Yalçın Dümer Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalçın Dümer birde para mı istiyor? Şube bu adama muhtaç mı acaba? Binlerce kere yazıldı, Bu arkadaş bu işi bilmiyor bilmediği içinde sadece bağırıyor. Yurt dışından bir arkadaşımı maça götürdüm adam üç gün kendine gelemedi yalçın dümerin ingilizcesinden :)

İş bilmemek bir yana işine saygısı da yok Yalçın Dümer´in.

Ama biz burada boşuna nefes tüketiyoruz. Bu kadar tepkiye rağmen şubede "acaba" sorusu bile canlanmadı. Daha doğrusu canlandığı anda öldürdüler o düşünceyi.

Senelerdir Yalçın Dümer'den çekmediğimiz kalmadı. Oyuncu isimlerini rezil şekilde söylemesi yetmiyormuş gibi basketlerde adeta böğürmesi, ses kontrolündeki felaket hali (brutal resmen), İngilizce kelimelerdeki belirgin telaffuz hataları (zapstutişın vs.) bıktırdı artık.

Bu konuyu ciddiye almamız gerektiğini düşünüyorum. 15-16 ay önce bu konuda Murat Karpuz ismini ortaya atmıştım. O konuda güzel gelişmeler olduğunu öğreniyoruz çok şükür. İnşallah Galatasaraylı arkadaşımız Murat Karpuz'u hak ettiği yerde görebiliriz.

#ÇareMuratKarpuz =D

Murat Karpuz halen bir yer ile anlaşmamışken nedense hala bekliyoruz. Yalçın Dümer'den çok memnunuz anlaşılan!

Biri baskı mı dedi ? Koç Özyer'i twitterdan bu konuda öyle bir bunaltacağım ki, ya beni engelleyecek ya da beni bile anonscu yapacak duruma gelecek :) !

Muhtemelen Banvit ayarlamıştır, malum turnuvanın eski adı da Banvit-TÜBAD turnuvası idi.

Okulu bittiği için Murat Karpuz'un Bandırma ile bi işi kalmadı diye biliyorum ki Twitter'da eskiden Banvit Anonsörü yazardı artık Basketbol Anansörü yazıyor. Yalçık Dümer'in yerine 10 defa, 100 defa isterim Murat Abi'nin olmasını o anonsör koltuğunda

Bu arkadaş eğer gelebilecek ise bu saatten sonra Yalçın Dümer bir daha orada anons yaparsa bu bir rezalettir!

Malum, şubemizde işini iyi yapamayan torpilli insanların bırakıp gittiği, gideceği görülmemiş. Nerden bilmiyorum ama Yalçın Dümer'in torpili kesilirse TÜBAD Turnuvasında çok iyi bu işi yapan Murat Karpuz bu görevi alabilir. Dualarınızı eksik etmeyin!

Hem koyu bir Galatasaraylı hem de işini gerçekten çok iyi yapıyor Murat Abi. Galatasaray anonsörlüğü yakışır gerçekten ona. Şube 40 yılda bir doğru iş yapsa da onu yeni Anonsörümüz yapsa.

Belki en iyisi değil ama mevcut isimden çok çok daha iyi olduğu kesin. Ve seyirciyle bütünleştiğinde çok daha güzel işlere imza atabileceği izlenimi bıraktı ekran başında.

Hazır İpekçi´ye ufak ufak ısınmışken Murat Karpuz, hiç bırakmasın mikrofonu.

Yalçın Dümer'i kulupte tutan bizim bilmediğimiz kişiler/etkenler olmalı. O açıdan tepkimizi, talebimizi ortaya koyalım ama fazla da umutlanmayalım

Yeni anonscumuz Ted kolejin mac anonslarini yapan Oğulcan Berk oldu.

Forumda begenilmisti. Umarim güzel iş çıkarır.

Gözümüz aydın. Hayırlı olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...