Yahoo Nba Fantasy League 2013-2014

Bu hafta Space Jam'e bağladı benim adamlar. İlk hafta ile şimdiki hafta arasında dağlar kadar fark var. İşin garibi, bu hafta fark yeriz ama gider haftaya başkasına fark atarız şaşırmam, öyle garip bir takım. Sakat oyuncular dönünce nasıl bir takım olacağız bakalım merak ediyorum.

Bu hafta Space Jam'e bağladı benim adamlar. İlk hafta ile şimdiki hafta arasında dağlar kadar fark var. İşin garibi, bu hafta fark yeriz ama gider haftaya başkasına fark atarız şaşırmam, öyle garip bir takım. Sakat oyuncular dönünce nasıl bir takım olacağız bakalım merak ediyorum.

Aynı durumu bende yaşıyorum. Geçen hafta ile bu hafta arasında siyahla beyaz gibi fark var.

Maç fazlalığını değerlendiremedin cidden Ribaunt veya blokdan birini alıp saha içi ve top kaybını vermezsem süper olur.

Uzuuuunnn lazııımmm.. Chandleri yollayarak büyük hata yaptım beklenirdi 4 hafta.

Takımdaki herkesin oynamamak için çeşitli bahaneleri olmasına rağmen , hatta oynayanların da limitli oynatıldığı bir dönemde seriyi 4 -4e getirdik. 4-4ün bozulacağına açıkcası inanmıyorum. Eşitlik olan bloğu da yüzde 70 kaybederim. Bugüne kadar en çok katkı aldığım Ariza'dan ; rabund konusunda Tyreke Evans'tan ve günün benim için tek uzunu olan Jason Smith'ten beklentilerim büyük . Morrow ve Nick Young çok yüzdesiz atmasınlar kafi.

Eğer, Greg Stiemsma blok koymadan ve 4'den fazla rebound almadan maçı bitirirse haftayı 7-2 galip bitiriyorum.Haydi beline kuvvet Aminu!

Hafta başlamadan 6-3'ü hedeflemiştim olacak gibi. McGee sakatlanmış Mozgov'u alacaktım haftalık oyuncu alma limitim dolmuş, yarın alırım diyodum kapmışınız bile :(

5-3 öndeyim ama muhtemelen kaybederim. Maç fazlalığı dezavantajıyla 5-4 vey 6-3 kaybederim gibi duruyor Sarper'in oyuncularının maşallahı var her gün oynuyorlar :)