www.gsstore.org(Basketbol formaları satışta)

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
Arkadaşlar çok kısa bir süre önce internet üzerinden hizmet veren http://www.gsstore.org adresiyle bir alış veriş sitesi kuruldu.

Öncelikle böylesi bir ihtiyacın geçte olsa giderilmesi son derece sevindirici, üzücü olan ise bu resmi alış veriş sitemizde basketbol,voleybol,yüzme...vs adına hiç bir ürünün satılmaması.

Dahada önemlisi faaliyette bulunan storelarımızın hiç birinde amatör branşlara ait ürünlerin satılmaması çok büyük bir eksikliktir.

Bütün gsbasket.org ailesini bu konuda duyarlı olmaya davet edip bu konudaki eleştrileri aşağıdaki adrese iletmenizi rica ediyorum.

Buraya yapılan eleştrilere muhakkak cevap veriliyor, bu cevaplarıda buraya yazarsak bence faydalı olacak.

Basket ürünleri konusunda atacağımız her mailin bu ürünlere olacak vede olabilecek ilgiyi yansıtması bakımından büyük bir önemi var bunuda belirtmek isterim.

Şikayet, öneri, eleştri için mail:bilgi@gsstore.org

Re: www.gsstore.org ve basketbol ürünleri!

Merhabalar;

Öncelikle açmış olduğunuz GsStore.org sitesi için teşekkür ederek başlamak istiyorum.

Siteden bir çok kez alışveriş yapma fırsatı buldum ancak bizi maalesef üzen bir durum var ortada... Biliyorsunuz Galatasaray bir Spor kulübüdür sadece futboldan ibaret değildir sitenin yeni açılmış olmasından olsa gerek diğer branşlarımıza ait ürünlerin satışı yapılmıyor bu konuda sizden ricamız bu ürünlerin bir an önce satışa çıkarılmsıdır bu pazaralama açısıdan hem fadalı hem taraftar memnuniyeti açısından önemli bir adım olacaktır diye düşünüyorum.

İyi çalışmalar

---

Gönderildi

Saygideger Galatasarayli,

Bu konuda cokca elestiri geliyor ancak uretici firmalarla alakali bir sikinti bu.
Yine de bu talepler ust birimlerimize iletildi. Bu sorunun giderilmesine calisiliyor.
En kisa zamanda amator branslarimizin urunleri de sitemizde ve GS Store ' larda satisa cikacaktir.

Selamlar

http://www.gsstore.org

Saygideger Galatasarayli,

Ovgunuz icin cok tesekkur ederiz...

Bu konuda cokca elestiri geliyor ancak uretici firmalarla alakali bir sikinti bu.
Yine de bu talepler ust birimlerimize iletildi. Bu sorunun giderilmesine calisiliyor.
En kisa zamanda amator branslarimizin urunleri de sitemizde ve GS Store ' larda satisa cikacaktir.

Selamlar

http://www.gsstore.org

--

Banada bu şekilde bir cevap geldi

Saldırın devam :)

Çok haklısın Eyüp abi. Ben hemen mail yolluyorum. Seneye Adidasla filan anlaşılsın daha iyi ve güzel formalarımız olur :)

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Ahmet Akay":2hjk7nx5]Voleybol ürünleri istiyoruz. :)
Mail at :)
Yada mail atmayan fenerli olsun![/quote:2hjk7nx5]
attım :) su sporları içinde bone koysunlar dedim :)

1 ay önce adana lesconda galatasaray forması sordum iki hafta sonra gel kardeş dedi :) .
bugün maçtan dönerken yine sordum yine 2 hafta sonra gel kardeş dedi :)

peki herhangi bir lescon mağazası falan hiç bir yerde satılmıyormu şu formalarımız yaa?!?

En son gecen haftaki bayan basketbol macında (Burhaniye Belediye) salonun girisinde ufak bir stand kurulmustu. Forma ve esofman gibi urunler satılıyordu ama ben de dahil olmak uzere kimse stand ın yanına bile yaklasmadı.

Voleybol a gelirsek; voleybol mac formaları normal hayatta en rahat giyilebilecek ürünlerden biri. Özellikle yazın normal bir tshirt gibi giyip dolaşabilecegimiz formatta. Klubun bu avantajı kullanamayısı enteresan.

Site yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Gerçekten güzel ama basketbol formalarının yer alması gerekir.Umarım ilerde kategori içerisine basketbol forması eklenir.

Basket ürünlerinin sık satılması için, storun onune tır çekmeyi düşünüyorum. Umarım birileri yardım eder.

2e9.jpg

bugun giydigimiz bjk cola turka macındaki formayı begenmeyen yoktur heralde umarım satısa cıkarılır :)

hasan kabze > cuneyt erden :hi :hi

Bu forma çok güzel ama GS Store raflarında yerini alırsa hatırı sayılır sayıda satılır. O zaman GS Pazarlama AŞ neden satışa çıkarsın ki?