Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012 (2)

Beasley'in durumu için bu yazıyor ingilizcesi iyi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim :)

F Michael Beasley left Sunday's game in the final minute because of a lacerated index finger on his left shooting hand that required five stitches. Kevin Love's pass jammed that finger and split it open. Beasley said he thought he could see the bone exposed. "According to them," he said about the team's training staff, "I guess it was just flesh and fat. ... It's probably best if I don't shoot right now." Beasley went 3-for-10 before getting injured Sunday.

Kendi aramızda sınırsız takas yapalım sezonun belirleyeceğimiz bir haftasına kadar. Sonlara doğru yapıldığında play offa kalamayacağı belli olan takımlardan harac mezat oyuncu almamak için bu süreyi koyalım bence.

Bunun dışında takas iyidir.Herkesin takımında eksik gördüğü bölge vardır. Orayı güçlendirirken bazı yerlerden taviz verecek artık:)

Brandon Jennings için takas tekliflerini değerlendirebilirim. Hatta BJ ve C.J. Miles'ı beraber bir takasta kullanabilirim. İkisini de elde tutmak istemiyorum. Teklif varsa değerlendiririm.

Kaan Kural'a göre :

Z.Randolph'un hafif sanılan sakatlığı MCL kopmasıymış. 8 hafta yok deniyor ama Garnett 09'da aynısın yaşamış ancak ertesi sezon toparlamıştı.

Geçmiş olsun Randolph gitti :(

Yahu benim bütün planlarımı takımımı bozan bir olay oldu DeMar DeRozan'ı FA iken aldım bugün takıma katılması gerekiyordu onu alabilmek içinde takımımımdan Nick Young'u gönderdim 3 gündür takıma katılmasını beklediğim adam bu sabah Çağlar'ın Yenilmez Armada takımı tarafından alınmış oldu, yani ya olayda bir terslik var yada başka bir hata.

Takımım tam tahmin ettiğim gibi bu yıl serbest atışlarda ve 3'lüklerde geçilmeyecek gibi duruyor. Ribaunt sıkıntım var biraz fakat onu da top kaybından telafi edebiliyorum.İnşallah böyel devam ederler.

Ya Demar De rozan benim takımımdaydı yanlışlıkla gönderdim onu.:( başka bir oyuncu gönderdiğimi sanıyordum. Dünden beri geri almaya çalışıyorum alamadım:( Demek Çağlar almış:((