• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yeni Saglık Kurulu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
Fatih Sinan DURAK' Alıntı:
Bugünkü idmana elano dışında herkes katılmış pino iyileşmiş yani ne çabuk :)
pino katılmış mı sabri filan ?

Saim Karakuzu' Alıntı:
[quote="Fatih Sinan DURAK":2s3n78ao]Bugünkü idmana elano dışında herkes katılmış pino iyileşmiş yani ne çabuk :)
pino katılmış mı sabri filan ?[/quote:2s3n78ao]

Evet ikiside katıldı benim bildiğim ;)

Pino, 2 gündür takımla çalışıyor.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:

O zaman bunu basindan ve biz taraftarlardan gizleselerdi bari!
Simdi sormazlar mi adama, madem sakatligi ciddi degildi neden UEFA listesine yazdirmadiniz diye?

Salih Coskun' Alıntı:
[quote="Doğan SAĞLAM":1racb0mv]

O zaman bunu basindan ve biz taraftarlardan gizleselerdi bari!
Simdi sormazlar mi adama, madem sakatligi ciddi degildi neden UEFA listesine yazdirmadiniz diye?[/quote:1racb0mv]

Rijkaard'ın tercihi neticede.Yapabilecek bir şey yok.

Doğan eminmisin abicim bu gün Rijkaard basın toplantısında direk sakatlar arsında saydı. Acaba antreman eksiğinden dolayımı öyle dediki.

Anteramanlara katıldığı filan yok,neden resmi siteden bilgi vermediklerini merak ediyorum açıkcası...

GS TV de şöyle dedi oyuncularımızdan cana dinlendirilirken elano ve sabri kondisyonerlerimiz tarafından çalıştırıldı :) pinodan filan haber yok :)

Bu yeni ekip akilli, kimse hakkinda bilgi vermiyorlar biz de ne oldugunu bilmedigimiz icin elestiremiyoruz :)

Salih Coskun' Alıntı:
Bu yeni ekip akilli, kimse hakkinda bilgi vermiyorlar biz de ne oldugunu bilmedigimiz icin elestiremiyoruz :)
ama maçlarda oynayamayınca da görüyoruz gerçeği :)

Saim Karakuzu' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":90478jdc]Bu yeni ekip akilli, kimse hakkinda bilgi vermiyorlar biz de ne oldugunu bilmedigimiz icin elestiremiyoruz :)
ama maçlarda oynayamayınca da görüyoruz gerçeği :)[/quote:90478jdc]
Yok yani sakat oldugunu biliyoruz ama neresinden sakat, durumu ne bilmiyoruz yorum yapamiyoruz. Eski ekip acikliyordu 3 ay yok diyordu, oyuncu 5 ay sonra anca dönünce ates püskürüyorduk :)

evet yani adam 6 ay sonra bile dönse bir şey denemez :)

herkes sakat,baros'un yine adale sakatlığı var,topa vuran sakatlanıyor nasıl bi şey bu ya.

Cezmi Turalp' Alıntı:
herkes sakat,baros'un yine adale sakatlığı var,topa vuran sakatlanıyor nasıl bi şey bu ya.

Baros kadar koşsan seninde adale falan kalmaz. :)
Adam 90 dk koşmayan 10 kişi yerine koşuyor

Geri