Takım baya formdaydı ama Leonard sakatlandı şimdi de, uzun süreli olmaz umarım.
İtiraf ediyorum bir ara Kevin Duranti takaslamayı düşündüm ) Ne atıyor yahuu durmuyor durmasın aman Nazar değmesin . Wade de 8 maçta 6 maç kaçırmış olacak bu gece de oynamayarak. Sakatlığı da yok diyorlar dinlenme diyorlar umut veriyorlar adama ne dinlenmeymiş arkadaş. Bledsoe da 4-6 hafta demişlerdi açıklama gelmiş bu sezon oynucakmış ama zamanla olabildiğince yavaş ilerliyormuş sakatlığı bakalım 2 hafta geçti 4 5 hafta daha beklerim en azından.
İtiraf ediyorum bir ara Kevin Duranti takaslamayı düşündüm ) Ne atıyor yahuu durmuyor durmasın aman Nazar değmesin.
Birader biz seni hiç sevmiyoruz biliyorsun değil mi bunu ? Böyle herkesi 6-3 , 7-2 yenmeler filan ? İnsan renkdaşını hiç 7-2 yener mi ? Yen ama 5-4 yen. Baktın çok iyisin ; çek oynayan oyuncunu benche oynamasın. Valla senin takım Halis Karataş'ın altındaki at gibi kırbaçsız gidiyo. Benim Deron Williams'ı bi dövmediğim kaldı. Yapma lütfen gel 2 hafta sonraki seride 5-4 anlaşalım senle. Hiç yorulmasın çocuklar.
Westbrook yok diye öyle o biraz. Westbrook dönünce 40'lı sayılardan 30'lara düşer sayı ortalaması. Çok kötü olacak 30 sayı ortalaması senin için ama.
Anlaştık birader Geri dönmek yok. 5-4'e ayarlayacağız bir şekilde. İçimizdeki saklı Aziz ortaya çıksınO yuzden Bledsoe aldım zaten Valla haklısın 2 hafta çok kötüydü onlarda da yenildim zaten diğer haftalar ama deli dolu gidiyor takım da hatırladığım kadarıyla Play-Off larda daha ligi birinci bitiren şampiyon olamadı Bledsoe dönmemişken 5-4 kabulumdur bu arada
Valla ben de şaşırdım nasıl bana geldi diye. Su zamana kadar Frye, Henson, Chandler vs. hep başkasına kaptirdim oyun bu halime acidi galiba