• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yalçın Dümer Sorunsalı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni anonscumuz Ted kolejin mac anonslarini yapan Oğulcan Berk oldu.

Forumda begenilmisti. Umarim güzel iş çıkarır.

Gözümüz aydın. Hayırlı olsun :)

Valla inanmaz sevindim bu habere,cidden basketbol takımına lebron gelmiş kadar sevindim,oyuncu isimlerini telaffuz edememesine ek olarak maçı hiç ateşleyemiyordu...hayırlısı olsun

Yalçın Dümer'in bütün anons rezillikleri bir yana, şampiyonluk kutlamaları esnasında oyuncularımızın adlarını anons ederkenki böğürüşlerini hiç unutmayacağım. O an şampiyonluk sevincimi tek başına zehir etmişti adam resmen, ne kabustu o öyle.

Yeni anonsçuyu tanımıyorum ama hayırlı olsun. Bana göre FB'nin anonsçusundan sonraki en iyisi Banvit'in anonsçusu Murat Karpuz'du, onla da kadın takımımızın maçlarında görev yapması için anlaşıldığı söyleniyor. Keşke kendisi erkek takımının anonsçusu olsaydı.

Vala sonunda oh dediğim haber oldu tanımıyorum erkek takımımızın anonscusunu ama en dibi gördüğümüz için her şey olumlu gelecektir gözüme :)

Erkek takımında Oğulcan Berk,Kadın takımında Murat Karpuz. Allahım Brezilya mı :)

Yalçın Dümer´e görevi süresince hep daha iyi olmak adına harcadığı yoğun mesai için teşekkür ederiz!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri