Bende takımımı yazıyımda biraz yorumluyim yorumlarınızıda beklerim
Deron Williams: Yeni yapılanmanın yüzü kalbi herşeyi. Bence ilk 4den sonra 5.sırada seçilmeliydi ama 7ye kaldı nede güzel oldu
Üçlükte asistte sayıda başı o çekecek ama top kaybı ve saha içi yüzdede gerileteceği aşikar.. ama 7.sıra seçimi için harika bence
Al Jefferson: Yine daha üstten seçilmesini beklediğim bir oyuncu daha.. Kendisini pek sevmem ama 18.sıradan kaçırılmazdı
Ribauntta sayıda blokda saha içi yüzdede bize çok katkısı olacaktır.. Bu kadar top kullanıp geçen seneyi sadece ortalama 1 top kaybıyla bitirmesi çok güzel.
Serge Ibaka: Zaten çok iyi blokçu olduğunu biliyoruz bize blokllarıyla çok puan kazandırcak.. Ayrıca gelişmekde olan bir oyuncu ribauntlarda da büyük katkısı olacaktır 10 sayı civarı bir ortalaması olur tahmini.. Aslında 3.sıra seçimi için erken miydi bilmiyorum..
Danny Granger: Düşük yüzdesi sorun ama sayıda üçlükde çok katkısı olacak yine ribauntlara yardımı önemli.. Ortalama 2 den az top kaybı yapması avantaj yine serbest atışlarda çok yararı olacaktır. 4.sıra seçimi için çok iyi bence
Eric Gordon: Sakatlığı bi muamma gibi.. Ama dönerse zayıf NO kadrosunun elle tutulur tek adamı Ryan Andersonla birlikte bide çaylaklar var tabi.. Riskli bi seçim ama 5.sıra için denedik bakalım..
Paul George : Grangerla aynı takımda aynı posizyonlarda olması sıkıntı gibi ama seçtik bir sefer.. Az top kaybı yapan yüzdeli atmaya çalışan top çalan ribauntlarda yardımı olacak biri bakalım hayırlısı..
Nene Hilario: Washingtonda daha çok alışmış bir Nene çok işime yarar aslında çok yüzdeli oynuyor 2 sene önceki gibi 14 15 sayıyı bulursa amenna zaten ribaundunu alır 1 2 bloğunu her türlü koyar masaya.. Ama neden Pekoviçi almadım diye düşünmüyor deilim..
Aaron Affalo: Orlando kadrosunun artık en değerli parçalarından.. Orlando sistemnde çok işler gibi.. Jason Terry diye düşünüyodum ama Affaloyu aldık diye onu almadım inşallah değer..
Michael Kidd-Gilchirst : Hakkında çok bişey bilmiyorum ama CHA da ilk 5 çıkacağı iyi süreler alacağını tahmin ediyorum.. İyi çıkarsa mutlu oluruz çıkmazsada sağlık olsun
Chris Kaman : Artık Dallasta vatandaşı Nowitzki ile çok iyi işler yapabilirler birbirlerini iyi tanıyıp tamamlayan ikili.. Dallasta ilk 5 çıkar.
Derrick Favour: Yine bi zorlama seçim gibi ama tutması muhtemel geçen sene parlak ışıklar verdi bu sıra seçimi için fena deil.. Utahda Al jeffersonla birlikte pota altını karartın aslanlarım
Dion Waiter: Yine bi zayıf takımın çaylağını aldım.. Bikaç üçlükle ekstra patlamayla takımda kalır umarım çok bişebeklemiyorum..
Dorrell Wright : PHI de Iguadala boşluğunu tamamlamaya çalışcak.. Ama Thaddeus Youngla dakikaları patlaşmak zorunda 2 numaraya da kayabilir arasına 13.seçim için hiçte fena deil..
Dejuan Blair : Yıllardır patlamadı gitti.. Bi patlasa yaşlı SA kadrosunun en önemli parçalarından olcak ama.. Bu seneye inşallah
Genel olarak fena deil bi kadro öyle aman aman deil ama kötü de değiliz
Bi kaç değişiklikle yine ilk 4 ü zorlarız