X şimdi asker

murat abi alperi tanıyormusun ama onu ewe saldılar cvp yazarsan ii oluır

abi gözünden arızası vardı ewe yolladılar istanbullu oda gs li x abicim

Bahtsizbedewi' Alıntı:
sn mi ben mi tıkıldık kaldık abicim askeriye ye :( yahu EDOK denetlemesi 1 mayıs derken Çarşı YALAN oldu :(

Eee doğu da olsaydınız ne yapacaktınız? Herifler gak dese carsılar kitleniyor özellikle güneydogu da.

tara00059rz.jpg

benim topici asagi indirenlere sitemlerimi sunuyorum... :claps

G3 hava takipte oyle tutulur ardacim.Cok az bir hata var o da olur hehe.Geberiodum zaten o resmi cektirirken.Sol diz pek bukulmuo =)

Neyse herkese konyadan selam.hastane diye kactikda =)

Ben resimleri daha şimdi gördüm oldukça güzel enstantenik görüntüler (yalnız aklıma kıyafetlerden dolayı bişey takıldı??? Murat Abi askerliğinizi asteğmen olarak mı yapıyorsunuz????

SAYGIN AKEL' Alıntı:
Ben resimleri daha şimdi gördüm oldukça güzel enstantenik görüntüler (yalnız aklıma kıyafetlerden dolayı bişey takıldı??? Murat Abi askerliğinizi asteğmen olarak mı yapıyorsunuz????

Sen nerde yasıyorsun? Topic de kac kere yazıldı. Atgm. Adayı Ogrenci su anda.

x abicim alperi hastaneden ewe yolladılar hani o alper tanıyonmu?

ARdaQue' Alıntı:
SAYGIN AKEL' Alıntı:

ARDA Abi o zaman MURAT abini ya TUZLA piyade okulunda ya da Ankara'da TOPÇU okulunda olması lazım Konya'da okuldaysa neyci olacak ki muhabere okulu mu yoksa????

SAYGIN AKEL' Alıntı:
ARdaQue' Alıntı:
[quote="SAYGIN AKEL":0e50f]Ben resimleri daha şimdi gördüm oldukça güzel enstantenik görüntüler (yalnız aklıma kıyafetlerden dolayı bişey takıldı??? Murat Abi askerliğinizi asteğmen olarak mı yapıyorsunuz????

ARDA Abi o zaman MURAT abini ya TUZLA piyade okulunda ya da Ankara'da TOPÇU okulunda olması lazım Konya'da okuldaysa neyci olacak ki muhabere okulu mu yoksa????[/quote:0e50f]

Personel Okulu.