• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yakup Sekizkök

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Ayrıca bahçeşehir'in kulüp kültürüyle taraftar gücüyle bizimki aynı değil. Onlar neticede bir müessese kulübü ve bu halleriyle bile şu anda bizden iyiler. Bizim sorgulamamız gereken bu sen büyük bir camiasın bahçeşehirle aynı parayı harcasan bile taraftar gücünle, geleneğinle onlardan daha iyi olman gerekirken sen daha kötüsün ve daha kötü yönetiliyorsun.

Stajyer, yamak ya da beden eğitimi öğretmeni niye hakaret olsun? bunlar çeşitli mesleklerden mesleki terimler.. Sonuçta bir şeyi hakaret olarak kabul edebilmemiz için dava açıldığında hakaret olarak değerlendirilebilir bir şey olması lazım. Herhangi bir küfür ya da argo yokken her şeyi hakarete varan şeklinde değerlendirmemek lazım.

Sonuçta ben 20 yıldır bu forumdayım ve kötü niyetli şeyler yazdığımı da düşünmüyorum fakat özgür bir şekilde eleştirimizi de yapabiliyor olmamız lazım.

Ayrıca Yakup Bey'in hala koçluk yapıyor olması da sana, bana, bu foruma ve hatta tüm taraftara hakarettir. Olaya bir de böyle bakmak lazım.
Dediğiniz sıfatların küçük düşürücü olduğu malumdur. Davalık bir mevzu ile gönül işi verilerek yapılan bir ortamı aynı tutmanın hiçbir alakası yok. Bende 20 senedir bu forumdayım. Benden önceki yöneticiler benim kadar müsamahakar olmazdı bu tip konular hakkında. Ne olursa olsun Galatasaray temsiliyetindeki bir insana bu tip tutumlar, forumun yıllardır sunmuş olduğu taraftar kültüründen uzaktır. Burada sayfalarca eleştiri var, hiçbirine dokunulmadıysa bundan sonra da nitelikli eleştirilere elbet dokunulmayacaktır.

Tekrar tekrar dediğim gibi. Bende kendisinin görevde kalmamasını düşünenlerdenim. Ama bu demek değil ki iş eleştiriden çıkıp sadece kişiye söz söyleme işine dönsün.

Dediğiniz sıfatların küçük düşürücü olduğu malumdur. Davalık bir mevzu ile gönül işi verilerek yapılan bir ortamı aynı tutmanın hiçbir alakası yok. Bende 20 senedir bu forumdayım. Benden önceki yöneticiler benim kadar müsamahakar olmazdı bu tip konular hakkında. Ne olursa olsun Galatasaray temsiliyetindeki bir insana bu tip tutumlar, forumun yıllardır sunmuş olduğu taraftar kültüründen uzaktır. Burada sayfalarca eleştiri var, hiçbirine dokunulmadıysa bundan sonra da nitelikli eleştirilere elbet dokunulmayacaktır.

Tekrar tekrar dediğim gibi. Bende kendisinin görevde kalmamasını düşünenlerdenim. Ama bu demek değil ki iş eleştiriden çıkıp sadece kişiye söz söyleme işine dönsün.
Hepimiz birbirimizi en azından ismen tanırız zaten. Dolayısıyla kasıtlı olarak küçük düşürücü bir yorum yapmayacağımı biliyor olman gerekir ama sonuçta küfür olmadıkça eleştiri, düşünce özgürlüğü olarak bakmak lazım. Önder de dahil hiçbir yöneticiyle bir sorunum olmamıştır. Bir tek Murat zamanında biraz despottu. Ona bile birçok şeyi söyler onu da eleştirirdik.

Ki bu forumda zamanında Murat Özyer'e çok daha ağır şeyler söylenirdi. Çünkü o da Yakup'la benzer bir tavır takınıyordu. Yani Murat Özyer'ler Yakup'lar bitmedikçe taraftar tepki gösterecektir.

Hepimiz birbirimizi en azından ismen tanırız zaten. Dolayısıyla kasıtlı olarak küçük düşürücü bir yorum yapmayacağımı biliyor olman gerekir ama sonuçta küfür olmadıkça eleştiri, düşünce özgürlüğü olarak bakmak lazım. Önder de dahil hiçbir yöneticiyle bir sorunum olmamıştır. Bir tek Murat zamanında biraz despottu. Ona bile birçok şeyi söyler onu da eleştirirdik.

Ki bu forumda zamanında Murat Özyer'e çok daha ağır şeyler söylenirdi. Çünkü o da Yakup'la benzer bir tavır takınıyordu. Yani Murat Özyer'ler Yakup'lar bitmedikçe taraftar tepki gösterecektir.

Zamanında Murat Özyer'i de Zafer Kalaycıoğlu'nu da Ömer Yalçınkaya'yı da bir çok insanı da çok sert eleştirdik. Bu doğru. Ama aradaki fark bu insanlara bir lakap, sıfat takmadan kaliteli ve nitelikli eleştiriler olmasıydı. Benim de tek derdim sosyal medyanın getirmiş olduğu dezenformasyonu olabildiğince forumdan uzak tutmak ve yıllardır süre gelen forumun kültürünü muhafaza etmektir.

Kültürden bahsedilmişken asıl "istifa kültürü " gelismeli şu memlekette . (Her alanda böyle, otelde 79 kişi yanarak öldü, bir tane istifa olmadığı gibi) Profesyonel bir meslek olan basketbolda da istifa diye bir kurum olmalı.
Bazı sıfatları, lakapları kendilerine layık görmeyenler çıkıp adam gibi istifa etseler lakap takmak ,aşağılamak şöyle dursun, saygı duyulan bir insan olarak anılırlar. İstifa etmek de bir şekilde kulübe hizmet etmektir
Geçen sene BJK serisi sonrası koç olmadığı belli olduğu halde fazladan aylardır koltuğa yapışan birisi saygı beklememeli. Kimsenin de durduk yere bu başlığa girip de yorum yazmaya meraklı olduğunu sanmıyorum.

Kültürden bahsedilmişken asıl "istifa kültürü " gelismeli şu memlekette . (Her alanda böyle, otelde 79 kişi yanarak öldü, bir tane istifa olmadığı gibi) Profesyonel bir meslek olan basketbolda da istifa diye bir kurum olmalı.
Bazı sıfatları, lakapları kendilerine layık görmeyenler çıkıp adam gibi istifa etseler lakap takmak ,aşağılamak şöyle dursun, saygı duyulan bir insan olarak anılırlar. İstifa etmek de bir şekilde kulübe hizmet etmektir
Geçen sene BJK serisi sonrası koç olmadığı belli olduğu halde fazladan aylardır koltuğa yapışan birisi saygı beklememeli. Kimsenin de durduk yere bu başlığa girip de yorum yazmaya meraklı olduğunu sanmıyorum.
Hocam istifa kültürü tabi ki olmaz bu durumdaki kişilerin bir çoğu zaten haketmediği konumlarda oturuyor. Özellikle Coachlar sözleşmelerine sağlam tazminat maddeleri koyduruyor bu da istifalarda belirleyici olduğundan işlerine gelmediği şekilde ayrılmaya yanaşmıyorlar. Kulüpler bu konuda gerekli önlemleri almalı ki bizlerde böyle basiretsiz coachlara daha fazla tahammül etmek zorunda kalmayalım.

Biterse bakarız işte ona:) olmamış bir olayla ilgili şimdiden konuşmanın anlamı yok. Bir de onu bahçeşehir taraftarı düşünsün tabi ki Galatasaray'a baktığım kadar dikkatli bakmıyorum bahçeşehir'e ama şu anda gördüğüm bir problem yok sezon sonunda zaten duruma bakılır.

Yakup Sekizkök'ün durumu aynı değil 2 sezondur görevinin başında ve verdiği bence hiçbir şey yok. Bir de bu yorumların hepsi zaten subjektif. Yakup bcl kazansa da benim görüşüm değişmeyecek. Benim nezdimde kredisini tüketti.

Boşver bakmayalim hocam :) iyi forumlar

Kusura bakmayın ama o zaman beceriksiz de küçük düşürücü bir yakıştırma. Asla katılmıyorum. Stajyer demek küçük düşürücü falan değil. Adamın deneyimi yok ne denecek başka? Yerine tabir mi var? Bu kadar takıntılı olmayın bu konuya. Deneyimi olmayan, direkt koçluğa gelen her kimse stajyerdir. Bunun küçük düşürücü bir tarafı yoktur.

Kusura bakmayın ama o zaman beceriksiz de küçük düşürücü bir yakıştırma. Asla katılmıyorum. Stajyer demek küçük düşürücü falan değil. Adamın deneyimi yok ne denecek başka? Yerine tabir mi var? Bu kadar takıntılı olmayın bu konuya. Deneyimi olmayan, direkt koçluğa gelen her kimse stajyerdir. Bunun küçük düşürücü bir tarafı yoktur.

Hasan Bey, forumumuz 1998 yılından beri ayaktadır. 1998 yılından beri eleştiriden de geri kalmadığımız gibi Galatasaray'a dair ne varsa saygıdan da kusur etmedik. Bu böyle geldi böyle de gidecek. Eğer buna rağmen hala bu tavırda ve söyleminizde ısrar edecek olursanız ve ben kaliteli veya nitelikli eleştiri yapamam diyecek olursanız bu hal ve vaziyetinizi forum dışında sergilemeniz gerekmektedir. Eğer kendimi kontrol edemem, bu tip yazılara devam ederim diyecek olursanız da ben veya başka bir yönetici arkadaşım size gerekli yardımı sunarız, sorun değil.

Yakup sekizkök, gerçekten bizim takıma zarar veriyor vermeye devam edecekte.hadi geçtik onu. yönetim bu gidişatın sorumluları arasında olan bu zatı muhteremi takımın başında tutmakta niçin bu kadar ısrar eder? anlamış değilim...

Meeks'in kullanımına dair sezonluk, ötesinde ömürlük bir boy verecek. Abdi İpekçi'de Basketbol Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmak vezir, Abdi İpekçi'de Basketbol Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kaybetmek ise rezil eder.

Zeljko Obradovic dışında, yerine bir tane tutarlı isim önerilebildiğini duymadım geldiği günden bu yana. Bizler de fikir telakkisinde alternatif sunamıyoruz. Topluca Beşiktaş erkek basketbol takımıyla yaşadığımız ortamda, gidip de Dusan Alimpijevic'in kontratını kırdırabilecek halimiz yok.

Geri