Bu arada cep telefonumuz artik surekli online
Hani ararsiniz msg cekersiniz
303. Donem Atgm. Ad. Ogr. 7646 Murat Inal
Hani ararsiniz msg cekersiniz
303. Donem Atgm. Ad. Ogr. 7646 Murat Inal
emir' Alıntı:X @ 42, AK-47 ile atista 100 puan aldi ve birinci oldu.
Bahtsizbedewi' Alıntı:sn mi ben mi tıkıldık kaldık abicim askeriye ye yahu EDOK denetlemesi 1 mayıs derken Çarşı YALAN oldu
SAYGIN AKEL' Alıntı:Ben resimleri daha şimdi gördüm oldukça güzel enstantenik görüntüler (yalnız aklıma kıyafetlerden dolayı bişey takıldı??? Murat Abi askerliğinizi asteğmen olarak mı yapıyorsunuz????
ARDA Abi o zaman MURAT abini ya TUZLA piyade okulunda ya da Ankara'da TOPÇU okulunda olması lazım Konya'da okuldaysa neyci olacak ki muhabere okulu mu yoksa????ARdaQue' Alıntı:SAYGIN AKEL' Alıntı:Ben resimleri daha şimdi gördüm oldukça güzel enstantenik görüntüler (yalnız aklıma kıyafetlerden dolayı bişey takıldı??? Murat Abi askerliğinizi asteğmen olarak mı yapıyorsunuz????
Sen nerde yasıyorsun? Topic de kac kere yazıldı. Atgm. Adayı Ogrenci su anda.
ARDA Abi o zaman MURAT abini ya TUZLA piyade okulunda ya da Ankara'da TOPÇU okulunda olması lazım Konya'da okuldaysa neyci olacak ki muhabere okulu mu yoksa????[/quote:0e50f]SAYGIN AKEL' Alıntı:ARdaQue' Alıntı:[quote="SAYGIN AKEL":0e50f]Ben resimleri daha şimdi gördüm oldukça güzel enstantenik görüntüler (yalnız aklıma kıyafetlerden dolayı bişey takıldı??? Murat Abi askerliğinizi asteğmen olarak mı yapıyorsunuz????
Sen nerde yasıyorsun? Topic de kac kere yazıldı. Atgm. Adayı Ogrenci su anda.