Yahoo NBA Fantasy League 2012-2013

4-4-1 bu haftanın skoru..Danny Granger Eric Gordon ve Nene hiç oynamadı bu seride 4 5 7 nolu draftlarım.. 1 numaram Deron williams ve Kaman ise 1er maç tek oyanayabildi.. Bu kadar sakata rağmen iyi bir sonuç , 5-4 alabilirdim de aslında üçlükte rakibte Shvedin 3lüğü ortaya çıkmasaydı..

Eric Gordonun yerine Hamiltonu aldık şimdi fikstürde 2 gün sıkışma var Chicago OKC oyuncularınn o gün maçı yok işte o yuzden Hamiltonu tercih ettim.. Boştaki oyunculardan 1 2 tane bulursak ve oyuncularımız dönerse ligin kalburüstü takımlarından olurum :)

Benim için haftanın oyuncusu grangerın eksikliğinde Paul George.. 14 sayı 13 ribaunt ortalaması bir SF için muazzam oldu. 1,3 üçlük 4,7 asistte cabası 1,7 top çalması da cabası.. Devamı gelir inşallah ve top kayıplarıını azaltır (4,7)..
 
Haftayı 4-5 ile kapattık ama asistlerde 1 farkla kaybettim sadece, berabere bitebilirdi seri. Tebrikler Turan abi. Bu arada Dalembert'in hafta boyunca aldığı riband sayısı 5! Direk koysan sahaya daha çok alırdı vallahi.
 
Kevin Durant ile mücadele ettim resmen. 22.7 sayı, 14.3 ribaund, 6.7 asist ortalama ile gidiyor Durant, çok fena. Sercan ile bu ara maçları olanlar yandı. :)

Son güne Shannon Brown'ı almamış olsam kaybediyordum 5-4. Bende Pekovic hala 4 ribaund ortalama ile oynuyor, işimiz iş böyle giderse. Bende seni tebrik ederim Sercan, auto drafttan sonra iyi toparladın yine de. Özellikle benim göz koymuş olduğum ve uygun anı beklediğim Hickson'ı alman güzel hamleydi. :)

Bu hafta da Erdal'la oynuyorum, bir galibiyette burdan çıkartırsak önümüz açık.
 
Abi sadece 1 tane center'ım var oda Dalembert düşün yani, ribandlarda geriye düşünce Hickson'a atladım direk. Bu arada Durant harbiden rencide etti bu hafta. :)
 
Eric Gordondan sonra Danny Granger ı da bırakmak zorunda kaldım.. İki önemli üçlükçüm serbest atıştım sayıcım falan büyük darbe yedik takım afedersniz toplama kampı oldu..
 
Hayatta tanıdığım en şanslı insan Erdal Avcı, boşuna oynuyoruz yemin ediyorum bu oyunu.

Geçen hafta 15 ribaund alan Kevin Durant'tan sonra İbaka istatistikleriyle blok yapan Gortat, Lebron istatistikleri yapan Turner filan çıktı başımıza şimdi. Haftaya bunlarda normale döner olan bize olur.
 
En önemli oyuncularım Deron Williams ve Al Jefferson istediğim performansı göstermiyo özellikle Jefferson düşük yüzdeyle 11,8 sayı ortalaması onun için çok az Deron un asistlerine ihtiyacım var son 2 maçta toplam 8 asist yaptı galiba.. Danny Granger ve Eric Gordonu da sakatlıklar dolayısıyla kaybettk 1 2 seçimlerimde böle yapmasına rağmen 6-3 öndeyim.. Dion Waiters başta olmak üzere Aaron Afflalo Chris Kaman Serge Ibaka takımı sürüklüyorlar.. Steve Blake biraz adam olsa şu Nashın yokluğunda 4 5 asist 1 2 üçlük atsa bana yeterde 2 asist 1 asist falan yapıyor.. Yakın zamanda Blodeose yada Blakeden brini bırakıp bir adam almayı düşünüyorum..

Bu arada Jefferson için son 1 2 maç daha bakcam yoksa takasa sunucam..
 
Sloganı değiştiriyoruz. #KembaWalker4MVP

Bu arada 5-4 diyerek kötümser bakmışım olaya.6-3'e çok daha yakınım...
 
Kyrie Irving'in 2 üçlüğü ve 1 top çalması ile birlikte haftayı 6-3 galip kapadım.Faried-Kemba-Irving-Turner vites yükselttiler.Luol Deng-Brook Lopez beklediğim katkıyı vermeye başladı.Kısacası hızımı aldım ,geliyorum Kaan abi. :)
 
Seriyi 5-4 alırım diye hesaplarken Ortalama 2-3 top çalma ile oynayan T.Allen'ın hiç top çalamaması ve R.Allen'ın berbat şut performansı yüzünden 6-3 kaybettim. Kısacası Allen'lar yaktı beni :)
Gel bakalım Erdal bekliyorum :)
 
Bende hala 4 oyuncu değiştirdin yazısı var, oyuncu değişikliği yapamıyorum. Yahoo da mail atmış, sıkıntı var galiba oyunda. Gerçi Sühan Abi oyuncu değiştirebilmiş.Nate Robinson'ı kimsenin almamasını rica ediyorum, sabahtan beri almaya çalışıyorum çünkü, hatadan dolayı alamıyorum.

Edit: Nate Rabinson olmadı inatla, Delfino'yu aldım.
 
Sarper Abi Nate Robinson saten ayın 13üne kadar kimse alamaz bende aldım ama ayın 13ünü bekliyorum işte kimin waiver ı azsa seçenlerden o alır.. Benim 11 mesela şu an oyuncu alıp verdiğim için o yuzden büyük ihtimal başkasına gitcek yarın..

Bu arada Eric Gordon Danny Granger dan sonra Neneyi de bırakcam galiba 1 ay yokmuş oda.. Keşke draft seçimlerinden önce ne olur ne olmaz diye duş alsaydm..
 
Sarper Abi Nate Robinson saten ayın 13üne kadar kimse alamaz bende aldım ama ayın 13ünü bekliyorum işte kimin waiver ı azsa seçenlerden o alır.. Benim 11 mesela şu an oyuncu alıp verdiğim için o yuzden büyük ihtimal başkasına gitcek yarın..

Bu arada Eric Gordon Danny Granger dan sonra Neneyi de bırakcam galiba 1 ay yokmuş oda.. Keşke draft seçimlerinden önce ne olur ne olmaz diye duş alsaydm..

Bunlar hep Deron Williams'ı önümden almanın laneti Veysel :).Bunu yapmayacaktın :)
 
Deron Williamsda zaten istediğim perdormansı gösteremiyo :) Şu an tabloda 2. olduğuma bakmayın 4 5 haftaya 7 8 e gerilerim bence kadromu beğenmiyorum..

Tanju Abi sakatlardı ama 1 hafta deniliyordu Neneye Gordon zaten riskli bir seçimdi ama ya Danny Granger sapasağlam adam gitti :)
 
Tanju ve Bülent abi yine klaslarına yakışır bir şekilde lige başladılar.Taner de beklediğimin üstünde bir performans gösteriyor.Aslında Sühan abi dışında performansına hayalkırıklığı diyebileceğim biri yok.Kaan abi için hayalkırıklığı diyemem çünkü o yenilgiyi draft gününde kabul etmişti :)
 
Bu hafta Erdal karşısında alacağım galibiyet ile takım yükselişe geçmeye başlar. Sakatlar da yavaş yavaş dönmeye başlarsa iyi olacak.
 
Geçen seneden güzel olacak lig, aktiflik daha çok Erdal'ın dediklerine ek olarak Suhan abinin de başlangıcı şaşırtmadı, fazla sakat oyuncu aldı draftta üst ve orta sıralardan hem de. Şimdi hatasını telafi etmeye çalışıyor, inşallah toparlayıp yarışa girer.
 

Üst