ADAMA ne suncaz kocaman bir hiç gelmezki.KESKE GELSESasa obradovic boşa çıkmıştı geçen hafta. ben kendisini isterim.
Biliyorum bencede gelmez. Sadece istediğim için yazdim. Gökhan bey dediği gibi filipovski gibi isimlerde bize adım artırabilir tekrardan.ADAMA ne suncaz kocaman bir hiç gelmezki.KESKE GELSE
BU ARADA LOSER İSTİFA ETTİMİ YADA GÖREVİNE SON VERİLDİMİ
Sonunda Mahmuti için benim gibi düşünen biri cıktı.Mevcut coacha teşekkür etmek istiyorum.Kendisini izleyince, hayat boyu sevmedigim Oktay Mahmuti'yi arar oldum. Bugunleride mi gorecektim ( kendi adıma ) Ne Efes Pilsen,Ne Anadolu Efes ne de Galatasaray'ın son donemi. Hep looser oldu. Fenerbahce Ulkerin golgesinde yasadı. Hadi Galatasaray butce diyelim, Jerry Johnson falan olsun. Ya Efes Pilsen gunleri? Damir Mrsic,kovdugu Solomon, istemedigi Mirsad....Her maç şamar oğlanına döndü. Saçma sapan yabancılar transfer etti..(Drew Nicholas..Peh)... AYnı son bizim dönemdeki Alan Anderson yerine, menejer Misko'dan oyuncu alma ugruna!(Buraya dikkat!) Dedovici aldı ve Ergin hocamız mat etti kendisini.Niye Misko'dan oyuncu aldı..Neyse o da bende kalsın. El altından komisyon almak... gunahtır!, derler.. Aynı durum su an Futbol takımımızda geçerli. Menejerler Galatasaray klubunu el geçirmiş . İçlerinde kimler var az çok tahmin ediyorum.
Sende kalmasın ya bir şey biliyorsan yaz açık açık. Çünkü Oktay Mahmuti için yapılan komisyon alıyor imalarından ben sıkıldım. Bir bilgisi olan, kaynağına güvenen yazsın hepimiz öğrenelim gerçekleri. Mahmuti babamın oğlu değil ama dedikodular üzerinden yürümemek lazım diye düşünüyorum.Mevcut coacha teşekkür etmek istiyorum.Kendisini izleyince, hayat boyu sevmedigim Oktay Mahmuti'yi arar oldum. Bugunleride mi gorecektim ( kendi adıma ) Ne Efes Pilsen,Ne Anadolu Efes ne de Galatasaray'ın son donemi. Hep looser oldu. Fenerbahce Ulkerin golgesinde yasadı. Hadi Galatasaray butce diyelim, Jerry Johnson falan olsun. Ya Efes Pilsen gunleri? Damir Mrsic,kovdugu Solomon, istemedigi Mirsad....Her maç şamar oğlanına döndü. Saçma sapan yabancılar transfer etti..(Drew Nicholas..Peh)... AYnı son bizim dönemdeki Alan Anderson yerine, menejer Misko'dan oyuncu alma ugruna!(Buraya dikkat!) Dedovici aldı ve Ergin hocamız mat etti kendisini.Niye Misko'dan oyuncu aldı..Neyse o da bende kalsın. El altından komisyon almak... gunahtır!, derler.. Aynı durum su an Futbol takımımızda geçerli. Menejerler Galatasaray klubunu el geçirmiş . İçlerinde kimler var az çok tahmin ediyorum.
Kaldı ki dedovic o dönemde genç olmasına rağmen gayet iyi katkı vermişti. Savovic de çok düşük bir paraya oynuyordu ve onun da katkı verdiği maçlar hatırlıyorum. Çok kötü transfer diyemem Galatasaray tarihinde çok daha kötü transferler vardırGalatasaray Basketbol'u Mahmuti'den önce ne kadar başarılıydı da o gelince looser oldu ben anlamadım. Alan Anderson demişsiniz o dönem teklifi kendi reddetti üstüne kaç sene NBA'de oynadı adam. Dorsey boşta değildi sezonun ortasında Laboral'den Olympiakos'a geçti. Acie Law o dönem Partizan'dan Olympiakos'a geçti nerde boştaymış? Hadi Savovic neyse ki o dönem Songaila'yı baya eleştirmiştim Dedovic 10 senedir Euroleague'de oynuyor. Ayıptır ayıp, eleştiri yapacaksanız yapın da insana durduk yere çıkıp komisyoncu demeyin bari.