Yok mu Blake Griffin'e teklif ?
Bu arada maçlar dün gece itibariyle sona ermiş 6-3 geri bitirdim haftayı. Kötü sonuç ama o kadar da değil Bynum sadece 1 maç oynadı. Carter'dan nerdeyse 0 katkı aynı şekilde Morrow'dan sonra Lopez'i hemen değiştirmedim yani kadro daha oturmadı 4 değişiklik hakkımı da kullandım bu hafta.
Son gün ve 5-4 gerideyim Sayı ve Asist kısmında artık yetişmem imkanszı gibi . Blok ve Ribaundada o bana yetişemez gibi Ama 3 sayılıkda 10 sayılık bi üstünlüğü var bu imkansız değil.Şut yüzdesinde fark çok az steal'dada 1 sayı ile öndeyim
Howard'ı takas etmek istesem kimleri teklif ederdiniz?
devin harrisi istemem çünkü yeterince gard var takımımda ama joe johnson ve amare teklifini düşünebilirim meselaAmare ve Devin Harris'i verebilirim düşünürsen. Benim adamlarımdan ihtiyacın olup da istediğin olursa teklifi değiştirebilirim.
Howard'ı takas etmek istesem kimleri teklif ederdiniz?
Bynum ve Sessions'ı verebilirim.
canberk bana gard lazım değil o yüzden Sessions olmaz
Billups için böyle bir şey yazıyor :
G Chauncey Billups strained his groin in Wednesday's loss at San Antonio and was held out of the home opener for what coach Vinny Del Negro labeled precautionary reasons. Billups is a day-to-day proposition and might return for Sunday's home meeting with the Trail Blazers.
Bugün oynayabilir yani dimi ?
Aldridge + Odom / Aldridge + C.J. Miles vereyim Çağlar abi.
Abi sen Aldridge'i gözüne kestirdin, orasını biliyorum. Onun üzerine kimi eklesem düşünüyorum da, başka kimse de gelmiyor hani. Hido'yu vereyim desem, çok önemli parça benim için. Neyse artık.Eren keşke yaptığın tekliflerin oluru olsa çok hafif kaldı gibi
Hala 7-2 öndeyim ve rakibin Eric Gordon'un devam eden sakatlığı nedeniyle 2 fazla oyuncuyla oynayacağı son gecede ribaunt, 3 sayı ve serbest atışlarda hemen hemen önde bitirmeyi garantiledik. Tahminim 6-3 ile bu haftayı tamamlayacağımdır.