Re: Eurocup Grubumuz; Panellinios, Cantu, Gasterra
Şimdi formata göre konuşursak.
Son 16ya kaldığımız 4lü 4 grup oluşacak.Bizim grubu düşünürsek;
Yeni oluşacak K Grubu;
E1(
Galatasaray)
F2
G2
H1
F2(
Asefa Estudiantes geleceğini düşünüyorum çünkü Benetton 5-0 la grup liderliğini garantiledi ve son maçını evinde PAOKla oynuyor ve kaybedeceğini sanmıyorum 6-0 la grup birinci olarak çıkacaklar.Asefa Estudiantes evinde galibiyeti olmayan Chorale Roanne ile maça çıkacak ve gruptan çıkmak için kesinlikle kazanması lazım bu maçı kazandıktan sonra PAOK un yenilmesini beklicek.Bennettonun PAOKu yeneceğini farzedersek aynı puana sahip Asefa Estudiantes/PAOK ikilisinden 2li averajı iyi olan(77-72/88-77) Asefa Estudiantes rakibimiz olur.)
G1(Bu grupta iş çok karışık şuan 3/2 galibiyetli 2 takım var(
Hapoel Jerusalem-CEZ Nymburk).Şuan Hapoel 2li averajla(91-82/67-73) 1.sırada. 2sininde son maçı evinde 2side kazanırsa Hapoel gelir.2side yenilirse yine Hapoel gelir.Hapoel kazanır CEZ Nymburk yenilirse Hapoel gelir.CEZ Nymburk yener Hapoel yenilirse CEZ Nymburk gelir. Bu sonuca göre %75 Hapoel gelir.)
H2(Alba 5-0 la lider durumda.2 sıradaki Pepsi Casertanın 3/2 Galibiyetle 2.sırada son maçta yenilse dahi 2li averajla Krasnye Krylia nın önünde olduğu için kesin olarak rakibimiz
Pepsi Caserta)
Buna göre oluşan K grubu;
GALATASARAY
Asefa Estudiantes(İspanya)
Hapoel Jerusalem(İsrail)
Pepsi Caserta(İtalya)
Sonuç olarak böyle bir grupta Hapoel Jerusalem ile son 8e kalırız diyorum.
Biraz uzun bir analiz oldu idare edin
Doğruluk payı %99.9 dur. 8)