Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012 (2)

Tüm kadrolara baktıktan sonra Emirhan'ın harika bir takım kurduğunu Furkan'ında çok dengeli her alanda handikapsız bir takım kurduğunu söyleyebilirim.
Benim bu ligdeki şampiyonluk adayım Emirhan.Sonra sırayla Furkan,Sühan abi ve Canberk geliyor...

Tur sıralamasına göre:
Derrick Rose
LaMarcus Aldridge
Serge Ibaka
Jason Richardson
Kyrie Irving
JaVale McGee
Lamar Odom
Hidayet Türkoğlu
J.J. Hickson
Brandon Jennings
Al Harrington
Corey Brewer

Eren 4. turun kaçıncı sırasından seçim yaptın bilmiyorum ama Richardson'ı 1-2 tur geride alabilirdin.Ya da 4.turda Eric Gordon'ı alabilirdin.

Ama Brandon Jennings ve JaVala Mcgee turlarına göre harika seçimler.Bunlarla dengelemişsin kadronu...

Özellikle pivotların ilk hafta performansına bakarak boşta iyi bir pivot bulursam Lopez'i göndereceğim. İlk hafta çok önemli benim için nerede eksik varsa ona göre değişiklik yapacağım.

Özellikle pivotların ilk hafta performansına bakarak boşta iyi bir pivot bulursam Lopez'i göndereceğim. İlk hafta çok önemli benim için nerede eksik varsa ona göre değişiklik yapacağım.

Joel Anthony dışında takımlarında ilk 5 başlayacak bütün pivotlar seçilmiş Canberk.Hatta ilk 5 başlayacak bütün uzun forvetlerde seçilmiş.Seçme şansın pek yok gibi...

Joel Anthony dışında takımlarında ilk 5 başlayacak bütün pivotlar seçilmiş Canberk.Hatta ilk 5 başlayacak bütün uzun forvetlerde seçilmiş.Seçme şansın pek yok gibi...

Abi başka şansım yok ki belki sürpriz bir uzun çıkar bekleyeceğiz artık 8 sayı 5 ribaunt alsa kardır sonuçta. Belki almama bile gerek kalmaz takım iyi giderse.

Veee oyunun ilk günü :) Bugün normalde 5 oyuncum sahada olacaktı ama Bynum'ın cezası nedeniyle 4 oyuncum sahada olacak :

Chris Paul
Jason Terry
Chauncey Billups
Vince Carter

Uzunsuz çıkıyoruz ilk güne

Stephen Curry, Dirk Nowitzki ve Ryan Anderson bugünkü oyuncularım. Stephen Curry'nin durumu sakatlığından dolayı kritik. İnşallah oynar.

Bugünkü maçlarda Ryan Anderson'dan beklediğimin çok üstünde katkı aldım. Dirk Nowitzki ortalamalarında oynadı fakat Stephen Curry sakatlığının da etkisiyle rezil bir maç çıkardı ve takımımınn ortalamalarını mahvetti. İnşallah bu gece Nene ve Eric Gordon'un etkili oyunlarıyla istatistiklerimi düzelteceğim.

Brandon Bass adamın dibisin dibi ! Carmelo beklediğim performansı verdi şimdi gözle Deron Williams ve Manu Ginobilide . Ayrıca James Harden'a da sonsuz teşekkürler.Sercanla cidden muazzam bi mücadele içindeyim !

Millet kimleri sayıyor showw yaptı diye ben kimleri sayıyorum:( Noah dedim 3/12 C.Bosh dedik 2/9 ile attı. Hiç beklememe rağmen Jameer rahatlattı beni:)) Allahtan kitap gibi Kobem var:) İlk günden anladığım şu ki Top kaptırma ve Yüzdede rakibe teslim olacağım ama beklediğim yerlerde rakibim olmayacak:)