Yahoo Nba Fantasy League 2013-2014

Takım ribaund ve blok haricinde iyi. Aslında Anthony Davis ilaç olur bana ama karşılığında verebilecek kimse yok. Bu yüzden Bynum riskine girmeyi düşünüyorum ve gireceğim de. Tabi benim gibi bu riske girmeyi düşünüp benden önce davranan olmadıysa..

Evet kimse bu riske girmemiş ve Bynum bana kalmış. Şimdi sırada Miami'ye gitmesi var.

Davis'e karşılık Parker'a kargalar bile güler ya Harden, Curry,CP3 tarzı oyuncular onun dengi şu an ki genel sıralamada da 2.zaten Davis oyunda.

İlk iki turdan seçtiğim Marc Gasol ve Al Horford'da resmen patladım. Birini iki aydır dönsün diye beklerken, Horford sezonu kapattı. 10 ve 14.turdan yaptığım seçimlerin (Arron Affalo, Lance Stephenson) önemi kalmadı. Artık bize bir mucize lazım dostum. :)

Young son 5 6 maçtır deli oynuyor allah zeval vermesin. Zaten son 1 hafta istatislikleri göz önüne alındığında tüm oyuncular içinde sıralamada ilk 3 oyuncu benim :) Shumpert Durant ve Young. Shumpert tek bir maç oynadı bende ama.. Bence bu seri böyle biter 2 oyuncumu benchte unutmasaydım ve Gasol bugun takas olup aksam oynamazsa sende, yerine Hill oynar ve ribaunt alırsa ribauntu alırım da halamın sakalları eksik :)

O takas olacak da moralini bozmak gibi olmasin ben Bynum'in Lakers formasiyla sahaya cikacagini zannetmiyorum. Takastan hemen sonra waive edilir buyuk ihtimalle.

Geçen haftayı da kazasız belasız atlatık (5-4).

Ama bu hafta pek şansım yok gibi. Rakibimin maç fazlası baya baya çok. Artık Tk-3 sayı ve yüzdeleri almaya bakıcaz

2 haftadır güzel gidiyor takım ama bir türlü yukarı yaklaşamıyorum. Lig standartlarının baya üstüne çıktı takım ama sakatlık dolu ilk haftaları bir türlü kapatamıyoruz. Önümüzdeki 3 haftadan 16 puan çıkarmamız lazım ki potaya girebilelim.

En iyi 5 adamım sırasıyla 1- Chris Paul 2- Kobe Bryant 3- Ryan Anderson 4- Luol Deng 5- Josh Smith

İlk üçü sakat. 4.sü Sakattı iyileşti takas oldu şu an oynamıyor. 5. oyuncum Josh ise coach'unu 2 defa dövmeye kalktı her an dövebilir eli kulağında bu yüzden istatistikleri oynak:)) Bütün bunlar olurken ilk 6 da olmam da ayrı bir konu:))

Ha bunlar olmadığı için Top kaybı bana kalıyor. Bİr de blokcularım sağlam. Yüzdeleri alırsam işte 4 alabiliyorum gene:)

En iyi 5 adamım sırasıyla 1- Chris Paul 2- Kobe Bryant 3- Ryan Anderson 4- Luol Deng 5- Josh Smith

İlk üçü sakat. 4.sü Sakattı iyileşti takas oldu şu an oynamıyor. 5. oyuncum Josh ise coach'unu 2 defa dövmeye kalktı her an dövebilir eli kulağında bu yüzden istatistikleri oynak:)) Bütün bunlar olurken ilk 6 da olmam da ayrı bir konu:))

Ha bunlar olmadığı için Top kaybı bana kalıyor. Bİr de blokcularım sağlam. Yüzdeleri alırsam işte 4 alabiliyorum gene:)

Ryan Anderson kapattı diyener var abi sezonu haberin olsun.
Edit : Kapatmamış döncekmiş kısa zamanda. Omurilikte sıkıntı yokmuş pek.

Bu gece Sarpsborg - kralına Badem Suyu serisinde 2 takım da o kadar kötü ki anlamak çok güç. Şu ana kadar yüzde 50 civarı şut yüzdesiyle oynayabilen bir tek rakip takımdan Aaron Brooks var. O da hiç faul sokamayarak ortama ayak uydurdu yine de. Tony Wroten yüzde 16yla şut atıp 4 de top kaybetti. Hiç oynatmasaydım daha iyiydi :) Tyreke Evans da 10 dakika oynayıp şutlar kaçırdı ve 2 de top kaybı yaparak olumlu bir tane bile istatistiği olmadan bitirdi maçı. Şu an takım olarak yüzde 35le şut yüzde 46 ile faul atıyoruz. Rakipse yüzde 33le şut 68le faul atıyor. Karşılıklı olarak ''biz çemberi daha iyi döveriz'' yarışı yapıyoruz ama yüzde 33ün altına düşemeyeceğimi düşünüyorum Wroten'ın maçı bittiğinden dolayı. Bu haftaki seriyi kazanan , rakibine dua etsin onla oynadığı için.