Valla çok zevkli bi 1 saatti benim için. Favours ve Thaddeous Young'a alamadığıma üzüldüm sadece.
PG-Derrick Rose
SG-Jason Richardson
G-Kyrie Irving
SF-Lamar Odom
PF-LaMarcus Aldridge
F-Serge Ibaka
C-JaVale McGee
C-J.J. Hickson
Util-Hidayet Türkoğlu
Util-Brandon Jennings
BN-C.J. Miles
BN-Al Harrington
BN-Corey Brewer
Takas tekliflerine açığım.
Algridge'i kaçtan aldın ?
Emirhan , harika takım kurmuş.Furkan-Emirhan'dan biri final oynar bence...
1. (12) Dirk Nowitzki PF
2. (13) Stephen Curry PG
3. (36) Nene Hilario C
4. (37) Eric Gordon SG
5. (60) Wilson Chandler SG,SF
6. (61) DeMarcus Cousins PF,C
7. (84) Boris Diaw SF,PF
8. (85) Jamal Crawford PG,SG
9. (108) Ryan Anderson PF,C
10. (109) J.J. Barea PG
11. (132) Grant Hill SF,PF
12. (133) Erick Dampier C
13. (156) George Hill PG,SG
Biraz çöplük oldu. Sayı sıkıntımız olacak
2'den aldım.
Mart'a kadar Çin'de oynayacank Wilson Chandler'ı niye 60'dan alıyorsun arkadaş.Şaka mı bu?
Sercan oyunu takip edersen şu takımda sayı ve üçlükte mükün değil kimse veremez eline. Ama top kaybını her türlü kaybedersin çünkü oyuncuların topu seven adamlar.G-Rajon Rondo
PG- Joe Johnson
SG-Paul Pierce
SF-Kevin Durant
C-Amare Stoudemire
C-Carlos Boozer
C-Greg Monroe
PF-Glen Davis
Util-Devin Harris
Util-Caron Butler
Bench-Lou Williams
Bench-Jimmer Fredette
Bench-Dejuan Blair
Kadro fena değil.
Evet abi, tecrübesizlik var. Ama özellikle Ibaka-McGee'ye blok kısmında sırtımı dayayayacağım. Bir kaç istatistikten vazgeçtim diyebilirim. Başta da şut yüzdesi. Takasa gireceğim, özellikle pota altında yüksek yüzdeyle oynayıp skor bulabilecek adama ihtiyacım var.İlk oynadığın belli oluyor oyunu. Benim geçen seneki gibi yapmışsın takımı. Sanki maça çıkacakmış gibi dizmişsin. Takımın sayıda kolay yenilmez. Ribaund alır asist yapar. Ama top kaybı , düşük yüzde , az blok gibi problemlerin olabilir. Geçen seneki kadroma çok benziyor bu kadron. Bol bol takasa gir. Elindeki oyuncular ilgi çekici fakat yanyana iş yapmayacak oyuncular olduğu için her türlü parça alabilirsin.