• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yakup Sekizkök

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Ayrıca bahçeşehir'in kulüp kültürüyle taraftar gücüyle bizimki aynı değil. Onlar neticede bir müessese kulübü ve bu halleriyle bile şu anda bizden iyiler. Bizim sorgulamamız gereken bu sen büyük bir camiasın bahçeşehirle aynı parayı harcasan bile taraftar gücünle, geleneğinle onlardan daha iyi olman gerekirken sen daha kötüsün ve daha kötü yönetiliyorsun.

Stajyer, yamak ya da beden eğitimi öğretmeni niye hakaret olsun? bunlar çeşitli mesleklerden mesleki terimler.. Sonuçta bir şeyi hakaret olarak kabul edebilmemiz için dava açıldığında hakaret olarak değerlendirilebilir bir şey olması lazım. Herhangi bir küfür ya da argo yokken her şeyi hakarete varan şeklinde değerlendirmemek lazım.

Sonuçta ben 20 yıldır bu forumdayım ve kötü niyetli şeyler yazdığımı da düşünmüyorum fakat özgür bir şekilde eleştirimizi de yapabiliyor olmamız lazım.

Ayrıca Yakup Bey'in hala koçluk yapıyor olması da sana, bana, bu foruma ve hatta tüm taraftara hakarettir. Olaya bir de böyle bakmak lazım.
Dediğiniz sıfatların küçük düşürücü olduğu malumdur. Davalık bir mevzu ile gönül işi verilerek yapılan bir ortamı aynı tutmanın hiçbir alakası yok. Bende 20 senedir bu forumdayım. Benden önceki yöneticiler benim kadar müsamahakar olmazdı bu tip konular hakkında. Ne olursa olsun Galatasaray temsiliyetindeki bir insana bu tip tutumlar, forumun yıllardır sunmuş olduğu taraftar kültüründen uzaktır. Burada sayfalarca eleştiri var, hiçbirine dokunulmadıysa bundan sonra da nitelikli eleştirilere elbet dokunulmayacaktır.

Tekrar tekrar dediğim gibi. Bende kendisinin görevde kalmamasını düşünenlerdenim. Ama bu demek değil ki iş eleştiriden çıkıp sadece kişiye söz söyleme işine dönsün.

Dediğiniz sıfatların küçük düşürücü olduğu malumdur. Davalık bir mevzu ile gönül işi verilerek yapılan bir ortamı aynı tutmanın hiçbir alakası yok. Bende 20 senedir bu forumdayım. Benden önceki yöneticiler benim kadar müsamahakar olmazdı bu tip konular hakkında. Ne olursa olsun Galatasaray temsiliyetindeki bir insana bu tip tutumlar, forumun yıllardır sunmuş olduğu taraftar kültüründen uzaktır. Burada sayfalarca eleştiri var, hiçbirine dokunulmadıysa bundan sonra da nitelikli eleştirilere elbet dokunulmayacaktır.

Tekrar tekrar dediğim gibi. Bende kendisinin görevde kalmamasını düşünenlerdenim. Ama bu demek değil ki iş eleştiriden çıkıp sadece kişiye söz söyleme işine dönsün.
Hepimiz birbirimizi en azından ismen tanırız zaten. Dolayısıyla kasıtlı olarak küçük düşürücü bir yorum yapmayacağımı biliyor olman gerekir ama sonuçta küfür olmadıkça eleştiri, düşünce özgürlüğü olarak bakmak lazım. Önder de dahil hiçbir yöneticiyle bir sorunum olmamıştır. Bir tek Murat zamanında biraz despottu. Ona bile birçok şeyi söyler onu da eleştirirdik.

Ki bu forumda zamanında Murat Özyer'e çok daha ağır şeyler söylenirdi. Çünkü o da Yakup'la benzer bir tavır takınıyordu. Yani Murat Özyer'ler Yakup'lar bitmedikçe taraftar tepki gösterecektir.

Hepimiz birbirimizi en azından ismen tanırız zaten. Dolayısıyla kasıtlı olarak küçük düşürücü bir yorum yapmayacağımı biliyor olman gerekir ama sonuçta küfür olmadıkça eleştiri, düşünce özgürlüğü olarak bakmak lazım. Önder de dahil hiçbir yöneticiyle bir sorunum olmamıştır. Bir tek Murat zamanında biraz despottu. Ona bile birçok şeyi söyler onu da eleştirirdik.

Ki bu forumda zamanında Murat Özyer'e çok daha ağır şeyler söylenirdi. Çünkü o da Yakup'la benzer bir tavır takınıyordu. Yani Murat Özyer'ler Yakup'lar bitmedikçe taraftar tepki gösterecektir.

Zamanında Murat Özyer'i de Zafer Kalaycıoğlu'nu da Ömer Yalçınkaya'yı da bir çok insanı da çok sert eleştirdik. Bu doğru. Ama aradaki fark bu insanlara bir lakap, sıfat takmadan kaliteli ve nitelikli eleştiriler olmasıydı. Benim de tek derdim sosyal medyanın getirmiş olduğu dezenformasyonu olabildiğince forumdan uzak tutmak ve yıllardır süre gelen forumun kültürünü muhafaza etmektir.

Geri