Yarı Final 1. Maç Galatasaray: 71 - Panküp Kayseri: 63

Alkol insanın uykusunu getirir derler hele de anasonlu bir alkol olursa, vicdan azabı ise tam tersi bir etki yaratırmış!

Aras´ın yazısını okuduktan sonra bilgisayarı kapatıp kafayı yastığa koydum. Gözlerimin kapanmasını beklerken de basketbol takımlarımız adına sezonun muhasebesini yaptım kendi adıma. Erkek basketbol takımına hak ettiği değeri verdiğimi düşünüyorum ama kadın basketbol takımı için... Vermemişim ki uykum kaçtı, bilgisayarı açtım tekrar...

Bu sezon 3-4 kez canlı destekledim takımımızı İstanbul´da. Ama bir kez onlara özel gittim, o da sezon başındaki Cumhurbaşkanlığı Kupası finali için. Diğerlerinde otobüse ya 3 saat erken bindim ya da 3 saat geç ayrıldım salondan. Kayseri deplasmanına gidecektim, organizasyon iptal olunca vazgeçtim ama sonuçta gitmedim. Gidemedim değil de gitmedim sözünü yazmak o kadar ağır geldi ki şimdi...

Bu vicdan azabıyla Kayseri deplasmanı yapardım play off maçlarında ama ikisi de hafta içi. Hoş serinin üçüncü maça kalmayacağını tahmin ve umut ediyorum. Sonrası zaten final, herkes gider... Gerçi maçlar hafta içine denk gelirse kupayı kaldıracağımız maç da olsa gelememe ihtimalim mevcut ama... Neyse, borcum borç.. Yazsın Ceyhun Hoca, Müge Hanım, Işıl, Bahar, Tamika, Seimone, Fowles... Abdi İpekçi´nin bir köşesine, seneye öderim. Gitmesinler sakın bir yere!
 
Ben inanıyorum ki kızlarımızın taraftara en çok ihtiyacı olduğunda o salon mahşer yeri gibi olacaktır. Şimdilik salona koşan binlerle beraber işlerini görüyor kızlar, yakında salona dolan onbinler onlara işlerini yapmakta kolaylık sağlayacaktır.

Benim dikkatimi çeken nokta, bu forumda gerçekten çok aklı başında ve yeri geldiğinde tarafsız gözle yazabilen insanlar var. Ve hemen herkesin şu maçla ilgili hemfikir olduğu hakem hataları. Herhalde hiçbir maçtan sonra bu denli hakem konuşulmamıştı. Bundan sonraki maçlar için ciddi can sıkıcı bir durum. Hakem arkadaşlarımız inşallah her takım için artık daha dikkatli olurlar çünkü telafisi olmayan maçlara gelmek üzereyiz.
 

Üst