Yeni Grubumuz; Estudiantes, Caserta, Nymburk

  • Konbuyu başlatan Dogan Erkal
  • Başlangıç tarihi
Re: Eurocup Maceramız

Onur ısrarla abi İspanya´ya gidiyor muyuz deyip duruyor ama bildiğim kadarıyla finallerin yeri belli değil henüz. Bu kupaya katılış maceramız aklıma geldikçe, son anda Avrupa Şampiyonasına davet edilip kupayı kaldıran Danimarka´yı yad ediyorum.

Gruptan çıkacağımıza yönelik şüphem yok ama 1. bitirmek avantaj sağlayacaktır bizim için. Bu nedenle işi sıkı tutmakta fayda var. Caserta ve Nymburk deplasmanlarından galibiyet çıkarabiliriz. Evde maç kaybetmemek gerek tabii.
 
Re: Eurocup Maceramız

Unics Kazanla çeyrek yada yarı finalde karşılaşma durumu var. Yarı final tarafsız saha olacağından grup birincisi olup Kazanla -onlarda grup birincisi oldukları takdirde- yarı finalde oynamak daha iyi olur.

Gruptan lider çıkacak güçteyiz. Deplasman fobisi var yalnız takımda, çoğu maçı kaybettik (Panellinos, Petersburg, Karşıyaka, Cantu, Karşıyaka, Efes) yada son topta kazandık (Trabzon,GasTerra). Abdi İpekçideki ezici oyunumuzu deplasmanda biraz gösterebilsek F4 hayal değil
 
Re: Eurocup Maceramız

Telefondan girdiğim için gruplari tam inceleyemedim, bilgisayardan girince daha düzgün bi yorum yazacagim. Bence içeride tüm maclarimizi kazaniriz. Liderlik için en az 1 deplasman galibiyetine ihtiyacimiz olcak. Nymburk deplasmanindan galip cikabilecegimizi düşünüyorum. Bu formumuzda cok ciddi düşüş olmazsa bence 2. kez bu turnuvada Final Four oynariz bence..
 
Re: Eurocup Maceramız

sahamızda tüm maçları alıcağımızı düşünüyorum.Deplasmanda caserta sorun çıkarmaz.Grubumuzdaki diğer takımlar bence birbirlerini yenerler,4galibiyet bile yetebilir bize liderlik için.İkinci bitirdiğimiz takdirde kazan gelicek ve emin olun onları elemek çok ama çok zor.Şuan ligde liderler.2-3 ay sonra ne olur bilmiyorum ama onlarla ne kadar geç karşılaşırsak o kadar iyi.kanaryada sahasında iyi takım ikili maçlarda eleriz.
 
Genel olarak her üç rakibimizinde çok baskın takımlar olmaması güzel ama öte yandan hiçbiri de hafife alınacak takımlar değiller Örneğin ,Cajasol ve HApoel'in bulunduğu gruptan grup lideri olarak Nymburk'un gelmesine bende sevindim ama öte yandan o gruptan lider çıkmaya başardılar asla çantada keklik bir takım değil.
 
Re: Eurocup Maceramız

Timur Saglam' Alıntı:
Petr Benda'yı rahatlıkla izleyebileceğim yani, sevindim.

Emin değilim,yaklaşık 2 aydır oynamıyormuş sakat olabilir tabi bizim maçlara kadar iyleşedebilir.

EKleme :Sakatlanmış (minimum bir ay oynayamayacak denmiş zamanında) ama bizim maçlarda oynayabilir belki.
 
Kazan'da ne kadro varmış öyle dedim ilk baktığımda . Ama şöyle bir düşündüm de Lydlay ve Minard çok böyle aman aman oyuncular değiller baş edilmeyecek kadar. McCarthy zaten Dinamo günlerindeki gibi değil. Lampe de Polonya'daki şampiyonadaki gibi oynamayacaktır o gaz kolay gelmez. Rizvic ise geçen sene Azovmash maçında Ahmet Cömert'te Rancik tarafından denize dökülmüştü . 39 atmıştı Rancik net hatırlıyorum ve Rizvic cidden perişan olmuştu. Benchleri ise iyi gibi duruyor. Samoylenko ve Pashutin zaten okeye dönüyorlar artık o şampiyon Rusya'nın ilk beşindeki Samoylenko artık yok hatta bu sene takımda bile yoktu .(bana kalsa gözüm kapalı alır Bykov'un yanında oynatırdım o ayrı ) Vranes zaten klasik beynim yok ama boy bende ekolünden geliyor. Nba filan denemişti bi ara o zamanlar çocuktur Nba live 2003'te iyi iş yapardı :) Ben olsam iç sahadaki aşırı iyi düzenime güvenir çeyrekte isterdim Kazan'ı. Tarafsız sahada kadro kalitesi ortaya çıkar ve bizden iyiler kalite olarak. Bir de size handikapımız olur bu eşleşmede. Gerçi adam 2.30 yedek pivot , 2.12 4 numara ve şutu da var. Nasıl eşleşeceksin bu adamlarla hele ki Eurocup'ta.
 
Deniz Baskın' Alıntı:
Ben olsam iç sahadaki aşırı iyi düzenime güvenir çeyrekte isterdim Kazan'ı. Tarafsız sahada kadro kalitesi ortaya çıkar ve bizden iyiler kalite olarak.

Deplasmanda avrupada panellios ve cantuya( belki yedek kadro çıktık ama sonuçta bi alışkanlıktır) yenildik,grubun en güçsüz takımını groningeni tek sayıyla yendik.Ligde karşıyaka-efese yenildik.Bu şartlarda rusyada nasıl kazanıcaz :D
 
Anıl Yılmaz' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":1efsivlk]Ben olsam iç sahadaki aşırı iyi düzenime güvenir çeyrekte isterdim Kazan'ı. Tarafsız sahada kadro kalitesi ortaya çıkar ve bizden iyiler kalite olarak.

Deplasmanda avrupada panellios ve cantuya( belki yedek kadro çıktık ama sonuçta bi alışkanlıktır) yenildik,grubun en güçsüz takımını groningeni tek sayıyla yendik.Ligde karşıyaka-efese yenildik.Bu şartlarda rusyada nasıl kazanıcaz :D[/quote:1efsivlk]


Ben Denize katılıyorum,asla yenilmeyecek bir takım değil Kazan...Kendi sahamızda ciddi bir fark oluştururuz deplasman da da o farktan daha aşağıda bir yenilgi ile turu geçeriz ;)

Bence de çeyrek finalde karşılaşmamız gerektiğini düşünüyorum kazan ile,hazır maçlar çift maçlı eleminasyon sistemine göre yapılıyorken(tabi gruptan çıkarsak ki ben takıma güveniyorum :) )

Grubumuza gelecek olursak içerideki 3 maçı kazanıp deplasmanda 1 galibiyet bile çıkarırsak gurubu lider tamamlarız...
 
Kazanı daha önce izlemedim ama niye bu kadar çekiniyor arkadaşlar onu da anlamadım. Efes ve Fenerbahçe Euroleague takımı onlarla ligimizde oynarken bu kadar çekiniyormuyuz?

Bence tek sorun bir üst turda karşılaşırsak Kazana ulaşım olabilir. Coğrafi bakımdan çok zor ulaşımı olduğunu duymuştum. Onun dışında bir problem göremiyorum ben. Bizden daha bütçeli, daha iyi oyunculardan kurulu bir takım olabilir. Ama dediğim gibi 3-4 katı bütçemiz olan takımları da görüyoruz.

Öncelikle şu grubu bir geçelim de, sonraki seviyeleri o zaman daha ayrıntılı düşünebiliriz..
 
Gayet deplasmandan çıkabiliriz bence bu kadar korkulcak bir durum değil. Avrupa'da kağıt üstünde 3 maçta 2 yenilgimiz olsa da bence 1 yenilgi var, Cantu maçını o kadroyla 3 farkla yitirdik yani. Estudiantes deplasmanında bence yüksek ihtimal yeniliriz ancak diğer deplasmanlarda 2de 2 bile yapabiliriz
 
Kazan dert her türlü. 2-3 sene önce de böyle dehşet takımları vardı bunların Kirksay'li Ksisto Lavrinovic'li filan ama takım değillerdi. Kontak bi açıldımı gelene 20 geçene 20 yapıyorlardı ama açılmayınca köy takımlarından 20 yiyorlardı. Bu sene Kazan daha farklı gibi en azından kadro daha homojen. Bu arada grubu hiç yorumlamadım ama rahatlığımdan bu durum. Biz bu grubu güle oynaya geçeriz 8)
 

Üst