Yazıklar Olsun Milliyet,Hata Düzeltilmeli

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
Biraz önce Milliyet gazetesinin açtım ve 28. sayfasına geldim.Aman Tanım bir de ne göreyim.Galatasaray basket maçının haberi verilmiş ve üzerinde Fenerbahçe maçının resmi var.Koca bir utanç tablosu.Buna mani olalım arkadaşlar.Bu Galatasarayımıza yapılan bir terbiyesizliktir.Milliyet Gazetesinin Galatasaray camiasından özür dilemesini bekliyoruz.Lütfen destek olunuz !

http://www.milliyet.com.tr/2007/10/21/spor/spo13.html

Buyrun İnternet sitesinde bile aynı resim...
 
Bu gazete zaten yıllardır bilinçli Galatasaray taraftarlarınca boykot ediliyor. Bu direnişe kulak asmayıp o gazeteye para vererek 28. sayfasını açanda hiç mi kusur yok!
 
Re:

Onur Yavuz' Alıntı:
Bu gazete zaten yıllardır bilinçli Galatasaray taraftarlarınca boykot ediliyor. Bu direnişe kulak asmayıp o gazeteye para vererek 28. sayfasını açanda hiç mi kusur yok!
Anam kupon biriktiriyor abi :D
 
Abartıyor gibiyiz.Milliyet'in geçmiş hataları vardır fakat bu olayın yanlışlıkla yağıldığı da aşikardır.Uyarı yazısı gerekir fakat terbiyesizlik falan türü laflar epey ağır kaçar.
 
Bu yaptıkları yalnışa en çok kendileri üzüleceklerdir eminim o yüzden fazla abartmaya gerek yok.
 
Çok büyük bir hata, eğer bir maçın yazısının üstüne başka bir maçın resmini koyuyorsanız bu dikkatsizlik ve gazete ayıbıdır... Ne kadar ilgisiz olduklarıda böylece tekrar belli oldu...
 
Hatadır anlarım ama neden fbülker var! neden başka takımların resimleri yanlışlıkla koyulmuyor! Boykot etmeye filan gerek yok ama bizde Gs taraftarıda milliyet gazetesini almaz olur biter...
 
Gökce'nin yazısını 12,5 saat sonra okumama rağmen, fotograf hâlâ yerinde duruyor. Bir düzeltilme dahi olmamış. :?

Konu dışı bir yazı olacak; ama öncelerde sürekli aldığım bu gazeteyi, uzun bir süredir bilinçli olarak almıyorum.

Yalnız, bu bir basım hatasıdır (özentisizlik nedeniyle), fazla abartmamak gerekir.
 
Onur BALCI' Alıntı:
Yalnız, bu bir basım hatasıdır (özentisizlik nedeniyle), fazla abartmamak gerekir.

Bence de bu sekilde. Is bilmez Milliyet spor servisi calısanları bu hataya yol acmıstır.Bu ulkede gazeteci olmak o kadar kolay ki ...
 
arkadaşlar belki tam alakalı değil ama yazmadan edemedim.. hatırlarsanız 1.hafta oynana banvit maçının 2. yarısında bir pozisyon olmuş, hüseyin iki yakın atışı kaçırmış ancak hepsinde de ribaundu almış, en sonunda da basket faul olmuş tufan ile sanıyorum murat gelip arkadan kendisine sarılmıştı.. hürriyet gazetesi de bu olayın bir resmini ertesi gün ufak da olsa koydu.. buraya kadar her şey normal.. anormal olan bundan sonra oynadığımız ve kazandığımız 2 maçta da aynı fotoğrafın kullanılması oldu.. 3 haftadır galatasaray erkek basketbol takımının galibiyetini yazan haberlerde bu fotoğrafı kullanıyorlar.. bir muhabir göndermeye üşeniyorlar.. kimse kendini kandırmasın bütün basın, her şeyiyle fenerbahçe uşağıdır..
 
milliyet ve hürriyet son 5 yıldır fener... tetikçiliğini yapıyor...milliyet gazetesinin genel yayın yönetmenliğini sedat ergin ve hürriyetin genel yayın müdürlüğünü ertuğrul özkök yapıyor bu ikili fene... her platformda savunuyor... aziz yıldırım ve ekibini bi şekilde azat ediyo bunlara son tmsf olayından sonra sabahta eklendi sabah gazetesinin başına ergun babahn geçirildi bu sayede fen... basına inanılmaz baskı yapıp kalemşörlerini bu gazetelerin baş sayfalarına yerleştirdiler bunların başınıda mehmet yılmaz, mehmet demirkol, ergün babahan gibi tetikçiler gelir...bir kere olsun aziz yıldırımın askerlik yolsuzluğu stadın kaçak yapılması,ruhsatın hiç bi şekilde dile getirilmemesi ve en önemliside nihat özdemirin limak şirketler gurubunda yaptığı yolsuzluklar hiç bir şekilde gündememe gelmemiştir daha yazmadığım bunun gibi birçok yolsuzluklar hasır altı edilmiştir bunun en büyük sebebi tayyib erdoğan ve aziz yıldırımın çok iyi ilişkilerde olması...asla hürriyet ve milliyet gazetesine param geçmez nasipte olmas...emin olun ki bu gün onlara giden para bizim askerimize kurşun olarak geri dönüyor...
 
Yayıncılık acısından çok utanmaları gerekiyor.Yalnız ben hatadan çok kasti bir durum sezdim.

Ayrıca resim hala duruyor orada,çok ilginç !
 
Evet resim hala yerinde duruyor :? Gazetecilik gibi önemli bir meslekle uğraşan insanların bu tarz şeylere daha çok özen göstermeleri gerekiyor. Hadi neyse hata yapılır ama yapılan bu hatanın düzeltilmemesi çok daha vahim bir durum. Ne yapmaya çalıştıklarını anlayamadım doğrusu :?
 

Üst