Yarışma

Evet bu fotoğraf 2002-2003 sezonundan.
Washington geçen sezon yani 2009-2010 sezonunda Galatasaray' da oynadı.


:))) Arda tyrus mu tyron mu ne ilk adı olan bir washington vardı bizde:)) Ben o Washington'u kastettim Darius'u değil.

Ama bu başlığa girme sebebim gece rüyama girdi. Benim dün gece anlattığım sezon başındaki ligin ilk maçı olan maç değildi bu. Bu maçta Kemal Tunçeri de yoktu :)) Play off maçıydı bu. Sanırım bir sonraki turda Efes Pilsene elenmiştik yarı finalde.
 
Evet şimdi gördüm. 2003 senesiydi sanırım bu maç. Arda Vekiloğlu o eleman. Sezonun ilk maçıydı o maç sanırım. Siyahi eleman da Washington olsa gerek. Biraz sola kaysa ben orlarda bir yerdeyim:) Erdal Bibo'yu o maçtan beri sevmem. Maç boyu Fb öndeydi ama son periyot FB'yi dağıtmıştık. Kemal tunçeri takım kaptanıydı çok sağlam maç çıkarmıştı Kemal Reyizz:))

Sühan abi baya bi karıştırdın maalesef :) evet 2003 senesi ama sezonun ilk maçı değil, feneri elediğimiz çeyrek final serisinin son maçı. hatta yanılmıyorsam 91-78 bitmişti. ben de salondaydım. maçı da biz önde götürmüştük ama kemal tunçeri o sezon bizde değildi, önceki sezonlarda bizde oynadı.
 
2 mesaj altta bende bunu düzelttim zaten dostum:) Ama Kemal Tunçeri 3 ay sonra bizim akdrodaydı. 03-04 sezonunda:) Benim hatırladığımı sandığım o sezonun ilk maçında başlamıştı Erdal Bibo nefretim:))
 
pardon ya dikkatli okumamışım :) erdal bibo oldum olası öyle, halâ da devam ediyo aynı çizgide. evet ertesi sezon geri dönmüştü kemal. hatta ısınırken fenere yapılan küfürlü tezahüratlara eşlik ederdi. malum ahmet cömert'te çok yakındı tribünler. :D
 
Ertesi sezonda Abdi İpekçideydik Ahmet Cömerte Cafe Crown bize sponsor olduktan sonra sezon ortası geçmiştik. Gene sezona abdi ipekçide başlamış olmamıza rağmen. Sanırım 05-06 sezonuydu cafe crown'un sponsor olduğu ilk sezon.
 
evet 2003-2004'te ipekçi'deydik. 2002-2003'te sürekli değiştirdiler bir ipekçi'de bir cömert'te. ama kemal'le ilgili anlattığım kısım 2001-2002 sezonunda yaşanmıştı.
 

Üst