arkadaşlar yanlış yapıyoruz oyuncuya hocaya yüklenmekle daha hiçbirşey bitmedi lütfen eski mevzuları bu güne bağlamayın...
DESTEK
DESTEK
Iyi´de nereye kadar?erenbekdemir' Alıntı:DESTEK
imazamı attımEren Aydın' Alıntı:. Bu kadar emeğe desteğe rağmen her yıl yerimizde saymaya gösterilen tepkidir bu ve hiç bir şeyin değişmeyeceğini bildiğimiz için verdiğimiz tepkidir...
ben bu oyunculara destek vermem(hosleye ayrı bi sevgim var yeri ayrı tabi) nerde geçen seneki hite tek başına maçta aldırır herşeyi yapar adam o çünkü of off(dee,gaines,owens) sözde ondan iyi olan graveside görüyoz takımın afedersiniz içine ediyolar hep berabererenbekdemir' Alıntı:DESTEK
Emre Evren İçöz' Alıntı:ben bu oyunculara destek vermem(hosleye ayrı bi sevgim var yeri ayrı tabi) nerde geçen seneki hite tek başına maçta aldırır herşeyi yapar adam o çünkü of off(dee,gaines,owens) sözde ondan iyi olan graveside görüyoz takımın afedersiniz içine ediyolar hep berabererenbekdemir' Alıntı:DESTEK
Emre Evren İçöz' Alıntı:ne çabası ya hangi büyük maçta var graves?
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:[quote="Emre Evren İçöz":2khtuj7o]ne çabası ya hangi büyük maçta var graves?
O dediğiniz kimseye baskı yapmaya gerek yok. Paran ve planın olursa o tipte adam zaten gelir. Adnan Polat'a yapılacak tek baskı gelecek sene sağlam bir anlaşma yapıp, takımı ehil kişilere emanet etmesidir.Erman Korkmaz' Alıntı:Taraftar olarak Adnan Polata yogun bir baski,protesto seklinde hareket edersek,ve yonetim bizim sesimizi duyarsa o zaman seneye Solomon tarzi winner oyunculara sahip olabiliriz.