Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012

Bu arada benim ilk hafta karşılaşacağım Tanju'nun ufakta olsa 1 avantajı var.Bynum 5 maç yok.Ama döndüğünde 7-2'lerle maç kazanan bir takım olacağıma eminim :)
 
Veysel senin Monta Ellis fena değil de yanına işime yarayacak adam ekleyemiyorum.

Kerem sen neden maçı bekliyorsun anlamadım,gözüne mi kestirdin beni,önce bi yeneyim mi diyorsun :)

Takas teklifleri varsa alayım çünkü 2 oyuncumu değiştiriyorum boştakiler ile..
 
Beyler bu Erdal'a çok takılmayın 1. turda Rondo'yu seçmiş adam. :) Bu oyunlarda en çok konuşan en erken patlar. 2 aya kalmaz 3 adamı sakatlanır böyle konuştu diye, sonra free'den Vince Carter'ı alır. Ahanda buraya yazıyorum. :)

Nilay sende çok takma Kobe sakat makat her türlü oynar. 2-3 tane free agent al toparlarsın.
 
Turan abi geçen sene ben yarı finale kadar önüme geleni rahat geçtim de yarı finalde Veysel güzel çalışmı, yendi beni. Finalde de Erdal'a yenilince Erdal konuşuyor haliyle. Suç başta bende, sonra da Veysel'de.
 
Bu arada Westbrook için teklifleri de dinleyebilirim.Daha şimdiden belli,benim ligdeki misyonum sadece ortamı hareketlendirmek olacak galiba :)
 
Soyguncu muyum ben nıç nıç nıç :) Arz talep meselesi ayrıca verdiğim oyuncularda iyi yani fena değil :)

Veysel Ellis'i sakın verme. Gasol normal sezonda çok istikrarsız. Monta ise her maç belli bir baremde atar ki o barem de çok yüksek sayılar olur genelde. Bazen 7 üçlük atar bazen haftayı 25 asistle bitirir. Hoş süprizler yapar Ellis. Bence sakın gönderme Ellis ve Algridge'i. Hele ki bu sene ne yapacağı , gidip kalacağı bile belli olmayan Gasol için ;) Geçen sene 2 oyuncu da sırtında taşıdı benim takımı ;)
 
Turan abi geçen sene ben yarı finale kadar önüme geleni rahat geçtim de yarı finalde Veysel güzel çalışmı, yendi beni. Finalde de Erdal'a yenilince Erdal konuşuyor haliyle. Suç başta bende, sonra da Veysel'de.

Kerem abi Lopez yerine uzun sıkıntın yoksa Fredette'yi almanı öneririm. İlk başlarda ne ölçüde süre alır bilmiyorum ama bizim franchise büyük düşünüyor bu adam hakkında ve üstüne düşeceklerdir. Eleman kolejde çılgın şut sokuyordu. Üçlük konusunda iyi katkı yapabilir. Kawhi Leonard da eğer seçilmemişse güzel istatistikler yapabilir blok ve ribaundda.
 
Kyrie Irving ve Derrick Williams belirler benim yerimi.. görünen en iyi kadro spree de ama new york knicks de..

Fredette spree de ayrıca deniz..
 
Bu hafta sonuçlarına göre takasa girecem Deniz :) Bazı yerlerden vazgeçip bazı yerleri garantilemeye gidebilirim bir bu hafta geçsinde.. Takaslarımda Perkins ve Chandlerin performansı Jamisonun şut ritmi çok etkili olacak :)
 

Üst