• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yarı Final 4. Maç | Beşiktaş Milangaz 84 - 73 Galatasaray MP

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:26
iyi savunma aslanlar bu maç şampiyonluk maçımız olacak.

Ya Arroyo'ya basket faulse artık. Bırakın Allah'ınızı severseniz öyle hakemliği. Bu hakemler ne hikmetse en ateşli tribün olan bizim sahamızda etki altına girmiyorlar anlamıyorum. Kırmızı rengine mi alerjileri var ki

hakemler çalışmaya başladı yine herşeye ve herkese rağmen seri abdi ipekçiye taşınacak inanıyoruz aslanlar size....

Hakem dogramasi devam ediyor. Göksenine 4. Yü çaldılar alakası yok. Bu macı yönetemeyecek hakemin ne ısı var"....

Kendi sahamızdaki en ufak küfürde anons yapılarak taraftar gerdiriliyor. Bu Sinan Erdem'de niye anons yapılmaz ki? Yeter artık ya.

50 - 56 öndeyiz hocamızın dediği gibi hakemler atmosfere yenilmezse bu maçı alacağız.

nerden denk gelir bu hakemler bize

OFff yine saçmalamalar başladı

Bu maçı da kafa kafaya getirdik valla diyecek hiçbir şey yok !!!

Sözün bittiği yer.....

Malesef maç çok sıkıntılı bir noktaya geldi.

İlaç gibi geldi Djedovic'in bu 3lüğü

biz getirmedik hakemler getirdi ama aslanlar bu çirkef oyunu bozacak eminim inanıyoruz aslanlarımıza ...

iyi savunma ve maç gelecek ben rahatım...

Yine 3. periyotta biz dağıttık. Hakem dağıttı. Fark 1 haydi aslanlar, az birşey kıpırdansanız vurup geçeriz.

Adamları havaya biz soktuk şu maçta da. Tesellimiz 3. çeyrek de o kadar da kötü geçirmedik. Rutin bir son periyot performansımız maçı getirir. Hadi dayanın biraz daha

Full bir salonda oynuyoruz bu maçı kimse kolay olmasını beklemesin zaten ama biz bu maçı alacağız!

Son çeyreğe 59-58 önde giriyoruz.

Bütün bir sezonun emeği 10 dakikalık son periyodun ardından belli olacak.

Saçmalamayın yeterki.

iceriden oynarsak alırız bu maçı 3'lük en son düşünülecek şey olmalı. içeri içeri içeri

Geri