Yahoo Nba Fantasy League 2013-2014

1. (9) Paul George (Ind - SG,SF)
2. (20) Russell Westbrook (OKC - PG)
3. (37) DeMarcus Cousins (Sac - PF,C)
4. (48) George Hill (Ind - PG,SG)
5. (65) Zach Randolph (Mem - PF,C)
6. (76) Wilson Chandler (Den - SG,SF)
7. (93) Nene Hilario (Was - PF,C)
8. (104) Anderson Varejao (Cle - PF,C)
9. (121) Chris Kaman (LAL - PF,C)
10. (132) Andrea Bargnani (NY - PF,C)
11. (149) Dion Waiters (Cle - SG)
12. (160) Ramon Sessions (Cha - PG,SG)
13. (177) J.J. Barea (Min - PG)
14. (188) Jordan Farmar (LAL - PG)
15. (205) Jason Maxiell (Orl - PF)

5. turdan sonra koptum drafttan resmen. İstediğim adamları da alamadım. Neyse şöyle biraz inceledim de draft zamanındaki kadar karamsar değilim şimdi. Playoff yaparım herhalde. Sakat oyuncu pususuna yatarsam geçen seneki gibi, anca o zaman şampiyonluk şansım olur. :)

Zafer abi,Tanju ve Sarper'in kadrolarını çok beğendim.Normal sezonda ilk 3 sırayı kendi aralarında paylaşabilirler.

1. (7) Stephen Curry PG,SG
2. (22) Dirk Nowitzki PF
3. (35) Kawhi Leonard SG,SF
4. (50) Rajon Rondo PG
5. (63) Wesley Matthews SG,SF
6. (78) Carlos Boozer PF,C
7. (91) Tristan Thompson PF,C
8. (106) Gerald Wallace SF,PF
9. (119) Brandon Bass PF,C
10. (134) Danny Granger SF
11. (147) Manu Ginobili SG,SF
12. (162) Emeka Okafor C
13. (175) Kris Humphries PF
14. (190) Al Harrington PF,C
15. (203) Matt Barnes SF

1. (1) Kevin Durant (OKC - SF)
2. (28) Dwyane Wade (Mia - PG,SG)
3. (29) Blake Griffin (LAC - PF)
4. (56) Jeff Teague (Atl - PG)
5. (57) Thaddeus Young (Phi - SF,PF)
6. (84) Jeremy Lin (Hou - PG)
7. (85) Kevin Garnett (Bkn - PF,C)
8. (112) Tyson Chandler (NY - C)
9. (113) J.R. Smith (NY - SG,SF)
10. (140) Ray Allen (Mia - SG)
11. (141) Robin Lopez (Por - C)
12. (168) Vince Carter (Dal - SG,SF)
13. (169) Ben McLemore (Sac - SG)
14. (196) Byron Mullens (LAC - PF,C)
15. (197) Carlos Delfino (Mil - SG,SF)

Jr Smith(Crawfordu alcaktım) Jeremy Lin(Vazquezi alcaktım) Mclemore ve Delfinoyu netim kesik kesik oldugu için bilgisayar otomatik seçti Delfino ve Smith sakat onları yollayıp düzgün bir iki isim almam lazım. Bir kaç takviye ile bence iyi birtakım olurum :)

eve yetişme telaşı filan derken ne yaptığımı bilmez durumdaydım. Kadroya bakıyorum da Okafor ve Humphries dışında iyi olmuş yine :)

Marcin Gortat Shannon Brown ve 2 guard daha >>> Washington
Emeka Okafor 1.tur draft hakkı >>> Phoneix Suns

Bledsoe nun sahibine yaradı bence :)

Daha Dragic de gidebilr ondan aldım zaten Bledsoe'yu :)

Kötü kadro kurdum, pivot almadım stratejik hata olarak geri döndü aşağılarda kalmayınca Ömer Aşık riskine girdim, olur da takas gelirse büyük steal olur.

Jackson, Burks, Anderson ve Casspi altlardan seçmek istediğim adamlardı onlardan memnunum, Stiemsma'yı yollarım büyük ihtimalle, pivot sorunu dışında fena değil gene.

ilk 2 hafta takas yapmak adedim değildir ancak pg bakımından baya sağlam kurmuşum takımı onu farkettim :)

pg arayan varsa yahoo üzerinden teklifini sunabilir

Shane Battier-Mike Dunleavy ikilisi toplam 6 üçlük atmış.Galiba ilk defa, sezonun ilk maçında kazanan taraf olacağım.

2 oyuncum olmasına rağmen ilk gün fena geçmedi. Gerçek anlamda kılıçlar bugün çekilecek. Maç avantajı karşıda ama topkaybını kurtarıp dengelemesi lazım benim takıın.
Edit : Bynum dönmüş ama ben kadroya almadım dolu diye kadrom. Bynum'ın 20-10'una hazır olun.

Bir çaylak düşünün ilk maçında 22 sayı 12 asist 9 top çalma 7 ribaunt 4 üçlük 10-6 isabet 8-6 serbest atışla oynasın ve 1 top kaybı sadece. 1 top çalsa triple yapcak ilk maçında 3 de ribaunt alsa zaten tanrı ilan edilirdi. Tabiki de rakibimde :) Michael Carter-Williams .

Bir çaylak düşünün ilk maçında 22 sayı 12 asist 9 top çalma 7 ribaunt 4 üçlük 10-6 isabet 8-6 serbest atışla oynasın ve 1 top kaybı sadece. 1 top çalsa triple yapcak ilk maçında 3 de ribaunt alsa zaten tanrı ilan edilirdi. Tabiki de rakibimde :) Michael Carter-Williams .

Erdal'a laf arası söylemiştim bu çocuktan ümitliyim diye. Plasem ise Cody Zeller'dı. Draft konusunda çok nadir baltayı sapa vuruyorum. Phillydeki dandik kadroda 12 asist de inanılmaz yalnız. Kime yaptın derler o asistleri.
Bu arada Roy Hibbert dün Orlando'nun bebelerini tokatlamıştı ama bugün karşısına Antonio Davis çıkınca pıstı kaldı. :)

Ulen Deniz Ariza'yı benden önce kapmışsın. Dün ki performansı görünce daha çok üzüldüm.