G
Guest
Misafir
hayırlı olsun
Ali Emre' Alıntı:duman 1905":c8906]abi eline sağlık harika 1 iş yapmışsın keşke izmir adana bursa gibi şehirlerin de haberlerini verbilsen[/quote] veriyoruz kardeş iyicene menülere bak araştır bursa var ankara var izmir daha başlamadı adana için malesef herhangi bir iletişim kuracağımız insan yok ayrıca pek iyi bir lig yok bu şehirler dışında altyapı haberi' Alıntı:mailto:info@altyapibasket.com[/email] a ulaşabilirsiniz ben bana burdan pm atabilirsiniz olmadı mailto:aliemre@altyapibasket.com a mail atabilirsiniz.[/quote:c8906]
Heryerde mail adresini verme; belli mi olur ilginc icerikli mailler atılabilir falan
ARdaQue' Alıntı:Ali Emre' Alıntı:duman 1905":7cbc5]abi eline sağlık harika 1 iş yapmışsın keşke izmir adana bursa gibi şehirlerin de haberlerini verbilsen[/quote] veriyoruz kardeş iyicene menülere bak araştır bursa var ankara var izmir daha başlamadı adana için malesef herhangi bir iletişim kuracağımız insan yok ayrıca pek iyi bir lig yok bu şehirler dışında altyapı haberi' Alıntı:mailto:info@altyapibasket.com[/email] a ulaşabilirsiniz ben bana burdan pm atabilirsiniz olmadı mailto:aliemre@altyapibasket.com a mail atabilirsiniz.
Heryerde mail adresini verme; belli mi olur ilginc icerikli mailler atılabilir falan [/quote:7cbc5]
arda abi sana geldimi böle diosun TECRÜBELİSİN galba
arsameia' Alıntı:Neymiş bu ilginç içerik, ben anlamadım da ... ?
ARdaQue' Alıntı:arsameia' Alıntı:Neymiş bu ilginç içerik, ben anlamadım da ... ?
Hergün aldıgımız en az 5-6 hayran mailinden bahsediyoruz. Çok önemli birsey degil :hi
arsameia' Alıntı:ARdaQue' Alıntı:arsameia' Alıntı:Neymiş bu ilginç içerik, ben anlamadım da ... ?
Hergün aldıgımız en az 5-6 hayran mailinden bahsediyoruz. Çok önemli birsey degil :hi
Hmmm, evet veteranlara olan hayranlık mailden öteye gitmez zaten ..