Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012 (2)

Bu arada maçlar dün gece itibariyle sona ermiş :D 6-3 geri bitirdim haftayı. Kötü sonuç ama o kadar da değil Bynum sadece 1 maç oynadı. Carter'dan nerdeyse 0 katkı aynı şekilde Morrow'dan sonra Lopez'i hemen değiştirmedim yani kadro daha oturmadı 4 değişiklik hakkımı da kullandım bu hafta.

Bu arada maçlar dün gece itibariyle sona ermiş :D 6-3 geri bitirdim haftayı. Kötü sonuç ama o kadar da değil Bynum sadece 1 maç oynadı. Carter'dan nerdeyse 0 katkı aynı şekilde Morrow'dan sonra Lopez'i hemen değiştirmedim yani kadro daha oturmadı 4 değişiklik hakkımı da kullandım bu hafta.

1 gün daha gözüküyor Cnaberk. Son maçlar bu gece.

Son gün ve 5-4 gerideyim Sayı ve Asist kısmında artık yetişmem imkanszı gibi . Blok ve Ribaundada o bana yetişemez gibi :) Ama 3 sayılıkda 10 sayılık bi üstünlüğü var bu imkansız değil.Şut yüzdesinde fark çok az steal'dada 1 sayı ile öndeyim

Emirhan son gece bugün top kapma hariç diğer istatistikler şekillendi. Top çalmada 1 sayı öndeyim bu gece Rondo ve Caron Butler oynuyor nolacak bakalım çok heyecanlı.:)

Billups için böyle bir şey yazıyor :

G Chauncey Billups strained his groin in Wednesday's loss at San Antonio and was held out of the home opener for what coach Vinny Del Negro labeled precautionary reasons. Billups is a day-to-day proposition and might return for Sunday's home meeting with the Trail Blazers.

Bugün oynayabilir yani dimi ?

Billups için böyle bir şey yazıyor :

G Chauncey Billups strained his groin in Wednesday's loss at San Antonio and was held out of the home opener for what coach Vinny Del Negro labeled precautionary reasons. Billups is a day-to-day proposition and might return for Sunday's home meeting with the Trail Blazers.

Bugün oynayabilir yani dimi ?

Kısaca oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacakmış. Senin için oynaması ne kadar iyiyse benim için de kötü olur. Oynayıp da Mo Williams'ın zamanını çalmasın :)

Hala 7-2 öndeyim ve rakibin Eric Gordon'un devam eden sakatlığı nedeniyle 2 fazla oyuncuyla oynayacağı son gecede ribaunt, 3 sayı ve serbest atışlarda hemen hemen önde bitirmeyi garantiledik. Tahminim 6-3 ile bu haftayı tamamlayacağımdır.

Boris Diaw'ın ortalamalarının çok altında oynaması, Cousins'in sakatlığından dolayı oynamamasından dolayı son günde 31 ribaunt fark yedim ve ribauntlarda geçildim. Top kaybında sadece 1 farkla önde bitirerek maçı 5-4 kazandım :)