek iyi bir lig yok bu şehirler dışında altyapı haberi' Alıntı:
mailto:info@altyapibasket.com[/email] a ulaşabilirsiniz ben bana burdan pm atabilirsiniz olmadı mailto:aliemre@altyapibasket.com a mail atabilirsiniz.[/quote:c8906]


Heryerde mail adresini verme; belli mi olur ilginc icerikli mailler atılabilir falan ;)
 
ARdaQue' Alıntı:
Ali Emre' Alıntı:
duman 1905":7cbc5]abi eline sağlık harika 1 iş yapmışsın keşke izmir adana bursa gibi şehirlerin de haberlerini verbilsen[/quote] veriyoruz kardeş iyicene menülere bak araştır bursa var ankara var izmir daha başlamadı adana için malesef herhangi bir iletişim kuracağımız insan yok ayrıca pek iyi bir lig yok bu şehirler dışında altyapı haberi' Alıntı:
mailto:info@altyapibasket.com[/email] a ulaşabilirsiniz ben bana burdan pm atabilirsiniz olmadı mailto:aliemre@altyapibasket.com a mail atabilirsiniz.


Heryerde mail adresini verme; belli mi olur ilginc icerikli mailler atılabilir falan ;)[/quote:7cbc5]

arda abi sana geldimi böle diosun TECRÜBELİSİN galba ;)
 
Bir süredir girmemiştim siteye;ama gerçekten görsel açıdan da içerik açısından da mülemmel olmuş.Sanırım bu aralar ziyaretçi sayısı da oldukça yüksek gidiyor.Böyle bir siteyi biz basketbolseverlere sundukları için başta Ali Emre Abi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
 
Burakcım bildiğim kadarıyla istatistikler kaldırıldı. Yeni sezona hazırlıyorlar. Yeni sezonda canlı maç yayını bile yapılacak bildiğim kadarıyla.
 

Üst